Başka türlü olmaz zatenKalmış bi tane ben kaptım. Rafın arkasına saklamışlar
Mesela spor salonuna kız bulmaya gelen çok insan vardır, veya ne bileyim kaba, saba, insanları rahatsız eden tipler vardır. O zaman haliyle sevgilinin gitmesi istenmez. Ama herkesin dediği gibi bana da bu durum normal gelmedi. Üstelik sosyal medyada bir erkeğin ekli olmasından bile bu kadar rahatsız olmak paranoyakça.Ben bir bireysem spor salonuma, arkadasima 'mantıklı bir gerekçesi olmadıkca' müdahale edemez. Spor hocası sevmiyorsan sen gelme, benim için sorun yok diyip giderdim ben
Güven sorunu var diyemem aslında aksine sana güveniyorum der onun derdi çevredeki insanlarmış. Ebeveynler de böyle söyler yaİlişkiniz yeni mi ? Sevgilin güven sorunu mu yaşamış daha önceden ?
Ben eşimde 18 yaşında tanıştım. Aşığım falan ama aşırı kıskançlık yapıyordu artık ben dayanamaz hale gelmiştim kavga ediyorduk düzelicem diyordu sonra gene aynı böyle böyle iniş çıkış 2 sene geçirdik.
Sonra beni tanıdı nasıl biriyim , toplumda nasılım fln diye öyle kıskançlık yapmadı hiç yani onla konuşma bu kim fln gibi. Hattta ne sosyal medyaya ne giyimime karışır. Tek başıma kaç kez yurt dışı yaptım hep destek oldu.
İlk zamanlar hem küçüklüğünden hemde beni tanımadığından öyleydi sanırım.
12 yıldır beraberiz bunun 4 yılı evli , kıskançlık kaynaklı bir sıkıntımız şuanda yok.
Yani huyumu kıskanç yoksa kime güveneceğini mi bilmiyor ayrımı önemli. Huyu kıskanç ile ömür geçmez çünkü bitmez sorun.
Önceleri sen bana karışamazsın diye bir ton kavga çıkarırdım fakat şuan evet yapıyorumPeki siz bu dediklerini yapıyor musunuz?
Evet ama gidemezsin ile çözülemez ki bu. Kadınlara ozel bir yere gidebilir, birebir hocayla pilates studyosuna gidebilir, sevdigim insan bir seyi cok yapmak istiyorsa beraber yapmayı teklif ederdim. Bence aşılması gereken çok sorun var, normal değilMesela spor salonuna kız bulmaya gelen çok insan vardır, veya ne bileyim kaba, saba, insanları rahatsız eden tipler vardır. O zaman haliyle sevgilinin gitmesi istenmez. Ama herkesin dediği gibi bana da bu durum normal gelmedi. Üstelik sosyal medyada bir erkeğin ekli olmasından bile bu kadar rahatsız olmak paranoyakça.
Önceleri sen bana karışamazsın diye bir ton kavga çıkarırdım fakat şuan evet yapıyorumİlerde düzelir mi diye düşünüyorum sonuçta evlenince vs azalır heralde yine de emin değilim tabi daha önce hiç evlenmedim
Yani baştan ipleri vermişsiniz eline. Çizgiyi çekmediğiniz için her şeyinize karışma hakkı doğmuş doğal olarak.Önceleri sen bana karışamazsın diye bir ton kavga çıkarırdım fakat şuan evet yapıyorumİlerde düzelir mi diye düşünüyorum sonuçta evlenince vs azalır heralde yine de emin değilim tabi daha önce hiç evlenmedim
Ona sormanıza lüzum mu varda bu fikri veriyorSpor salonuna gitmemi istemezEn çokta bu noktada sinir oluyorum. Neymiş spor hocalarını sevmiyormuş evde de yapabilirmişim YouTube’dan video izleyerek.
Kadınlara özel bir yere karışmaz. O ayrıntıyı da belirteyim. Yorumunuz için teşekkürlerEvet ama gidemezsin ile çözülemez ki bu. Kadınlara ozel bir yere gidebilir, birebir hocayla pilates studyosuna gidebilir, sevdigim insan bir seyi cok yapmak istiyorsa beraber yapmayı teklif ederdim. Bence aşılması gereken çok sorun var, normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?