Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

işte böyle bi yorum bekledim aslında.
aklımı karıştıran şey bu biz bir olamıyomuyuz acaba diye düşünüyorum.
önce kendime itiraf ediyorum yok biz olmayız diye sonra üzülüp kabullenemiyorum çok yeniyiiz ondan mı alışcakmıyız diyorum kendimi avutamadım konuyu açtım. ama hala cok rahatsız huzursuz hissediyorum.

Bence de uyum ile alakali bir durum bu.. yani kalpler birbirine isindi mi zaten konusulacak birseyler bulunur.. konusulmasa bile niye konusmuyoruz ne konusalim diye soru isaretleri olusuyorsa bir sorun vardir.

Bence de uyum ile alakali bir durum bu.. yani kalpler birbirine isindi mi zaten konusulacak birseyler bulunur.. konusulmasa bile niye konusmuyoruz ne konusalim diye soru isaretleri olusuyorsa bir sorun vardir.

deniyoruz konuşmayı ama ikimizde açılan konuyu kısa kesiyoruz.
konuşmalarımızı kaydetmiştik onları dinledik ve ozaman daha iyi anladım gerçektende sanki dilim tutulmuş söyleyecegimi söylememiş sessiz kalmışım. yani neden böyle oldugunu anlamadım.

bide böyle söyledikçe insan iyice sıkılıp bişey bulamıyo konuşcak. kısır döngüye girdik sanki.

sırf buyuzden bi ilişki biter mi.

Eleman nasıl sohbet konusunda? Genel olarak sessiz biri mi, ketum mu? Peki sen nasılsın onu da bilmiyorum ama belli ki bir kopukluk var iletişim konusunda.
Bu konuşmaktan keyif almamakla, konuştukça ondan uzaklaşacağını düşünmekle bile ilgili olabilir.
En baştan bunu düşünmeni takdir ettim aslında, ilerde değişmiyor çünkü kimse. :) Öyle efsanelere inanmamak lazım.

sürekli konuşuruz genelde. işimiz varsa yazmadığımız da olur.
gün içinde neler yaptığımızdan bahsederiz. şakalaşırız(bazen ben alıınırım )
hiçbir şey yapamazsam naz yaparım.
konu konuştukça başka bir konu açılıyor. mesela o an bi dizi izliyorsam ondan bahsederim. ya da arkadaşıyla konuşuyorsa o an onunla ilgili konuşuruz, bazen ben dedikodu yaparım o dinler bazen siyaset yaparız.
5 senedir böyle.
aslında yeni olunca ilşki daha çok konu olmaz mı..

Biz genelde mesajlasiriz. Eski isinde gün boyu ara ara mesajlasirdik. Suan genelde aksamlari konusuyoruz. Nasilsin, naptin, günün nasil gecti diye basliyor konu aciliyor. Yüzyüze ise genelde o konusuyor ben dinliyorum simdilik :) Bazen kiziyo Uff agizim yoruldu diye. Universite yillarini, askerlik anilarini falan konusuyoruz öyle konu aciliyor :).

Biz flört ederken de evlendikten sonra da uzun uzun telefonla konuşmadık hiç, hala da öyleyiz. Gün içinde mesajlaşırız genelde bazen onu da yapmayız. Akşam yüzyüze konuşacak çok şey buluruz. Ama ben bunun bir sorun olarak düşünmedim çünkü bu benim yapım, ailem de olsa arkadaşım da olsa telefonla konuşmaktan nefret ederim ve kısa konuşurum. Yani bu yapıyla alakalı, eğer normalde konuşkan bir insansan ve yakın çevrenle paylaşımın çoksa birbirinize uyum sağlayamıyor olabilirsiniz.

Aklıma bişey takılır ararım.ozlerım ararım.Her turlu ararım.Evliyim. Oda beni arar..

belli bi konu yok mesela biraz önce iq testi yaptık benimki ondan yüksek çıktı dalga geçip duruyom

.. xx sınava çalışmasan da olur hocaya sevgilim iqsu .. dersin
xxx bak bak kafam bi iki cm geriden gidiyo ağır ya ondan
gel kafaları tokuşturak benim iqdan sana biraz verem

ben bi 3 gun daha bu muhabbeti yaparım mesela dflkjgldfg

belli bi konu yok yani

bazen ikimiz de bilgisayarlaara gömülürüz 2-3 saat bi kalkarım ayağa açarım abuk subuk bi şarkı klibi canlandırırım filan güleriz öyle yani

elinden geleni yapıyo sanki ama benim kadar dert etmiyo sanırım :)
şimdi yine bi konusunu açtımda yine sakinleştrdi beni olması gerektıgı kadar konuşuyoruz bende düşünüyorum sorun mu var diye ama yok diyo.

sordum sıkıntı mı var diye yok dedi sanki ben onu böyle konuşamayarak sıkıyomuşum gibi hissediyorum sucluluk duygusu gibi oldu bende galiba ondan.
ergenlikte gibiyim 24 yaşında yaşadıgım duygulara inanamıyorum

biz çok hızlı bi giriş yaptık bu ilişkiye. hergün acaba hızlı mı gidiyoruz dedik ama sanki yıllardır birlikteymişiz gibi rahat emin sorunsuz hissettik. tüketmedik aslında ama gün içinde bişey yaşamıyo olmaktan cıkıyo bu problem sanırım.

