sevgiliniz/eşiniz sizin için hiç ağladı mı?

sevgiliniz/eşiniz sizin için hiç ağladı mı?

• evet

OY: 231 88,8%
  • hayır

OY: 29 11,2%

• Ankete Katılan
    260
Benim yüzümden ağladığında (ki başka bir sebepten ağladığını görmedim.. ) eğer yanımda değilse msnde kamerayı açıp ta öyle ağlardı :s :) öyle de karşısındakine acı çektirmeyi seven bi sevgilim vardı anlayacağınız :) sonra ayrıldık. Ben ne ağladım evimde. Sonra onun için ağlamamaya başladım. Sonra bana geri dönmek istedi. Geç kaldığını artık onu sevmediğimi söylediğimde gene ağladı kendisi :s her karşımda ağladıklarında ben artık koca adam olmuslar nerdeyse, ağlamalarına şaşırırdım hem de üzülürdüm.. Erkekler ağlamaz diye bisey yok yani. Bal gibi de ağlıyolar..

ben de çok ağlardım ama.. Ama şimdiye kadar hiçbir sevgilim karşısında ağladığımı görmemiştir yada ağlarken sesimi duymamıştır. Canıma bile okusa tutarım kendimi de ağlamam sevgilimin önünde. Ama sonra ben evde sabahlara kadar hatta günlerce gecelerce ağla dur ben çok mutlu olduğımda da ağlıyom ki alışkanlık oldu galba

o kada çok ki..saysam sayamam
çok fazla duygusal..
zar zor ikna ettim artık hiçbirşey için ağlamaması adına.

Benim aşkımda çıkarken ondan ayrılmak istediğimde ağlamış ve kafasını duvara vurmuştu sinirden.Ben hem korkmuş hemde çok üzülmüştüm ve anlamıştımki beni gerçekten kaybetmek istemiyor.Ayrıca kafasıda kocaman şişmişti.

Gözyaşına kurban olurum onun. Ağladı bebeğim zaten çok duygusaldır , hüngür hüngür ağladığını bilirim. İstanbuldan gideceğim zaman otobüse yaşlı gözlerle baktığını bilirim. Canım benim o ya.

ufff evet biz cikarken 1 haftaligina yanima gelmisti sonra ulkesine geri dondugunde cok depresif olmustu 3 gun odasindan cikmamisti ise de gidememisti. Gittigi gunun ertesi gunu aramisti ben disaridaydim yuruyuse cikmistim actigimda hungur hungur agliyor bensiz nefes alamadigini soyluyordu ben de once sok olmustum sonra oldugum yere cokup aglamistim neredeyse yarim saat oyle aglaya aglaya konusmustuk, o gun cok cok etkilenmistim yani beni bu kadar seven biri ile ilk kez goruyordum inanamamistim bu kadar sansli olduguma. hem cok mutluydum beni ne kadar sevdigini anladigim icin, hem de cok mutsuzdum ayri oldugumuz icin. Ama zaman su gibi akip gitti, ve biz su an evliyiz bir daha hic ayrilmamacasina birlikteyiz...

iyidir canim aglamadan ask olmaz, ask deli gibi mutluyken ayni zamanda aci cekmektir zaten hem bayanlar daha duygusal ben cok sulugozluyum gerci beni ornek alma da..

yaaa bende çok duygusalım.. hani insanlar film izlerken falan aglarlar ya.. ben haber bile izlerken aglayabiliyorum
haklısın ağlamadan aşk olmaz.. insan bişeyleri yaşarken acıyıda,tatlıyıda yanındakiyle beraber hissetmeli..

Eşimi ağlarken hiç görmemiştim ki benim için ağladı, şaşırdım...

sevgilim değildi.
olmak için ağladı.
ama bende ağladım.
yapamadıklarım için,olmayacaklar için...

yerim onu bennn..
benim kocam filmlere bile ağlar..çok duygusal
tabii benim içinde ağladı

Benim kuzucumda ağlamıştı benim için Hiç gözümün önünden gitmez o hali kıyamam aşkıma

canım kocacım benim , bana bişey olsa operasyona girsem , canım yansa üzülsem aglasam bana hiç dayanamaz hemen akıverir gözünden yaşları , hemen ellerimi tutup omzuna yaslan başımı aşkım benim iyi hayatımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…