Genel görünüme yukardan baktığımda politik yorumlar yapıyorum, olayın özüne indiğimde de kendi yöntemlerimi kullanıyorum. Bknz; dili enseden cekerek küfretmek
Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:
bu sorun erkeklerin genelinde var sanırım eşim çok ileri gitmez ama kafan almıyo mu gibi laflar eder ama ben ona bile bozulurum düzgün konuş diye çoookk sinirlenmesi lazım ki bana gerizeka yada salak desin o zamanda bin pişmen ediyorum zaten :)) oda anında anlıyo hatasını.. ama hiç mesaj olarak yazmadı o hepten saçma ağızdan kaçarda elden nasıl kaçar ki bilemedim
bu sorun erkeklerin genelinde var sanırım eşim çok ileri gitmez ama kafan almıyo mu gibi laflar eder ama ben ona bile bozulurum düzgün konuş diye çoookk sinirlenmesi lazım ki bana gerizeka yada salak desin o zamanda bin pişmen ediyorum zaten :)) oda anında anlıyo hatasını.. ama hiç mesaj olarak yazmadı o hepten saçma ağızdan kaçarda elden nasıl kaçar ki bilemedim