Sevgiliniz / Eşiniz Size Salak Derse ??

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhaba hanımlar ,

Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:

Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:

Diyemez, dememeli. Daha doğrusu insan evladı karşındaki insan evladına böyle cümleler kurmamalı.

İyi yine sizinki kızınca sadece salak dio bnmkinin ağzına dolanmış en ufak bişeyde salak dio ve bin kere söyledim vazgeç bu huyundan diye!!!! Tmm diyo hep sonra en ufak bişeyde kurduğu cümle aynen şu " sonrada bna salak deme diyosun.bn nasıl sna salak demiyim "dio. Tabi bunları hep gülerek söylediği için çok büyük bi kavga cıkmadı aramızda ama yakın zamanda bnden dayak yiycek haberi yok

Diyemez, dememeli. Daha doğrusu insan evladı karşındaki insan evladına böyle cümleler kurmamalı.

katılıyorum aradaki saygı yitiriliyomuş gibi hissediyorum , ne kadar sinirlense de insan kendini tutmalı

katılıyorum aradaki saygı yitiriliyomuş gibi hissediyorum , ne kadar sinirlense de insan kendini tutmalı

Bence de.

Kavga edebilirsiniz, cok cok sinirlenebilirsiniz ama yine de hakaret edemez.

hiç hoş değil benim sevgilim de pişman oluyor tamam diyor yine aynı ama :26::26:

Diyene napmak lazım? Konu sahibi sağolsun yarama parmak basmış :)

Valla ben böyle zamanlarda ağır konuşurum. O salak kelimesini ona yediririm ki bir daha o kelimeyi edemesin.

Bir kere o kim oluyo ki hangi vasıfla hangi zeka kat sayısıyla senin salak olduğun hükmünü veriyor. Neticede beyni penisinde calısan bir erkek.

Cok sinirleniyorum bu durum karsısında kusura bakma.

Çirkin bir şey. Çok rahatsız oluyorsanız siz daha sert tepkiler göstermelisiniz sanırım. Ben eşime bir kere hayvan demiştim. Kızgınlık anında falan da değil yani. Böyle yüksek bir yerden atlamıştı. Ordan atlanır mı hayvan mısın diyip gülmüştüm. Beni çok utandırmıştı sonra.

tekrarlarsa,
sensin salak
sensin gerizekalı
derdim

ben ne kadar sinirlensem de öyle kelimeler edemiyorum seviyemi düşüremiyorum saygısızlık bana göre
evet doğru sert tepkiler de veriyorum da dediğim gibi pişman oluyor sonra yine tutamadım kendimi diyor

evet çok rahatsız oluyorum şakasına bile kabul edemiyorum ama yine aynııı

Soylememeli , Soylenmez !
En nefret ettigim kelime Salak Kelimesidir...
Diyemez yani. Insan tartisabilir sinirlenebilir ama herkez haddini bilmeli.

Bende çok sinirleniyorum ama agzına dolamış ya her cümle içinde kullanma kapasitesine sahip köyü bişey dediğnide anlamıyo galiba napsam bende mi ona habire salak falan desem. Öylede hiç olmaz aramızdaki seviyeyi komple aşşağ çekmek istemiyorum. En iyisi bidahaki sefere küsüp uzuuuuuuun bi süre konuşmamak

Ben affetmem.
Sevgilim de olsa kocam da bir defa uyarırım.
İkincisi olduğunda biter.
Çok ciddiyim asla tahammül edemem böyle saygısızlıklara.

Yarın hatırımı sorsan ne olur ?
Bugün hevesimi kırdın bir kere !
Gitme! dememle kalsan ne olur ?
Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere !vayyyyy çatı katı tebrik ediyorum..

konuya gelince çok samimi soyluyorum kızmam kızmazdım cunku ne biliyim önemli olan nasıl söylediği ya da karsıındakinin yüreğini ne kadar iyi tanıdığın..saygı apayrı bi konu ama bunun gibi seyler çokta büyütülecek seyler deil varsın desin sende sirinlik yap utanır ki bi daha demeye

Eylül gerekirse cok büyük bir kavga cıkar ver ağzının payını akıllansın. Alnını karıslamak deyimini uygula
bu konudan çok kavga çıkardım uzattıkça uzattım ama yok yine bir şey ola aynı kelimeler salak mısın , gerizekalı falan
tekrarlarsa,
sensin salak
sensin gerizekalı
derdim

ben genelde beni kendinle karıştırma diyorum :)

evet çok rahatsız oluyorum şakasına bile kabul edemiyorum ama yine aynııı

Dediğim gibi beni inanılmaz çok utandırmıştı eşim. Çok ağır şeyler söyledi ve konuşmadı gitti yanımdan. Ve çok eğndiğimiz bir ortamdı çok güzel bir gündü. Kendimi her şeyin içine etmiş gibi hissetmiştim. Ona bu hissi tattırmalısın..

canım sen de ona sinirlenince aynı söyle bakalım böylelikle o da görsün hoşuna gidecek mi eğer bunu huy haline getirdiyse zamana ihtiyacın var ve sinir olunca sadece sana mı böyle sözler söylüyo o da önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…