Sevgiliniz / Eşiniz Size Salak Derse ??

bi keresinde yaptığı bi şaka çok hoşuma gidince ahahaa salak çok tatlısın demiştim
eşim ağzın mı bozuk senin neden öyle söylüyorsun demişti
bi daha mı tövbe tabiii

ben şakayla bile demedim hiç zaten o da şaka amaçlı demedi sinirlenince diyor hep kafan basmıyor , almıyor falan da diyor

Sonuçta sinirlenince insan ne dediğini bilemiyor.
Siniri geçtikten sonra bunun farkındaysa sorun olmaz bence..
Duymazdan gel en iyisi bu.

Sonuçta sinirlenince insan ne dediğini bilemiyor.
Siniri geçtikten sonra bunun farkındaysa sorun olmaz bence..
Duymazdan gel en iyisi bu.

olmuyor işte alınıyorum çok ne dediğini bilmek zorunda sinirlendi diye bu hakka sahip değil bunu ona da söylüyorum amaa
zaten salak kelimesinden daha ağır şeylerde söyledi bana

Mesajda bana böyle bir şey dese ya da telde o teli hemen kapatir iki gün acmazdim ,yanimda soylese ceker gider durdurmaya calissa da orada rezil edecegimi birakmasini soyler giderdim aciklama ve ozur kesinlikle dinlemezdim...

yanina gelir yada sonrada hesap sorarsa senin seviyesizligine saygisizligina eslik etmeye niyetim yok ya agzini toplarsin ya da kendine kendin gibi saygisiz birini bulur onu seversin derdim..

Bir daha bunu yaparsan bu şekilde devam edemeyeceğimi ayrilmayi düşündüğümü söylerdim..

Keyfi bilir.. Bugün salak diyen yarin küfür eder..

baştan öyle yapsaydım keşke bu kadar alttn almasaydım pişmanlığınaa inanıp konuyu kapatmasaydım

evet bende bundan korkuyorum iyice yok sinirden yok bilmem ne diye küfür de ederse

ben şakayla bile demedim hiç zaten o da şaka amaçlı demedi sinirlenince diyor hep kafan basmıyor , almıyor falan da diyor

küçümsüyor yani.. ama hakaret vari konuşarak aslında kendini küçük düşürdüğünü ona anlatmalısın bence

ya desen ki karşına alıp iyice bak ben cidden çok rahatsız oluyorum de. aaaaa yeter artık demicem diyosun yine aynısın gibisinden falan diyebilirisn ve bir daha dersen tepkimi frarklı vericem şeklinde söyle ozman belki daha bi ciddi olduğuna inanır inansın yani cezalandırmayıda düşünebilirisn birşeylerdem mahrum bırak onu mesela . ayy yani bişeyler derken başka şeyleri kastetmiyorum ne bileyim işte

Hiç gelemem öyle kelimelere ve asla da kullanmam .
Bence konuş kırıldığını, aradanızdaki saygıya zarar verdiğini anlat.
Ne olursa olsun sinirden patlasa bile kimseye kendime hakaret ettirmem

küçümsüyor yani.. ama hakaret vari konuşarak aslında kendini küçük düşürdüğünü ona anlatmalısın bence
evet seviyesini düşürüyor bunu anlatmalıyım

birbirimizden mesafe olarak baya uzaktayız zaten

tabiki uzatıyorum konuşmuyorum güzel söz söylemiyorum falan ama anlamıyor huy mudur nedir bilemdim

Biz şuan daha nişanlılık evresinde olmamıza rağmen çok sık kavga ediyoruz ve kavga anında ben de o da kötü hakaretler ediyoruz birbirimize salak ne ki yani ben ona mal, beyinsiz, vs.. bi sürü şey dedm başkası olsa giderdi bile sanırım :/ o bana gene daha az ediyor... sonrası tabiki pişmanlık oluyor neyse ki bizim kırgınlığımız çok uzun sürmüyor barışıyoruz hemen unutuluyor ama hoş değil tabiki o an yapılan hakaretler... takma bu kdr her çiftte oluyor illa ki böyle şeyler ama önemli olan çok sık olmaması tabii.

Hiç gelemem öyle kelimelere ve asla da kullanmam .
Bence konuş kırıldığını, aradanızdaki saygıya zarar verdiğini anlat.
Ne olursa olsun sinirden patlasa bile kimseye kendime hakaret ettirmem

anlattım canım fayda etmiyor hiç bir şey sanki en uıfak bir şeyde beni kırmaya üzmeye yer arıyor gibi çok kırıcı oluyor , çok inciniyorum çok kırılgan ve alınganm

eylül alınma ama ona bu cesareti veren sensin. ilk duyduğun anda o hakaretleri ona yedirmiş olsaydın bir daha cesaret edemezdi.. şimdiden böyle hakaretler eden ilerde daha da saygısızlaşabilir..

hiç gelemem işte öyle kelimelere

bana sinsi demişti bir kere o kadar ağırıma gitti ki en ufak bir şeyde söylüyor ama ne olursa olsun denmemeli

1 dediğinde susarsan 2 dediğinde susar affedersen, diğerleri gayet normal.

Benim kocanın ağzından düşmez bu kelimeler.Sinirlenirim iade ediyorum diye karşılık veririm.Çok çocukca kelimeler çünkü bunlar.Hele ki bir bayana söylenmesi son derece kaba.

eylül alınma ama ona bu cesareti veren sensin. ilk duyduğun anda o hakaretleri ona yedirmiş olsaydın bir daha cesaret edemezdi.. şimdiden böyle hakaretler eden ilerde daha da saygısızlaşabilir..

evet diyorum ya baştan taviz verdim şimdi çok sert tepki verip uyarsam da yine aynı

sinirle agzına ne gelirse saydırmak degil de sana hakaret amaclı soyluyor gibi...

mesela ben cevap veremedigimi hissettigimde kullanıyormusum, o ofkelenme moduna gelince artık uzaklasıyorum sakinlesmeye calısıyorum sonra aklımdan gecen kelimelerden utanıyorum.

onun konusmasını hic dinleme bas git. ve bir daha şans vermeyecegini bilsin.
gerekirse uzun bir ayrılık yasayın hemen affetme.
hatta alabiliyorsan kayda al ki sonradan dinlet ne dediginden utansın.
bir de kendisini yetersiz mi goruyor ki acaba seni asagılama geregi duyuyor diye dusundum...
başta taviz vermis olsan da degismez degil bu. en basta nasıl degistirecekse yine aynısını yapacak. sadece simdi biraz daha ugrasman lazım maalesef.

1 dediğinde susarsan 2 dediğinde susar affedersen, diğerleri gayet normal.
susmadım tabiki kkırıldığımı çok belli ettim o da piişman falan oldu ama yine aynı oluyor her sinirlendiğinde
Benim kocanın ağzından düşmez bu kelimeler.Sinirlenirim iade ediyorum diye karşılık veririm.Çok çocukca kelimeler çünkü bunlar.Hele ki bir bayana söylenmesi son derece kaba.

evvet çok kaba denmemeli ben çok hassasım ne bileymmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…