Sevgiliniz/Eşiniz Kıskanç Mı?

valla ben koyde buyudum,
ilcemiz de yobazligi ile unlu bir ilceydi diyeyim,

gencken ben de sevgilimi, sevgilim beni gereksiz sacma sebeplerle kisitlamisizdir,
ama su yazdiklariniz o zamanki bana bile fazla gelirdi yani,
siz nasil kabul edebiliyorsunuz ki.
bazi konulari okuyunca zamanda geriye mi gittim acaba diye dusunuyorum...

Şöyle düşünün bu adam ile bir ömür geçer mi ?
Ben dekolteme karışılsın, sporuma izin verilmesin, arkadaş çevrem daraltsın istiyor muyum?
Uzun vadede bu aşkın heyecanı bitince hatta evlenince böyle kısıtlamalar ile mutlu olur muyum ?
Yani işin bizcesi değil sizcesi önemli.
Siz yaşayacaksınız.

Kuş alsın kafeste beslesin daha mantıklı. Bu nedir allah aşkına. Hayatınızın sonuna kadar böyle bir hayat yaşamayı arzu ediyor musunuz gerçekten? Çok boğucu.
Kıskanç erkek en sevmediğim tiptir. Eşim de ben de birbirine güvenen, dünyayı dar etmeyen insanlarız. Ondan önce hayatımda olan yakın arkadaşlarıma cinsiyeti ne olursa olsun karışma. Ha kazığını edepsizliğini görürse uyarır. Ama öyle asarım keserim höt zöt diye değil görmediysem uyarmak maksadıyla olur.
Giyimime, oturmama kalkmama, görüştüğüm arkadaşlarıma karışmaz. Saat kaçta döneceğime ekstrem vir durum yoksa karışmaz.
Ben de onun arkadaşlarına, gittiğine geldiğine karışmam.
Spora gidiyorum, kadın erkek karışık bir kulüp. Gitmek istedim yazıldım, fikrini sormadım
Birbirimizin sosyal medyasını kurcalamayız. Telefon ortada durur bakan olmaz. Hatta benim bir dönem instagramım açıktı ekleyene takip edene de bakmadı. Güvenir bana çünkü. Yazan asılan olursa imha edeceğimi bilir.
İlişkide en önemli şey güven. Bana güvenmeyen biriyle ben hayatı bir ömrü paylaşmam.

Tabii ki öyle, katılıyorum. Ben erkeklerin de gittiği yerleri düşünerek öyle yazmıştım.

Ooo oda bişey mi benimki kardeşlerinden bile kıskanır sosyal medya sıfır sadece WhatsApp utanmasa kardeşimden de kıskanır

Ailemle yaşarken hiç kısıtlanmadım. Tüm arkadaşlarım bir yere gidecekleri zaman izin için uğraşırken hiç öyle dertlerim olmadı. Evlendim hala aynı. Hiç bir konuda eşim kıskançlık yapmaz keza ben de öyle. Özgür olmadığım bir ilişki istemem hayatımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…