Sevgiliniz / eşiniz çok inatçı inadını kırmak için ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hihoyyyt

saol kaydirigubbakcemile3 valla şuanda sevgilim yok ama normalde olduğu zaman hep benim dedğim olur ama genellikle zorlamam hep benim isteğim olur yani.... daha ne hikayler var bana dominant diyolardı hatta bu yüzden arkadaşım hep ally nin istediği oluyo benim istediğimi sen hiç yapmıyosun diye sevgilisinden ayrılmıştı kaydirigubbakcemile3 bide mesela babam bişey diyo kızım şunu şöyle yap diyo mesela ben bi başlıyom ama şöyle ama böyle babam sonunda tamam kızım tamam öyle olsun diyo :roflol: ama onunda inadı tuttu mu bazı şeylere izin vermiyo benneyaptımki

dediğim dedik bir kocam yokk ohhhh valla ben rahatım..

dediğim dedik bbir karısı var ama
o yüzden bu sorunun cevabını eşime söylicem o yazsın buraya kaydirigubbakcemile3

benim bebeğim inatçı değildirki ...bizde inatlaşma olmaz oturulur konuşulur ortak karar alınır tartışma bile olmaz ...

üzerine gitmem ama bildiğimi de okurum...
zaten eşimde bildiğimi okuyacağımı bilir...

Tek kusuru yeterki inadı olsun buluruz bir çarekaydirigubbakcemile2

inatçıdırrrrr hem de nasıl ......ama cilveme de dayanamaz :)) bu zaafına da bayılırım kaydirigubbakcemile3

inatçı erkelerden nefret ediyorum benim sevgilimde inat bazen hiç çekilmiyor nefret ettiriyor kendinden ama sevdigim içinmi neden hep benim alttan almamla yürüyor,yoksa mümkün deil inadını kırmaz...:2:

o da inat bende inadım ama ben daha fazla inatçıyım hatta her tartışmadan snra ben senle baş edemiyorm der
gelelim inat yaptıgı zamanlara başta bende inat ederdim ama çözdüm artık bi süre susuyorum sonra hoppp kendi bildigimi yaparım yine :82:

kendimi inat sanırdım. sevgilimi tanıdıktan sonra inatçı olmadığımı anladım. öyle bir inadı var ki insanı öldürür. çıldırtıyor bazen beni. artık inatlaşmanın bir işe yaramadığını anladım. o yüzden tatlı dille canım cicimle inadını kırıyorum. napimmm en güzel yol bu. şımarıklık yapıyorum tatlı tatlı konuşuyorum veee o inadı kırıyorum. kavga gürültüden çok daha etkili bir yöntem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…