yok hayırdır diye kaydetmesi dısında yani
Eşimle 3 yıl sevgılı 3,5 yılımız evli geçti.
Hala saat başı konuşuruz yada mesajlaşırız yanı . Konu konuyu açar aklıma ne gelse ilk paylaşcağım kişi o onunda benım tabıı :)
benimki hala bilmiyo ilk bakışına aşık oldugumu,
geldigini görmeden kokusunu alıp anladıgımı bilmiyo ahh bak içim gitti yine
böyle kıymetli olunca insan tedirgin oluyo sanki biyerden sorun cıkacak herşey mahfolcak gibi düşünüp herşeyi sorunmuş gibi görüp karşımdakinin hayatını mahfetme yetenegim ortaya cıktı
bende biraz kurtulabilirim insallah daha fazla kendimi onu yormadan
evet öyle oluyor ben söylüyorum ya napiyim fazla romantigimZamanla yoluna girer cünkü karsindakini daha yeni yeni taniyorsun. Daha iyi tanidikca ona göre hareket ediyor insan.
ben biraz temkinli olayım derken kendimi degiştirmeye başladım aslında.
aman eskisi gibi sonuçlanmasın diye
söyleyeceklerimi söylemiyorum herşeyi paylaşmıyorum kendimi veremedim henüz galiba.
Kızlar gün içinde sevgilinizle neler konuşuyosunuz ve ya sürekli yazışıyo musunuz ?
Yeni bir ilişkim var çok iyiyiz yanyana ama ayrı kaldığımız zamanlarda konuşacak bişey bulamamaktan birbirimize sarar olduk. Artık üzülüyorum biz olmaz mıyız acaba demeye başladım.
İlk zamanlar böyle olması normal mi yoksa tam tersi mi olmalıydı aklım karışık.
Fikir istiyorum, gerçekten önceki ilişkimde neler konuşurduk yazışırdık hatırlamıyorum bile.
Bişeyler yapmazsam aklımı kaçırıcam.
anliyorum gayete normal birsey. Eger kötür bir ayrilik yasadiysan temkinli olman tabiki cok normal. Erkek arkadasini daha iyi tanidikca degisir bu durum. Ama sunuda unutma gecmisteki erkek suanki adam degil. Kendini duygusal anlamda koruyorsun bir nevi. O halde ne fazla icine kapanik olacaksin ne kendini fazla kaptiracaksin orta yolu bulmalisin. Zaten karsindaki adam sana güven verdikten sonra kendini ona verirsin. Biraz daha taniman gerek galiba.
Ay resmen hatırlayamıyorum
gittikçe yaşlandım sanırım.
Canım biz 3 ay konuştuk. sonra hemen aileler tanıştı falandır fişmandır.
Konular bitmeden evlilik meselesi araya gittiği için konular habire değişti.
Evlendim gün içerisinde okulda olduğum için eşime yazmam. o arada meraktan napıyosun falan yazar o kdr.
Ama evde o kdr soğuk değiliz tabiki
sana saygı duyan sinirli anında dahi cizgisini bozmayan bir insan denk gelirse mutlaka tanımaya calıs..evlenince anlıyorsunki sevgiden once saygı gerekiyor saygı oluncada o insanı daha cok seviyorsun zaten
okadar olmazsa sıkıntı yok çok normal yani
evlilik gibi zor bişey yoktur yaa. nasıl karar verilir emin olunur bilmiyorum. Allah büyük
Doğru kişi olduğunu hemen anlıyorsun canım üstelik üniversite 1 deydim ve 21 yaşımdaydımooo çok hemen olmuş 3 ayda.
ne cesaret yahu
yani gün içinde çokta konuşcak bişey yok zaten biraz kafamı rahatlattım sayenizde
zamanla hayatlarımız düzene girer bizde uyumu saglarız inşallah.
aslında o kadar rahat içten okadar oldugu gibi davranıyo ki benimde rahatlamam gerekiyo.sevgisinden emin olmasam hayatta devam edemem onu düşünerek duramam..herşey iyi ama işte kendimi şartlandırdım bukez aynı şekilde davranmıcam derken böyle sorunlara yol açıyorum.
