açık açık konuştunuz mu bunu.Son 2konuda ever emojilerle ya da ask sözcükleriyle cevap verir ben sohbet etmek istiyorum uzun uzun haliyle asla cevap vermiyorum emojilerineduygularimdan bahsedince o da güzel bi şekilde karşılık verir
daha neler ben yapmam öyle şeylerCirkefe mi bagladin yoksa kiskancliktan
Ben böyle sağlam rest cekmesem de açık açık konustum. Simdi tanismamiz calistigim doneme denk geldigi icin hic konusamiyoduk aksamlari gec ciktigim icin. Ve bunu uzerimizden atamadik bi turlu. İlk o başladı şikayete mesaj atmiyosun merak etmiyorsun diye bikac kere. Sonra ben başladım 2kere konuştum ilk sogurum dedim açık açık uzun uzun konusmasak ta 1 hafta falan daha sık mesaj atar olmuştu. Sonra yine aynı. 2.de tartıştık herseyimsin sen benim bu mesele yüzünden tartismayalim sen de bana atmiyosun ben bi şey diyo muyum dedi kapattik bi daha acmadim. Ki biliyorum istese uzun uzun konusacagini. Ama bana emojiyle cevap veren adama ben ne yazım ardından?açık açık konuştunuz mu bunu.
yani benim kadar olmasada
istediklerini söyledin mi.
çünkü ben böyle bi ilişki istemiyorum dedim.
oda bana öncekilerde ne yaşadıysan onu bekliyosun gibi bi laf etti odunluk dönemindeydi o zamanlar tabi
bende ben böyle istiyorum yoksa mutsuzum ve mutsuz bi ilişkiyi devam ettirmicem dedim.
gayet kapıyı açtım yani gidecekse gidecekti. nettim.
Soylenmemeli mi yanı bu daha iyi anlaması için söylenebilir aslındadaha neler ben yapmam öyle şeyler
özellikle söyledigin şey var ya : yanından ayrıldıktan sonra kendimi yalnız hissediyorum dedinya
bunu bende yaşıyorum kolunun altında elleri ellerimdeyken hoop yalnız kalıyorum sanki kalabalıkta kaybolmuşum hissiama söylemedim ona hiç.
önceki uzun ilişkilerimden sonra bişeyleri tecrube etmişim diyorum.
çünkü çok cektim cok cektirdim artık bişeyler içinde yorgun sayılırım.
İki yabancı gibiyiz sevgimden de şüpheliyim artık ne yapabilirim bilmiyorum?
Ben böyle sağlam rest cekmesem de açık açık konustum. Simdi tanismamiz calistigim doneme denk geldigi icin hic konusamiyoduk aksamlari gec ciktigim icin. Ve bunu uzerimizden atamadik bi turlu. İlk o başladı şikayete mesaj atmiyosun merak etmiyorsun diye bikac kere. Sonra ben başladım 2kere konuştum ilk sogurum dedim açık açık uzun uzun konusmasak ta 1 hafta falan daha sık mesaj atar olmuştu. Sonra yine aynı. 2.de tartıştık herseyimsin sen benim bu mesele yüzünden tartismayalim sen de bana atmiyosun ben bi şey diyo muyum dedi kapattik bi daha acmadim. Ki biliyorum istese uzun uzun konusacagini. Ama bana emojiyle cevap veren adama ben ne yazım ardından?
Çok sorun oldu cok konu açtım bunla ilgili sevgim bitmiş gibi dokunmak bile istemiyorum artık batıyor herseyi bilmiyorum az önce elimi tutuyo masum bi şekilde benim içimden gelmiyo zoraki sankinasıl yani...
sıfır mı iletişim
niye öyle olmuş olabilir
Yok aradiginda güzel güzel konuşuyoruz ordan buradan planlardan falan filan. Biz bi tek tartışırken uzun uzun konuşuyoruz akşamları napiyosun askim ne dinliyosun izliyosun onun devamı bikac cümle şakalaşma ile bitiyo konuşmacanım ama olmaz ki öyle.
siz hiç mi bişey konuşmuyosunuz anlamadım ben.
sadece oraya gittim ordan geliyorum diye haberleşmek için mi arıyo seni ?
Çok sorun oldu cok konu açtım bunla ilgili sevgim bitmiş gibi dokunmak bile istemiyorum artık batıyor herseyi bilmiyorum az önce elimi tutuyo masum bi şekilde benim içimden gelmiyo zoraki sanki
Evet o soğuma en beteri. Şuan ayrilsak bana gram koymaz diyosun. Ben evli diye biliyorumnekadar süredir berabersiniz ?
ben senin gibi hissettigimde herşey bitmiş oluyo ve ayrılıyorum gram canım acımıyo böyle oldugu içinde.
çünkü yapılcak herşeyi yaptım benden bukadar diyorum.
herşeyi batmaya başladıysa sona mı geldin sence?
