Merhaba hanımlar ,
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden
Diyemez, dememeli. Daha doğrusu insan evladı karşındaki insan evladına böyle cümleler kurmamalı.
katılıyorum aradaki saygı yitiriliyomuş gibi hissediyorum , ne kadar sinirlense de insan kendini tutmalı
Diyemez, dememeli. Daha doğrusu insan evladı karşındaki insan evladına böyle cümleler kurmamalı.
İyi yine sizinki kızınca sadece salak diobnmkinin ağzına dolanmış en ufak bişeyde salak dio ve bin kere söyledim vazgeç bu huyundan diye!!!! Tmm diyo hep sonra en ufak bişeyde kurduğu cümle aynen şu " sonrada bna salak deme diyosun.bn nasıl sna salak demiyim "dio. Tabi bunları hep gülerek söylediği için çok büyük bi kavga cıkmadı aramızda ama yakın zamanda bnden dayak yiycek haberi yok
Bence de.
Kavga edebilirsiniz, cok cok sinirlenebilirsiniz ama yine de hakaret edemez.
Diyene napmak lazım? Konu sahibi sağolsun yarama parmak basmış :)
evet ama anlamıyor bunu ve çok kırılıyorum ne yapmam gerek
tekrarlarsa,Merhaba hanımlar ,
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
ben ne kadar sinirlensem de öyle kelimeler edemiyorum seviyemi düşüremiyorum saygısızlık bana göreValla ben böyle zamanlarda ağır konuşurum. O salak kelimesini ona yediririm ki bir daha o kelimeyi edemesin.
Bir kere o kim oluyo ki hangi vasıfla hangi zeka kat sayısıyla senin salak olduğun hükmünü veriyor. Neticede beyni penisinde calısan bir erkek.
Cok sinirleniyorum bu durum karsısında kusura bakma.
Çirkin bir şey. Çok rahatsız oluyorsanız siz daha sert tepkiler göstermelisiniz sanırım. Ben eşime bir kere hayvan demiştim. Kızgınlık anında falan da değil yani. Böyle yüksek bir yerden atlamıştı. Ordan atlanır mı hayvan mısın diyip gülmüştüm. Beni çok utandırmıştı sonra.
Valla ben böyle zamanlarda ağır konuşurum. O salak kelimesini ona yediririm ki bir daha o kelimeyi edemesin.
Bir kere o kim oluyo ki hangi vasıfla hangi zeka kat sayısıyla senin salak olduğun hükmünü veriyor. Neticede beyni penisinde calısan bir erkek.
Cok sinirleniyorum bu durum karsısında kusura bakma.
Merhaba hanımlar ,
bu konudan çok kavga çıkardım uzattıkça uzattım ama yok yine bir şey ola aynı kelimeler salak mısın , gerizekalı falanEylül gerekirse cok büyük bir kavga cıkar ver ağzının payını akıllansın. Alnını karıslamak deyimini uygula
tekrarlarsa,
sensin salak
sensin gerizekalı
derdim
evet çok rahatsız oluyorum şakasına bile kabul edemiyorum ama yine aynııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?