Bende çok sinirleniyorum ama agzına dolamış ya her cümle içinde kullanma kapasitesine sahip köyü bişey dediğnide anlamıyo galiba napsam bende mi ona habire salak falan desem. Öylede hiç olmaz aramızdaki seviyeyi komple aşşağ çekmek istemiyorum. En iyisi bidahaki sefere küsüp uzuuuuuuun bi süre konuşmamak
bende uyuz oluyorumSoylememeli , Soylenmez !
En nefret ettigim kelime Salak Kelimesidir...
Diyemez yani. Insan tartisabilir sinirlenebilir ama herkez haddini bilmeli.
bende tahammül edemiyorum zoruma gidiyo , kaç defa uyardımmBen affetmem.
Sevgilim de olsa kocam da bir defa uyarırım.
İkincisi olduğunda biter.
Çok ciddiyim asla tahammül edemem böyle saygısızlıklara.
Yarın hatırımı sorsan ne olur ?
Bugün hevesimi kırdın bir kere !
Gitme! dememle kalsan ne olur ?
Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere !vayyyyy çatı katı tebrik ediyorum..
konuya gelince çok samimi soyluyorum kızmam kızmazdım cunku ne biliyim önemli olan nasıl söylediği ya da karsıındakinin yüreğini ne kadar iyi tanıdığın..saygı apayrı bi konu ama bunun gibi seyler çokta büyütülecek seyler deil varsın desin sende sirinlik yap utanır ki bi daha demeye
bak oda güzel.bu konudan çok kavga çıkardım uzattıkça uzattım ama yok yine bir şey ola aynı kelimeler salak mısın , gerizekalı falan
ben genelde beni kendinle karıştırma diyorum:)
ne kötü olmuşDediğim gibi beni inanılmaz çok utandırmıştı eşim. Çok ağır şeyler söyledi ve konuşmadı gitti yanımdan. Ve çok eğndiğimiz bir ortamdı çok güzel bir gündü. Kendimi her şeyin içine etmiş gibi hissetmiştim. Ona bu hissi tattırmalısın..
bilmiyorum sadece bana söylyo bence :26:canım sen de ona sinirlenince aynı söyle bakalım böylelikle o da görsün hoşuna gidecek mieğer bunu huy haline getirdiyse zamana ihtiyacın var ve sinir olunca sadece sana mı böyle sözler söylüyo o da önemli bence
ah ben daha ne tavizler vermişim canımona bu tavizi sen vermişsin eylülcüm.
başından beri tavrını koymalıydın ki sınırı korusun. benim sevgilim bana öyle dese bilir başına gelecekleri mesela
ama tabi her şey bitmiş değil
senin onun burnunu sürtmen lazım. bir özürle affedilecek şey değil bu.
sen tatmin olana kadar süründür.
hahah elmeyraEmbesil misin nesin insan olan bir kez uyarılır bana bir daha o kelimeyi kullanırsan dilini ensenden cekerken küfrederim de
bende uyuz oluyorum
ve çok büyük kavgalarda daha kötü kelimelerde edebiliyor
bende tahammül edemiyorum zoruma gidiyo , kaç defa uyardımm
elinde olmadan söylüyormuş
bende ne diyoorsun diyorum
yok yani sinir anında bağıra bağıra söylüyor ama kafan almıyor gibi şeylerde ekliyor çok kırılıyorum
konuştum canım bana hak verdi üzüldü söz verdi özür diledi vs vs ama ilk tartışma da tekrar söyledicanım benim otur konuş ama sakince eminim dilinden anlıyorsundur ve senide yürekten anlıcaktır..ama kavga eder gibi deil ya da akıl verir gibi deil otur arkadaş gibi konuş onu ne kadar sevidiginden basla daha sonra bu konuyu ac ama dediğim gibi tartışıyor gibi deil sadece kalbinin kırıldığını tam olarak anlatabilmek için canım
neden resimleri görmek için 25 msj isteniyor
ne kötü olmuş
benim yanımda da telefonda da mnesajda da söyledi nasıl tattırabilirim :26:
bilmiyorum sadece bana söylyo bence :26:
ben diyemiyorum o kelimeler çıkmıyor ağzımdan
ah ben daha ne tavizler vermişim canım
ben uzattıkça daha da büyüyor olay daha kötü konuşuyor
hahah elmeyradiyemiyorumm ne biliyim
neden resimleri görmek için 25 msj isteniyor
ya mesela o sana küfrettiğinde beni kendinle karıstırma falan deme hiç. direkt çat diye kapat telefonu veya yanyanaysanız kalk git yanından daha da konuşma.
