Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet ağladı. bi kaç defa hemde hep ayrılmaz istemelerimde ağladı. okadar kötü bi duygu ki anlatamam. hiç kıyamadım canım benim gözyaşına kurban olurum senin
Sevgilim kolay kolay ağlayan bi insan değil. Öyle hıçkıra hıçkıra ağladığını hayatım boyunca görmedim. Ne kendim için ne başkası için. Hıçkıra hıçkıra ağlamayı bırakın normal öyle hafif bi ağlaması bile zordu. Ama benim için gözlerinin dolduğunu gözlerinden bir iki damla yaş aktığını biliyorum. Gözümün önünde olmuştu zaten..
Evet ağladı ama yaptığı hata (arkadaşına benle beraberken başka bir kızın ne kadar taş olduğunu ve ne kadar "ileri" gittiklerini anlatmıştı) yüzünden ayrılmak üzere olduğum için ağladı. Sonraları da geri dön diye, ama iş işten geçmişti maalesef.
evettt benim moralim çok bozuktu başka bi sebepten bana neden moralin bozuk dedi ısrarla anlatmadım oda demek ki ben senin herşeyin olamamışım ki sıkıntını benle paylaşmıyosun dedi ağladı.
Evet ağladı.. Çaresizliğinden ağladı..
Bir yandan benden ayrılmak istemediği, bir yandan benimle evlenmek istemediği, kendi içinde sıkışıp kaldığı için ağladı..