zamanla güzelleşecek herşey inşallah
sana saygı duyan sinirli anında dahi cizgisini bozmayan bir insan denk gelirse mutlaka tanımaya calıs..evlenince anlıyorsunki sevgiden once saygı gerekiyor saygı oluncada o insanı daha cok seviyorsun zaten
Hm anliyorum. Zamanla dedigin gibi hersey yerine oturur. Erkek arkadasina güveniyorsan pek ona hissetirmemeye calis. Her iliskinin dinamigi farklidir. Herhalde eski erkek arkadasin biraz egosu yüksekti?!. Ama dedim ya gecmisteki erkek suanki adam degil. S1kma kendini bu kadar, sartlandirma. Onu tabiki hayatinin merkezine koyma ama en güzeli kendin gibi davranmam. Körü körüne baglanma ama biraz rahat davran sende. Birde gecmis hatalarindan ders cikarman cok iyi.
Bizimde ilişkimiz yeni 4 aylık, 2 aydır da sözlüyüz, sabah günaydın aksam iyi geceler mesajı, öğlen arası ve eve giderken telefonda konusuruz, hafta sonları buluşuruz, ikimizin de okulu zor olduğu için az konuşuyoruz, sizi engelleyen nedenler yoksa az konusmanız anormal.Kızlar gün içinde sevgilinizle neler konuşuyosunuz ve ya sürekli yazışıyo musunuz ?
Yeni bir ilişkim var çok iyiyiz yanyana ama ayrı kaldığımız zamanlarda konuşacak bişey bulamamaktan birbirimize sarar olduk. Artık üzülüyorum biz olmaz mıyız acaba demeye başladım.
İlk zamanlar böyle olması normal mi yoksa tam tersi mi olmalıydı aklım karışık.
Fikir istiyorum, gerçekten önceki ilişkimde neler konuşurduk yazışırdık hatırlamıyorum bile.
Bişeyler yapmazsam aklımı kaçırıcam.
Doğru kişi olduğunu hemen anlıyorsun canım üstelik üniversite 1 deydim ve 21 yaşımdaydım
gün içinde konuşulmasa da oluyor gece biraz telde konuşun yeter bi süre sonra zaten herşey monotonlaşıyor :)
bu normal bişe yani merak etme
bizde 7 ay nişanlı kaldık günde 200e yakın mesaj 50dk konuşma ama yalnız kalınca tek kelime yoktu :) şimdi 3 aylık evliyiz haftada 5 mesaj 3 dk konuşma. evdeyken 'az susda kafa dinleyeyim' modundayızinsan hayattan zevk alma ve bunu paylaşmalı o zaman siz istesenizde evde susan olmaz :) :) :)
ben degiştiğimi görüyorum.
uzun süren bi ilişkiden cıktım ailelerinde tanıştıgı ciddi devam eden bi ilişkiyi noktaladım kendi istegimle.
mesela herşeyin kontrolunu hep ben sagladım tüm ipler bendeydi. ne nezaman yapılacak nasıl yapılacak hep ben düşündüm ben istedim oyle olcak diye ben karar verdim ve yoruldum aslında.
şimdi tamamen farklı olsun istiyorum herşey için fikrimi dile getirmiyorum illa olacak demiyorum karşımdaki insanında fikri olsun karar verelim istiyorum. biraz rahat olmak rahat bırakmak istedim öylede yaptım. zaten karşımdaki insanda bunu istiyo aslında tamda istedigim karakterde biri.
hem rahat olmak rahat bırakmak istiyorum diyorum hemde benim istedigim gibi sürekli iletişim kurayım istiyorum orda bi tezatlık yasıyorum sanırım
biraz bocalıyorum galiba kendi kendimle ugraşır oldum.
Bizimde ilişkimiz yeni 4 aylık, 2 aydır da sözlüyüz, sabah günaydın aksam iyi geceler mesajı, öğlen arası ve eve giderken telefonda konusuruz, hafta sonları buluşuruz, ikimizin de okulu zor olduğu için az konuşuyoruz, sizi engelleyen nedenler yoksa az konusmanız anormal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?