bi keresinde yaptığı bi şaka çok hoşuma gidince ahahaa salak çok tatlısın demiştim
eşim ağzın mı bozuk senin neden öyle söylüyorsun demişti
bi daha mı tövbe tabiii
Sonuçta sinirlenince insan ne dediğini bilemiyor.
Siniri geçtikten sonra bunun farkındaysa sorun olmaz bence..
Duymazdan gel en iyisi bu.
Mesajda bana böyle bir şey dese ya da telde o teli hemen kapatir iki gün acmazdim ,yanimda soylese ceker gider durdurmaya calissa da orada rezil edecegimi birakmasini soyler giderdim aciklama ve ozur kesinlikle dinlemezdim...
yanina gelir yada sonrada hesap sorarsa senin seviyesizligine saygisizligina eslik etmeye niyetim yok ya agzini toplarsin ya da kendine kendin gibi saygisiz birini bulur onu seversin derdim..
Bir daha bunu yaparsan bu şekilde devam edemeyeceğimi ayrilmayi düşündüğümü söylerdim..
Keyfi bilir.. Bugün salak diyen yarin küfür eder..
ben şakayla bile demedim hiç zaten o da şaka amaçlı demedi sinirlenince diyor hep kafan basmıyor , almıyor falan da diyor
evet seviyesini düşürüyor bunu anlatmalıyımküçümsüyor yani.. ama hakaret vari konuşarak aslında kendini küçük düşürdüğünü ona anlatmalısın bence
ya desen ki karşına alıp iyice bak ben cidden çok rahatsız oluyorum de. aaaaa yeter artık demicem diyosun yine aynısın gibisinden falan diyebilirisn ve bir daha dersen tepkimi frarklı vericem şeklinde söyle ozman belki daha bi ciddi olduğuna inanır inansın yanicezalandırmayıda düşünebilirisn birşeylerdem mahrum bırak onu mesela . ayy yani bişeyler derken başka şeyleri kastetmiyorum ne bileyim işte
Hiç gelemem öyle kelimelere ve asla da kullanmam .
Bence konuş kırıldığını, aradanızdaki saygıya zarar verdiğini anlat.
Ne olursa olsun sinirden patlasa bile kimseye kendime hakaret ettirmem
Biz şuan daha nişanlılık evresinde olmamıza rağmen çok sık kavga ediyoruz ve kavga anında ben de o da kötü hakaretler ediyoruz birbirimizesalak ne ki yani ben ona mal, beyinsiz, vs.. bi sürü şey dedm başkası olsa giderdi bile sanırım :/ o bana gene daha az ediyor... sonrası tabiki pişmanlık oluyor neyse ki bizim kırgınlığımız çok uzun sürmüyor barışıyoruz hemen unutuluyor ama hoş değil tabiki o an yapılan hakaretler... takma bu kdr her çiftte oluyor illa ki böyle şeyler ama önemli olan çok sık olmaması tabii.
Merhaba hanımlar ,
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden
eylül alınma ama ona bu cesareti veren sensin. ilk duyduğun anda o hakaretleri ona yedirmiş olsaydın bir daha cesaret edemezdi.. şimdiden böyle hakaretler eden ilerde daha da saygısızlaşabilir..
ben şakayla bile demedim hiç zaten o da şaka amaçlı demedi sinirlenince diyor hep kafan basmıyor , almıyor falan da diyor
susmadım tabiki kkırıldığımı çok belli ettim o da piişman falan oldu ama yine aynı oluyor her sinirlendiğinde1 dediğinde susarsan 2 dediğinde susar affedersen, diğerleri gayet normal.
Benim kocanın ağzından düşmez bu kelimeler.Sinirlenirim iade ediyorum diye karşılık veririm.Çok çocukca kelimeler çünkü bunlar.Hele ki bir bayana söylenmesi son derece kaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?