konuyuda açtım ki böyle neler konuşuldugunu yazar kızlar benimde ufkum açılır dedim
işede yaradı sanki daha olumlu bakmaya başladm

askerlikten hiç konuşmadı bakalım o iyi bi malzeme oldu şimdi bana.

evet bizde yanyanayken hep o konuşuyo aslında ben sessiz kalıyorum sonra oda susuyo.
ama sorun varsa sadece bende degil sanırım ya

bence hemen acaba olmuyoruz mu diye düşünme o konu açmıyorsa sen aç diyorum ya eften püften bile olsa konuşun konuşmak istiyorsanız, konu kalmayacak mı acaba konuşamıyoruz mu diye düşünüp kendini kasma o zaman insan hiç konuşamaz:) umarım mutlu olursunuz

yok tam tersi ben hiç sevmem konuşmayı. konuşmuş olmak için konuşmayıda sevmem. oyüzden galiba bişey gelmiyo aklıma.
sevgilimde sanırım azbiraz öyle zamanla aşarız galiba ya.
bende belki dert etmezdim ama böyle böyle cıkılmaz bi yola mı gireriz diye dert ettim kendime belki biraz abarttım.
arkadaşlarımla hiiiç konuşmam ama hayatımdaki insanında attıgı adımı bilmek isterim onu sıkmamak için yapmıyorum kendimi tutuyorum başka biyerden cıkıyo

askerlikten hiç konuşmadı bakalım o iyi bi malzeme oldu şimdi bana.

evet bizde yanyanayken hep o konuşuyo aslında ben sessiz kalıyorum sonra oda susuyo.
ama sorun varsa sadece bende degil sanırım ya

Ben onu dinlemeyi sevdigimden yanyanayken genelde dinlerim onu konusturoyurm ama kiziyo uff agizim yoruldu diye ama cok tatli oluyor napiyim . Ama mesajlarsirken ooo susmam. Evet askerligini sor, uni yillarini, cocuklugunu falan. Mesela ben yüzünde bir yara var onu sordum nasil oldu falan diye öyle konu aciliyor sende anlatirsin. Ne zamandir berabersiniz? Daha yeni sanirim zamanla dahada alisirsiniz birbirinize.

siz yanyanasınız demekki. bende sürekli yanında olsam hiç konuşmasakta olur

telefondan iletişim zor.

2,5 3 ay olmuş daha

biz çok hızlı gittik ondan böyle olduk
sanki yıllar geçirdik birbirimizle oyle yakın öyle samimi konuşmaya başladık şimdi sanki herşeyimizi paylaşmısız gibi hissediyoruz galiba. ama anlatılcak cok anı olmalı.onu sıkarım diye sorun yaptım ben ama biraz rahatladım valla onlada tartıştım az önce sakinleştrdi beni

evet canım benim ya aynen öyle oluyo.
sessizligin ardından eeee dedikten sonra insan kasılıp kalıyo olcagı varsa da olmuyo

iyi geldi yorumun
umarım canımm inşallahh mutlu kalcaz, ben abartmazsam daha mutlu oluruzda işte. ahh bu ben

siz yanyanasınız demekki. bende sürekli yanında olsam hiç konuşmasakta olur

telefondan iletişim zor.
ben o kısmı atlamışımm biz tatillerde filan ayrı kalıyoz onda da pek konuşmuyoz açıkçası daha doğrusu ben yazışma işini beceremiyom annem bile beni ilk aradığı zaman ulaşamıyo telefonum kaybolsa haberim olmaz öyle diyim (zaten bi kere kaybettim kaybettiğimi farketmedim bulan kişi bana ulaştı o derece)
açıkçası mesajlaşmak bana saçma geliyo insanların birbirini yanlış anlaması çok kolay oluyo karşı taraf bişeye bozuluyo öbürü neye bozulduğunu anlamıyo filan muhabbet de kıtlaşıyo

napıyon bugun ne yaptın şunları şunları sen ne yaptın sonra biter benim için öyle eğer bi olay filan olmadıysa

oy tazecik bir ask. Bizde 3 aydir beraberiz. Takilma buna bizde beya hizli illerledik özelikle bir araya gelme konusunda samimiyet konusunda. Ben zaten yapi olarak pekte romantik duygusalim. Bence sorun yok her iki tarafta ayni duygulari paylasiyorsa tabiki. Aman bu konudan tartismayin s1kma bu kadar kendini. Ufak seylerden tartismayin dag oluyor sonra. Zamanla hersey daha da oturur. Bence hosuna bile gidebilir. Zaten anlatirken anlarsin s1k1lip s1k1lmadigini ama genelde severler aslinda. Benimki pek bir bayilir Aman diyim hep onu konusturma az sende anlat sor falan aklima bunlar geldi simdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…