Sevgiliniz, Einiz vs...Ruja ve Ojeye karyormu?

ahh ulan ahh...!
şu konuyu okurken önce bugünlerimi düşündüm,
son bir senede iki erkekle beraber olmuşum.
ikiside birbirinden değerli,birbirinden olgun.

karışmak ne kelime, ikisi de bayılıyordu kırmızı ojeye,uzun tırnaklara.
kırmızı ruj kullanmadım hiç, yakıştırmıyorum çok kendime.

sonra az sorguladım, bu adamlar feci saygı gosterirdi bana, giyimime, saçıma.. hiçbir şeyime karışmazlardı ki.
koca adamlar sonuçta. özgüvenleri tam olan...

sonra b.. geldi aklıma, tee eski sevgilim..
sürdürmezdi kırmızı oje..
ben de saf saf "tamam ben bilmem beyim bilir" derdim.
şimdi biri bana "kırmızı oje süremezsin" dese espri mi yapıyor gerçek mi algılayamam herhalde..:bbo:

Sıkıyorsa karışsın bakalım :mymeka:
Bakımsız gördümüde kızar bana saç makyaj konusunda bakımlı olmamı ister...
Ama bende dikkat ederim giyinir süsülenir eve gelince öyle karşılarım onu..

ona buna karışan sevgili çekemem ben
istediğim gibi sürerim ojemi de rujumu da o da beğenir çok yakışmış der hep
baştan böyle alıştırdım ben sositososito

benim kocam o konuda şahane
hiç birşeyime karışmaz...
dışarı çıkarken makyaj yapmıyacakmısın diyen kendisi.
çok sever süsü püsü ..
ne kıyafetlerime ne de bakımıma karışmaz....
kendiside bana manikür pedikür ağda yaptırıyor kaşlarını şekillendiren kulaklarındaki kılları yolan da benim..giyiminden herşeyine kadar bana sorar..ben giyindiririm...Allahıma şükürrrrrrr

Beni görüp beğendiğimde nasıldım hala öyleyim.. Tamam bazı konularda esnek oluyorum. Karşılıklı ödün ister bir hayatı paylaşmak. Ama herkes durması gereken yeri bilecek öyle değil mi?
Bir kere konusunu yaptı kırmızı ojeyi hiç sevmiyorum sürme bence dedi. Ben seviyorum böyle ufak bir şeyi sorun diye karşıma koyarsan ben daha beter sorunlar çıkartırım emin ol dedim o oldu....

Hayır karışmaz.
Benimde tırnaklarımda sürekli oje vardır.
Rujumada karışmaz sadece kırmızı ruju dudaklarıma kazıta kazıta sürersem öyle çıkmayı düşünmüyorsun herhalde der.. Bende fazlalıkları alırım çıkarız:)

Yok karismaz. Biz gerci birbirimize uzagiz ama birlikteykende rujuma, makyajima, ojeme karismazdi. Cok nadir kirmizi ruj sürerim dügünlerde derneklerde, beraber o ortamlarda bulunmadigimiz icin bilmiyorum karisirmi, ama yanindayken yaptigim makyaja karismazdi, zaten cok makyajda yapmiyorum.

ben ojeden nefret ederim... hiç süremem beceremem.. elimde deil sabrım yok. adam 10 aydır başımın etini yiyor beyaz parlak renkli oje al diye sürmüyorum. hakkat ya bi dahaki buluşmaya sürim bea.. ayip artık... kırmiim sevdiceğimi.. benim dudaklarım pek bi seksi anam.. çok dolgun çok severim dudaklarımı.. pembe kırmızı tonlarda ruj sürerim, sürmemi ister ama gene de şöle bi bakar, aşkım acaip dikkat çekiosun çok kıskanıyorum ya bütün erkekler dudaklarına bakacak şimdi der, ama sürmemi ister, bana yakışan her şeye izin verir, dekolte bile giysem yakışmışsa ve o güne geceye uygunsa kıskandiğini söyler ama gene de giy ilerde yaşlandiğinda giymiceksin yanında ben varken ne istersen giy der...

makyajıma karışmaz bende çok severim ve devamlı yaparım ama rujdan nefret ediyor.parlatacı dahi olsa.yani o yapış yapış hali hatta ben ona sinir olunca ruj sürüp öpüyorum onu deli oluyor ee bende uzun tırnkta ojede sevmem..noldu şimdi.

çok takdir ettim enişteyi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…