Konu bulamamak bana göre uyum sağlayamamayla ilgili. Çünkü uyum sağlanırsa illa ki bir şeyler dökülüyor konuya, sohbete giriyorsunuz. Aklınıza bugün de ne konuşsak diye gelmiyor...
Uyum sağlayamama karşı tarafın ya da sizin konuşmaktan hoşlanmamasıyla ilgili bile olabilir.
Bence de uyum ile alakali bir durum bu.. yani kalpler birbirine isindi mi zaten konusulacak birseyler bulunur.. konusulmasa bile niye konusmuyoruz ne konusalim diye soru isaretleri olusuyorsa bir sorun vardir.
işte böyle bi yorum bekledim aslında.
aklımı karıştıran şey bu biz bir olamıyomuyuz acaba diye düşünüyorum.
önce kendime itiraf ediyorum yok biz olmayız diye sonra üzülüp kabullenemiyorum çok yeniyiiz ondan mı alışcakmıyız diyorum kendimi avutamadım konuyu açtım. ama hala cok rahatsız huzursuz hissediyorum.
Eleman nasıl sohbet konusunda? Genel olarak sessiz biri mi, ketum mu? Peki sen nasılsın onu da bilmiyorum ama belli ki bir kopukluk var iletişim konusunda.
Bu konuşmaktan keyif almamakla, konuştukça ondan uzaklaşacağını düşünmekle bile ilgili olabilir.
En baştan bunu düşünmeni takdir ettim aslında, ilerde değişmiyor çünkü kimse. :) Öyle efsanelere inanmamak lazım.
sürekli konuşuruz genelde. işimiz varsa yazmadığımız da olur.
gün içinde neler yaptığımızdan bahsederiz. şakalaşırız(bazen ben alıınırım)
hiçbir şey yapamazsam naz yaparım.
konu konuştukça başka bir konu açılıyor. mesela o an bi dizi izliyorsam ondan bahsederim. ya da arkadaşıyla konuşuyorsa o an onunla ilgili konuşuruz, bazen ben dedikodu yaparım o dinlerbazen siyaset yaparız.
5 senedir böyle.
aslında yeni olunca ilşki daha çok konu olmaz mı..
Biz genelde mesajlasiriz. Eski isinde gün boyu ara ara mesajlasirdik. Suan genelde aksamlari konusuyoruz. Nasilsin, naptin, günün nasil gecti diye basliyor konu aciliyor. Yüzyüze ise genelde o konusuyor ben dinliyorum simdilik :) Bazen kiziyo Uff agizim yoruldu diye. Universite yillarini, askerlik anilarini falan konusuyoruz öyle konu aciliyor :).
bence hemen acaba olmuyoruz mu diye düşünme o konu açmıyorsa sen aç diyorum ya eften püften bile olsa konuşun konuşmak istiyorsanız, konu kalmayacak mı acaba konuşamıyoruz mu diye düşünüp kendini kasma o zaman insan hiç konuşamaz:) umarım mutlu olursunuzbiz çok hızlı bi giriş yaptık bu ilişkiye. hergün acaba hızlı mı gidiyoruz dedik ama sanki yıllardır birlikteymişiz gibi rahat emin sorunsuz hissettik. tüketmedik aslında ama gün içinde bişey yaşamıyo olmaktan cıkıyo bu problem sanırım.
konuyuda açtım ki böyle neler konuşuldugunu yazar kızlar benimde ufkum açılır dedim
işede yaradı sanki daha olumlu bakmaya başladm
Biz flört ederken de evlendikten sonra da uzun uzun telefonla konuşmadık hiç, hala da öyleyiz. Gün içinde mesajlaşırız genelde bazen onu da yapmayız. Akşam yüzyüze konuşacak çok şey buluruz. Ama ben bunun bir sorun olarak düşünmedim çünkü bu benim yapım, ailem de olsa arkadaşım da olsa telefonla konuşmaktan nefret ederim ve kısa konuşurum. Yani bu yapıyla alakalı, eğer normalde konuşkan bir insansan ve yakın çevrenle paylaşımın çoksa birbirinize uyum sağlayamıyor olabilirsiniz.
askerlikten hiç konuşmadı bakalım o iyi bi malzeme oldu şimdi bana.
evet bizde yanyanayken hep o konuşuyo aslında ben sessiz kalıyorum sonra oda susuyo.
ama sorun varsa sadece bende degil sanırım ya
belli bi konu yok mesela biraz önce iq testi yaptık benimki ondan yüksek çıktı dalga geçip duruyom
.. xx sınava çalışmasan da olur hocaya sevgilim iqsu .. dersin
xxx bak bak kafam bi iki cm geriden gidiyo ağır ya ondan
gel kafaları tokuşturak benim iqdan sana biraz verem
ben bi 3 gun daha bu muhabbeti yaparım mesela dflkjgldfg
belli bi konu yok yani
bazen ikimiz de bilgisayarlaara gömülürüz 2-3 saat bi kalkarım ayağa açarım abuk subuk bi şarkı klibi canlandırırım filan güleriz öyle yani
Ben onu dinlemeyi sevdigimden yanyanayken genelde dinlerim onu konusturoyurm ama kiziyo uff agizim yoruldu diye ama cok tatli oluyor napiyim. Ama mesajlarsirken ooo susmam. Evet askerligini sor, uni yillarini, cocuklugunu falan. Mesela ben yüzünde bir yara var onu sordum nasil oldu falan diye öyle konu aciliyor sende anlatirsin. Ne zamandir berabersiniz? Daha yeni sanirim zamanla dahada alisirsiniz birbirinize.
bence hemen acaba olmuyoruz mu diye düşünme o konu açmıyorsa sen aç diyorum ya eften püften bile olsa konuşun konuşmak istiyorsanız, konu kalmayacak mı acaba konuşamıyoruz mu diye düşünüp kendini kasma o zaman insan hiç konuşamaz:) umarım mutlu olursunuz
ben o kısmı atlamışımm biz tatillerde filan ayrı kalıyoz onda da pek konuşmuyoz açıkçası daha doğrusu ben yazışma işini beceremiyom annem bile beni ilk aradığı zaman ulaşamıyo telefonum kaybolsa haberim olmaz öyle diyim (zaten bi kere kaybettim kaybettiğimi farketmedim bulan kişi bana ulaştı o derece)siz yanyanasınız demekki. bende sürekli yanında olsam hiç konuşmasakta olur
telefondan iletişim zor.
2,5 3 ay olmuş daha
biz çok hızlı gittik ondan böyle olduk
sanki yıllar geçirdik birbirimizle oyle yakın öyle samimi konuşmaya başladık şimdi sanki herşeyimizi paylaşmısız gibi hissediyoruz galiba. ama anlatılcak cok anı olmalı.onu sıkarım diye sorun yaptım ben ama biraz rahatladım valla onlada tartıştım az önce sakinleştrdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?