Bilmiyorum ki olabilir. Sanırım beni fazla güzel buluyor bi keresinde öyle demişti sen bana nasıl baktın gibisinden. Ama o kadar da bi güzelliğim yok yani normalimKendine güveni mi eksik acaba? Genelde aşırı kıskanç insanların özgüven sorunu oluyor.
Ay öyle mi diyorsunuz yaömür geçmez.
Ne diyebilirim ki?Merhaba hanımlar;
Öncelikle herkese bu karantina günlerinde sabır diliyorum. Umarım bir an önce atlatırız bu günleri..
Konuma gelecek olursak erkek arkadaşım aşırı kıskanç. Ben biraz rahat büyüdüm aile bakımından o yüzden aşırı yadırgıyorum. Size de sormak istedim normal mi hareketleri değil mi diye ve sizin ilişkinizdeki kıskançlık seviyesini merak ettim.
Örnek vermem gerekirse;
Hiçbir erkeğe tahammülü yok. Erkek bir arkadaşım olamaz yani. Olsa bile evli olması lazım yada çocukluğumdan iyi tanıyor olmam lazım. Diğer türlü sosyal medyada ekli olmasından bile sorun çıkarır görüşmekten bahsetmiyorum bile.
Giyim tarzı olarak bakımlı hatta kokoş denilecek biriyim. Kıyafetime karışmaz fakat çok göğüs dekoltesi vermişsem değiştirmemi ister.
Spor salonuna gitmemi istemezEn çokta bu noktada sinir oluyorum. Neymiş spor hocalarını sevmiyormuş evde de yapabilirmişim YouTube’dan video izleyerek.
Bunları anlatınca yapı olarak maço gibi izlenim oluşmuş olabilir ama tam tersi. Genelde ilişkide carlayan benimdir o alttan alan taraf olur. Yinede bu kıskançlık konusu bazen beni geriyor.
Sizde durumlar nasıl merak ettim.
Sorun olarak algılamam gerekir mi?
Kaldı mı onlardan yawwBuna benzer bişeyi postaladım yıllar önce, şimdi hangi kadına eziyet ediyordur bilmiyorum. Kıskanç olmayan özgüveni tavan bir bey buldum, mutlu mesut geçinip gidiyoruz.
Size göre kendini yetersiz buluyor o zaman dış görünüş olarak. Bir nevi eziklik hissediyor olabilir. Çok güzel olduğunuzu düşünmesi de bu hareketleri yapmasına bir sebep olmamalı zaten. Biz böyle sorunlar yaşamıyoruz. Bana karışamazsın edemezsin demiyorum erkek arkadaşıma ama kendisi zaten karışmıyor. Sen nerede ne yapman gerektiğini bilirsin der genelde. Öyle de olmalı zaten. Tanımadığımız insanlar için sadece birbirimizi uyarırız.Bilmiyorum ki olabilir. Sanırım beni fazla güzel buluyor bi keresinde öyle demişti sen bana nasıl baktın gibisinden. Ama o kadar da bi güzelliğim yok yani normalim
Kalmış bi tane ben kaptım. Rafın arkasına saklamışlarKaldı mı onlardan yaww
Benim eşim arkdaslık ve nişanlılık döneminde böyleydi evlenince yavas yavas aştık bunları.birazda kaybetme korkusundan yapıyordu.hala kıskanclıgı var ama dozunda cok Şükür.evlenip coluk cocuga karısınca oturuyo bazı seylerMerhaba hanımlar;
Öncelikle herkese bu karantina günlerinde sabır diliyorum. Umarım bir an önce atlatırız bu günleri..
Konuma gelecek olursak erkek arkadaşım aşırı kıskanç. Ben biraz rahat büyüdüm aile bakımından o yüzden aşırı yadırgıyorum. Size de sormak istedim normal mi hareketleri değil mi diye ve sizin ilişkinizdeki kıskançlık seviyesini merak ettim.
Örnek vermem gerekirse;
Hiçbir erkeğe tahammülü yok. Erkek bir arkadaşım olamaz yani. Olsa bile evli olması lazım yada çocukluğumdan iyi tanıyor olmam lazım. Diğer türlü sosyal medyada ekli olmasından bile sorun çıkarır görüşmekten bahsetmiyorum bile.
Giyim tarzı olarak bakımlı hatta kokoş denilecek biriyim. Kıyafetime karışmaz fakat çok göğüs dekoltesi vermişsem değiştirmemi ister.
Spor salonuna gitmemi istemezEn çokta bu noktada sinir oluyorum. Neymiş spor hocalarını sevmiyormuş evde de yapabilirmişim YouTube’dan video izleyerek.
Bunları anlatınca yapı olarak maço gibi izlenim oluşmuş olabilir ama tam tersi. Genelde ilişkide carlayan benimdir o alttan alan taraf olur. Yinede bu kıskançlık konusu bazen beni geriyor.
Sizde durumlar nasıl merak ettim.
Sorun olarak algılamam gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?