Sevgiliniz, Einiz vs...Ruja ve Ojeye karyormu?

nerde nasıl davranacağımı,nasıl makyaj yapacağımı iyi bilir.karışmaz.

hee....

sağolsun peksever muhalefet olmayı....

allahtan makyaj yapmıyorum ama yaptığımdada kavga ediyoruz resmen.....

Yaa o kadar da değil yanii
Ohh walla rujuma karışsın ojeme karışsın:1shok:
Karışmaz da karışamaz da:jeyyar:

karışmaz hatta bize geldiğinde aa aşkım bunlar yenimi falan der o kadar çok malzememim arasında da gene fark etmesi beni çok güldürüyor evlenince nasıl sığcak dior sadece :))))

ay benimki herseye karısır.yeni bişiler alırım kime kendını güsel gösterıosun der,okula giderken makyaj yapıo musun,saçını düzleştirdin mi,ne giydin,dar kot giyme,eşofman giyme dışarda popon belli oluo vs. kıskanıomuşmuş uyuz oluorum.
ben kız olsam doğal gezerdim dio.çok süslüymüşüm.ewet süslüyüm :asigim:

Son düzenleme:
rujuma karısır ojeme karışmaz...gerci son 2 yıldır rujlarım hakkında da yorum yapmadı...kırmızı olmaması halınde no problem

eveetkafamçokkarıştı
oje ruj bilimum makyaja karşıdır göz makyajından nefret eder ama ben yaparım soruncada doğruyumu söyliyim der:mymeka:
en iyisi çok takmamak abartmadan istediğinizi yapmak yoksa bunlar kıskançlıklarından akıllarını da yiyecekler her dediğini taksam ohoo:içelim:

ojeme karışr..kırmızıdan nefret eder.. bende cok severm ama sürmüyorum midesi bulanıomuss :mymeka:
rujdada kıpkırmızıyı sevmio bende sevmiyorum bana pek gitmio :))
makyajıma karışmaz zaten göz kaleminede karışcaksa yaşamasın yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…