- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasıl bakıyorsun acaba merak ettimkonu çok özel cinsellik bölümü için üyeliğim yok pro değilim.
Yazarsam gereksiz bir ton yorum olacak bunları görmezden gelicem.
Yatakta ikinci kadını isteyen erkeğe nasıl bakarsınız ?
Bende 2. erkeği istiyorum derim,grup bittikten sonrada hoşçakal derim.konu çok özel cinsellik bölümü için üyeliğim yok pro değilim.
Yazarsam gereksiz bir ton yorum olacak bunları görmezden gelicem.
Yatakta ikinci kadını isteyen erkeğe nasıl bakarsınız ?
Tüh ya +18 e taşınmış oysaki çekirdeğimi alıp gelmiştim![]()
Ya hani herkes demiş ya söyle bakayım ben de 2.bir erkek istiyorum diye, böyle soyleyince adamin birden imana gelip tove etmesini falan mi bekliyosunuz?!. Böyle bir p......k zaten ağzından salya aka aka ikinci bir erkeği kabul edip partnerini paylaşmaktan tatmin olur... adi üstünde p.........k
![]()
Orasi oyle olmuyor iste. Ikinci kadin "aman ne olacak" ikinci erkek "namus meselesi olur. Zaten erkeklerin cogusu yatakta kendileriyle kiyaslanabilecek birini istemezler namusla da alakasi yok yani. Dusunsene karisi sonradan diyecek ki "askosuum gecenkini cagirsak mi yine, hem belki surekli gelirse ondan biseyler ogrenirsin"O riske kolay kolay girmezler yani.
Bence hic de oyle olmaz emin ol. Namussuz adam erkegi de cagirir bi sonraki asama olarak. Adamda namus olsa boyle bi sey kabul etmezdi. Zira kadin ya da erkek 3.bir kisi iliskiye nasil girebilir..? Boyle sapıklar sapiktir yani erkek kadin farketmez bunlara. .