ben o kısmı atlamışımm biz tatillerde filan ayrı kalıyoz onda da pek konuşmuyoz açıkçası daha doğrusu ben yazışma işini beceremiyom annem bile beni ilk aradığı zaman ulaşamıyo telefonum kaybolsa haberim olmaz öyle diyim (zaten bi kere kaybettim kaybettiğimi farketmedim bulan kişi bana ulaştı o derece)
açıkçası mesajlaşmak bana saçma geliyo insanların birbirini yanlış anlaması çok kolay oluyo karşı taraf bişeye bozuluyo öbürü neye bozulduğunu anlamıyo filan muhabbet de kıtlaşıyo
napıyon bugun ne yaptın şunları şunları sen ne yaptın sonra biter benim için öyle eğer bi olay filan olmadıysa
oy tazecik bir ask. Bizde 3 aydir beraberiz. Takilma buna bizde beya hizli illerledik özelikle bir araya gelme konusunda samimiyet konusunda. Ben zaten yapi olarak pekte romantik duygusalim. Bence sorun yok her iki tarafta ayni duygulari paylasiyorsa tabiki. Aman bu konudan tartismayin s1kma bu kadar kendini. Ufak seylerden tartismayin dag oluyor sonra. Zamanla hersey daha da oturur. Bence hosuna bile gidebilir. Zaten anlatirken anlarsin s1k1lip s1k1lmadigini ama genelde severler aslinda. Benimki pek bir bayilirAman diyim hep onu konusturma az sende anlat sor falan aklima bunlar geldi simdilik.
Benim 6 yillik iliskim var 4 ay sonra 7. Yila giricez, ilk gunden bu gune kadar hic sikilmadim, hep biseyler oluyor konusacak. Ben neseli konuskan biriyim oda agir biri tamamliyoruz birbirimizi. Genelde ben konusurum Hergun saattr bir arariz birbirimizi, mesajlasiriz, ozellikle konu aramam ama konusalim diye normal bi sekilde gelisiyor zaten konular. Normal brnce kisiden kisiye, iliskiden iliskiye gore degisirKızlar gün içinde sevgilinizle neler konuşuyosunuz ve ya sürekli yazışıyo musunuz ?
Yeni bir ilişkim var çok iyiyiz yanyana ama ayrı kaldığımız zamanlarda konuşacak bişey bulamamaktan birbirimize sarar olduk. Artık üzülüyorum biz olmaz mıyız acaba demeye başladım.
İlk zamanlar böyle olması normal mi yoksa tam tersi mi olmalıydı aklım karışık.
Fikir istiyorum, gerçekten önceki ilişkimde neler konuşurduk yazışırdık hatırlamıyorum bile.
Bişeyler yapmazsam aklımı kaçırıcam.
Mesajlaşmak bana imkansız geliyo şimdide barı kanuşabilelim
bizde saçma sapan tv programlarını konuşuyoruz zaten encok.
konu konuyu açıyoda ikimizde sessiz insanlarız sanırım ben hiç sevmem konuşmayı oda bana benziyo yavaştan.
Benim 6 yillik iliskim var 4 ay sonra 7. Yila giricez, ilk gunden bu gune kadar hic sikilmadim, hep biseyler oluyor konusacak. Ben neseli konuskan biriyim oda agir biri tamamliyoruz birbirimizi. Genelde ben konusurum Hergun saattr bir arariz birbirimizi, mesajlasiriz, ozellikle konu aramam ama konusalim diye normal bi sekilde gelisiyor zaten konular. Normal brnce kisiden kisiye, iliskiden iliskiye gore degisir
Tesekkur ederimm canimmbenimde cok uzun süren bi ilişkim oldu seninki kadar sürdü ve bitti. Allah ayırmasın sizi
ben ilkkez böyle bi sorun yaşar olduum.ikimizde ağırız ondan galiba ben hiç sevmiyorum konuşmayı helede boş boş mevzu acamıyorum. gün içindede farklı bişey yaşamayınca kısır döngüye giriyoruz işte.
normal gelmedi bana içime dert oldu konuyu açtım biraz içim rahatladı.
zaten çok seviyorum burayı hep iyi geldi 7 yıldır buralardayım
Aslına bakarsan bi bakıma kadın yönetir konuşmayı ama tabi yapı meselesi de var.
Bence bu konuyu açıkca konuşmanız gerek,iletişim kopukluğu yaşamamak adına
ama boyle oluyor ister istemez
Tesekkur ederimm canimmikinizde ayni karakterdeyseniz olabilir boyle seyler ama zamanla duzelir daha cok alisirsiniz birbirinize. Sikinti yapma kendine canm
Sabah ve gece birbirimize günaydın iyi geceler demeden uyumayız :)) Gün içinde mesajlaşırız napıyosun naptın gibisinden 2-3 kez de telefonla konuşuruz. Yüzyüzeyken de genelde ben daha çok konuşuyorum
ama boyle oluyor ister istemez
bide benim için pek bi özel başladı. aşık olmuştum umudum bile yokkken karşılıklı oldugunu gördüm öyle güzel başladı
birazda emin olamadıgımdan aklıma takılıyo galiba. kendi kuruntum
siz nasıl başladınız merak ettim
Ben de ilk basta senin gibiydim ama biraz mesafe daha iyi oluyor, birbirinizi merak edin her saat konuşunca konuşacak bir şey kalmaması normal :)bizde gün içinde 2 saatte bir aklımıza geldikce de araşıyoruz genelde telefonda uyuyakalıyoruz zaten konuşmaya calışırken
nezamandır berabersiniz
görüşemedikçe kendime sıkıntı cıkartıyorum ben ya.
yok hayırdır diye kaydetmesi dısında yanihayırdır diye kaydetmeside çok iyi aşk dolu
:) hehe valla bendede biraz böyle oldu. Bana bir bakti bakis o bakis ben pert ben kayip. O andan sonrada zaten cikmadi aklimdan ama bende senin gibi karsilik bile beklemedim. Sonra bir sekilde konusmaya basladik akilim önce bana itiraf ettirmeye calisti ben yemedim tabi. Cikistim biraz mecbur o itiraf etti.
Bende cok kuruntuluyum/kuruntuluydum suan daha sakinim. Kuruntum, endisem yok yere iliskiye aradaki iletisime baga zarar verdigini fark ettigim icin.
Ben de ilk basta senin gibiydim ama biraz mesafe daha iyi oluyor, birbirinizi merak edin her saat konuşunca konuşacak bir şey kalmaması normal :)
4 ay olucak bizim
Zaten yüzyüze görüsmek daha iyi bence ben mesajlaşmayı o kadar cok sevmiyorum yüzyüze her şeyden konuşabiliyorsanız problem yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?