2 dk sonra yumuşama ama bekle burnu sürtsün
ha baktın ki hiç sürtmüyor mu sen hiç konuşma
eğer zaten gercekten seviyorsa gelecektir yanına. zaten bu kadar taviz vermişsin daha da verme.
evet taviz kalmadı artık
genelde mesajlarda , telefonda söylüyor evet telefonu kapatabilirim , mesajda söylerse mesaj atmıyorum zateninsan sevdiğine gerizekalı dememeli bence ben nasıl ki demiyorsam :26:
ne dedi kiitiraf edeyim ben dedim, 1kere de degil hem de :26:
o once aldırıs etmedi sonra baska bir tartısmada sinirimi alamayıp tekrar diyince okadar guzel bir karsılık verdi ki... yerin dibine girdim. o utancla ne zaman diyecek olsam aklıma bana soyledikleri geliyor.
erkek oldugu halde 1kez bile kufurunu duymadım, hakaret icren kelimeler hic kullanmaz.
agzımdan saygı kelimesini dusurmem ama herhalde saygının ne demek oldugunu sinir anında bile nasıl oalcagını o ogretti...
o yuzden siz de sinirlenmeden ona oyle yaralayıcı ve onun deger yargıları uzerinden oyle guzel cumleler kurun ki utansın...
cocugunuz var mı bilmiyorum ama ornek alacagı kisinin hakaretlerle dolu biri olması bile insanı uzer.
canım zaten bunlar dısında sevgilin seni üzüyor da bildiğim kadarıyla :26:
onun her türlü burnunun sürtmesi lazım yani cok sımartmışsın
ne dedi ki
yok sevgiliyiz henüz , evet ama ne diyebilirim ki bilmiyorum utandırack ne söylemeliyim, ben söylesm hoşuna gider mi diyorum sende söyle o zaman diyor mesela
evet ama artık şımartmıyorum bir kaç aydır bende çok sertim tepkiliyim hiç bişeyini alttan almıyorum ama daha beter yapıyor
haketmedğim bir sürü şey söylüyor
olsun sen daha beterini yap
valla canım bana kalırsa seni neden üzdüğünü söyle ve daha konuşma artık ne zaman tam düzelirse o zaman barısırsın ama sen bilirsin tabi
ne dedi ki
yok sevgiliyiz henüz , evet ama ne diyebilirim ki bilmiyorum utandırack ne söylemeliyim, ben söylesm hoşuna gider mi diyorum sende söyle o zaman diyor mesela
evet ama artık şımartmıyorum bir kaç aydır bende çok sertim tepkiliyim hiç bişeyini alttan almıyorum ama daha beter yapıyor
haketmedğim bir sürü şey söylüyor
biz de sevgiliyiz ama ilişki oturmussa boyle bir ayrımı anlamsız buluyorum her neyse.
sana kendimden ornek vereyim,
o sinirlen ben kızarken o da bana "gerizekalı mısın duzgun konus" deseydi aldırıs etmez aynı kontrolsuzlukle devam ederdim sanırım... fakat birden bire karsı tarafın susması (sinmesi demiyorum) seni muhattap almaması,
arkasından sen saydırırken en sonunda donup su haline bak demesi, o kucumseyici tavrı... sırf agzımdan salak kelimesi cıktı diye bana olan sevgisinin saygısının bittigini hissettirmesi... o kadar agır birsey ki.
bir de benimkisi teorik olarak yanıt vermişti, öfkemden kendimi bile yiyip bitirirken onun sozleri şok etkisi yaratmıstı.
erkek arkadasın boyle bir tavırdan anlar mı bilmiyorum...
zaten "sen de soyle nolcak ki" diyormus,
o yuzden karsılık vermek basvuracagın bir yontem olmasın asla.
onun deger verdigi seyler var mı? en azından onur, gurur vs o kilit kelimeleri kullanarak konusursan daha etkili olur.
eger saygısızlıgı savunan bir yanı varsa zaten devam etme derim... daha simdiden boyle konusuyorsa ilerde neler der diye dusundurtuyor ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?