Yok aradiginda güzel güzel konuşuyoruz ordan buradan planlardan falan filan. Biz bi tek tartışırken uzun uzun konuşuyoruz akşamları napiyosun askim ne dinliyosun izliyosun onun devamı bikac cümle şakalaşma ile bitiyo konuşma
Evet o soğuma en beteri. Şuan ayrilsak bana gram koymaz diyosun. Ben evli diye biliyorum
Çok mantıklı bi yaklaşımya hani sen benim herşeyimsin aman bunları dert etme diyomuş ya.
ennnnnnnnnn nefret ettiğim geçiştirme modu.
benimkide benzer bi laf ederdi 2 ay öncesine kadar.
yok öyle iş arkadaş.
tamam ozaman herşeyinsem çok seviyosan bu benim sıkıntım ve bunu çözmemiz lazım biz bir ömür beraber geçiricez.
ne diyelim.
" biz birbirimizi çok seviyoruz o bu şu amann hiç önemli degil o benim ben onun herşeyi olduk " mu
çözüm bu mu ? neresine inanıyosun sen bunun.
inanma buna madem öyle ozaman böyle de. ben öyle yaptım
Hergün mıcıh mıcıh konusmaya gerek yok ki bence konuşcak konu boriktirin yaBi de o senin yeteneğine bağlı ben fena fır dırcıyım sevgili arkadaşım bilir @masalperisi_ kendisinin kafasını patlatmak süretiyle sişiyorum dimi balım
Çok mantıklı bi yaklaşım
Ama şöyle düşünüyorum o bana sikayetlendigi zamanlar benim icimden zoraki yapmak gelmiyodu. Ben ona bu konuyu acsam ki sinirlenip büyük konuştum bidaha bu konuyu asla acmicam diye zoraki yapmicak mi?
Üç yıldır birlikte yız bi oğlumuz var tam bi ana kuzusu ailesini görmekten de bıktım hiç başbaşa kalamadik ki eşimden çok ailesiyle birlikteyim bu yüzden belki çok doluyum ona o da bana diyo samimiyet yok sende senin yüzünden dedim kendinde ara biraz yaptıklarını unutamiyorum hep arkaya attım ama aslında atmamisım birikmiş hep maddi olarak sıkıntıda yız çalışmayı düşünuyorum belki toparlaniriz diye ama inşallah diyelim.nekadar süredir berabersiniz ?
ben senin gibi hissettigimde herşey bitmiş oluyo ve ayrılıyorum gram canım acımıyo böyle oldugu içinde.
çünkü yapılcak herşeyi yaptım benden bukadar diyorum.
herşeyi batmaya başladıysa sona Ĺmı geldin sence?
evli olunca işler değişiyo işteÜç yıldır birlikte yız bi oğlumuz var tam bi ana kuzusu ailesini görmekten de bıktım hiç başbaşa kalamadik ki eşimden çok ailesiyle birlikteyim bu yüzden belki çok doluyum ona o da bana diyo samimiyet yok sende senin yüzünden dedim kendinde ara biraz yaptıklarını unutamiyorum hep arkaya attım ama aslında atmamisım birikmiş hep maddi olarak sıkıntıda yız çalışmayı düşünuyorum belki toparlaniriz diye ama inşallah diyelim.
E ben de sustum sustum adam hiç bu niye sustu demedibak noldu bizde anlatayım sana.
ben çok böyle mutluyum eteklerimde ziller mi dersin agzım kulaklarımda mı dersin ne dersen de
ben mutluyum aşıgım uçuyorum resmen.
hayatımın merkezine koydum onu.
ama baktım onda işler bukadar da ileri boyutta görünmüyo.
e dedim noluyoruz.
durdurdum kendimi ve anlattım.
1 kere anlattım 2 kere anlattım 3 oldu bana beni dinlemedigine dair bişey söyledi ne kadar konuşursan konus der gibi.
ve ben bıraktım söylenmeyi.
cünkü senin gibi düşünüyorum. zoraki yapsan ne yapmasan ne kocaman insanlarız degişemeyiz ya.
hem değişsen nekadar sürecek...
ve baktı ki kelebek artık konuşmuyo artık net artık bişeyler degişiyo.
bi kere daha söyle dedi. ben bikere daha söyledim
ama aynı cümleleri kurdum hep. sonra bıraktım ona. artık benden bukadar dedim.
buraya konu açtıktan sonrada tamamen bıraktım gerçekten vazgeçtim.
sonra o istedi benim bahsettigim gibi olmayı. çünkü alıştık birbirimize her nekadar ben onu degiştirmeye calışsamda o istedigi için yoluna girdi bişeyler.
benim amacım. ne yapabilirsem yapayım, ugraşıp göreyim oluyo mu olmuyomu.
pat diye bırakamazdım görmem lazımdı umutsuz vaka olduguna karar verdigimde zaten arkama bakmazdım.
ama sevdigini hissettigim için bicok sans verdim ona.
en sonunda girdi kalın kafasına bişeyler.
artık zoraki falan olmadıgının farkındayım.
içinden gelmese anca 3 gün yapardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?