Sevgiliniz, Einiz vs...Ruja ve Ojeye karyormu?

abuk renkler kullanmadıktan sonra neyine karışacakmış ki :mymeka:
e öyle de sokağa çıkmicak kadar aklımız var herhalde :1closedeyes:

ilk zamanlar kırmızı oje sürmeme bikbikbik konuşurdu kendisi. bu ne nası renk bu bunu sürme falan filan diye. sonradan öğrendim ki kıskandığı için pok atıyomuş ojelerime. ondan beridir laf etmez gururuna yediremedi kıskandığını kabul etmeyi. :jeyyar:

Evet fazlasıyla.. Oje hastası olan ben artık hiçbir renk oje süremiyorum çünkü ojeden tiksiniyor sevgilim:bbo: Ojeli elle tokalaşmaz bileşutarafagitti Rujada çok fazla kırmızı olmadığı sürece pek bişey demezhihoyyyt

yani okadarinada karisirsa artik.. :mymeka:
simdiye kadar karismadi.. sever süslü olmami.. bende zaten abartiya kacmiyorum.. kaydirigubbakcemile3

makyajı süsü püsü giyimi kuşamı çok severim dikkat ederim:ecrin_bebek:
sevdiceğimde çok süslüdür o da sever böle şeyleri.
bitek kırmızı oje sürmemi istemiyo ne hikmetse
bende oje kullanmadığım için sorun olmuyo.

Göz makkajıma karışmaz...
Ama oje, ruj felan zaten ben kullanmıyorum...şakkıdı
Tabi göz makkejında far yasak...
Hee bide parlatıcı çok hoş oluyormuş dudaklarım onu da bana özel yaparsın diyo... -tatlicadiarzu-

Karışıyooo hemde çook. Bide ben ojeyi çookk seviyorum. önceleri hiç ojesiz dolaşmazdım ama artık aşkım sürdürmüyo. dikkat çekiyomuş. bende onu kırmıyorum oje sürmesemde ölmem heralde:):) çok seviyorum bitanemi kaydirigubbakcemile2

karısmak mı?.. aklından bile gectigini sanmıyorum..
makyaj yapmak benim en buyuk eglencem ve oje sürmekte öyle.. bu konuda hiç bir mevzu gecmedi. aksine yaptıgım her makyajı gösterdigimde beni motive edici gururmu okşayıcı güzel seyler söylemiştir...

siyah ojeden nefret Eder Bizimki nedense sürdürtmüyor :) bide ruj güzel duruyormusta sürmesem daha iyiymisde dogallık daha iyi falan derken anladım ki bu bni kıskanıyo yine :)itirafda ettirdim :)

benimki karışır istemez nedense
kıskandıgından sanırım :)
bi keresinde ojemi tırnagıyla bozmuştu :)

Kırmızı oje sürmemi istemiyor.Makyajıma asla karışmaz.Çünkü ben makyajsız duramam.Tek sorunumuz kırmızı oje.-tatlicadiarzu-

ojemede makyajımada karısmaz esım bırazz kırmızı ruja kısar okadrcık okdar kadı ksındada olur canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…