Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
duygusal adamdır aşkım ben karşısında ağlasam bile gözleri dolar bitanemin.
Çıkarken ayrılmak istemiştim 1 damla gözyaşı düşmüştü hiç aklımdan çıkmaz içime oturdu.Sonra pişman oldum barışmak için diller döktüm .
Evliliğimizin ilk yılları da kavga sonrası ağlaşmalarımız çoktur..
Ayy geriye dönüp bakınca ağlamakla geçmiş hayatımızz...
Aşkım sen bi gell gözyaşı yanımızdan bile geçemezzz
tartışmıştık ve cocuk gibi omuzlarını oynata oynata hıckıra hckıra ağlamıştı bitanem ayrılmayalım diye.. hala unutamam gözümün önüne gelir direk sarılmıştım zaten bak şimdi bile kötü oldum
suçlu olduğumda yüzüme bakmaz
ama suçlu olduğunda delirir hatta hiç unutmam
ilk bi ayrıldım sarıldı bana gitme ne olur die sarıldı
böle bastırıo beni bi itekledim
meğer ağlamış böle nasıl akıo yaşlar görmemem
için bastırmıs beni ama benden kaçar mı hehheee
ağladı hemde çokk..
ilkinde üni.deyken yaz tatili için memleketime geleceğim gün gece binecekim ben.. böle akşama doğru biz sarılırken ben istemdışı birden ağladım sonra o beni susturdu zar zor sustum ama bu sefer o kyverdi şoka girmiştim çünkü kolay kolay ağlamaz
sonra da beni her yolcu ettiğinde gözleri doldu eğer ayrılık uzunsa ağladı..
şimdi artık 2 ayda bir görüşüyoruz benim memleketime geldiğinde ben ağladım yine geldiği gün nasıl olsa gidecek diye
yine beni susturdu kendi ağladı "bişey oldu sandım, ailen beni istemedi sandım" dedi sonra da oyy yazık ya baya ağlamış benim ki
eski sevgilim yaklaşık 6 sene once cıkmıstık hala unutamadım onu... bi keresinde bana ailesiyle ilgili problemleri anlatıyordu kendini tutamadı ağlamıştı.. içim parça parça olmuştu.... oof of
ewet benim eşimde ağladı o zaman nişanlıydık ben ayrılalım dedim ama beni çok üzmüztü sonra bi ağladı bi ağladı bende burdaki her kadın gibi dayanamadım.şimd
ii lsa dayanırım galiba ama oda artık kolay kolay ağlamz gibi:)