Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

ben sürekli içiçe olmak istedigimden cok sevdigim özledigimden oluyo galiba.
kabullenemiyorum abarttıkca abartıyorum.
konuşcak şeyler günlük olunca yaşadıgımız bişey yok napıyosun naptın bunu konuşmak enfazla 10 dk.
çok mantıklı acıklamalar yapıyo rahatlıyorum 2 saat sonra bi daha

siz nezamandır berabersiniz. ne okuyosunuz

bide benim için pek bi özel başladı. aşık olmuştum umudum bile yokkken karşılıklı oldugunu gördüm öyle güzel başladı

birazda emin olamadıgımdan aklıma takılıyo galiba. kendi kuruntum

siz nasıl başladınız merak ettim

Benim 6 yillik iliskim var 4 ay sonra 7. Yila giricez, ilk gunden bu gune kadar hic sikilmadim, hep biseyler oluyor konusacak. Ben neseli konuskan biriyim oda agir biri tamamliyoruz birbirimizi. Genelde ben konusurum Hergun saattr bir arariz birbirimizi, mesajlasiriz, ozellikle konu aramam ama konusalim diye normal bi sekilde gelisiyor zaten konular. Normal brnce kisiden kisiye, iliskiden iliskiye gore degisir

Aslına bakarsan bi bakıma kadın yönetir konuşmayı ama tabi yapı meselesi de var.
Bence bu konuyu açıkca konuşmanız gerek,iletişim kopukluğu yaşamamak adına

benimde cok uzun süren bi ilişkim oldu seninki kadar sürdü ve bitti. Allah ayırmasın sizi

ben ilkkez böyle bi sorun yaşar olduum.ikimizde ağırız ondan galiba ben hiç sevmiyorum konuşmayı helede boş boş mevzu acamıyorum. gün içindede farklı bişey yaşamayınca kısır döngüye giriyoruz işte.
normal gelmedi bana içime dert oldu konuyu açtım biraz içim rahatladı.
zaten çok seviyorum burayı hep iyi geldi 7 yıldır buralardayım

Tesekkur ederimm canimmikinizde ayni karakterdeyseniz olabilir boyle seyler ama zamanla duzelir daha cok alisirsiniz birbirinize. Sikinti yapma kendine canm

Aslına bakarsan bi bakıma kadın yönetir konuşmayı ama tabi yapı meselesi de var.
Bence bu konuyu açıkca konuşmanız gerek,iletişim kopukluğu yaşamamak adına

ben konuşmayı sevmeyen bi yapıdayım ondan sorun yaşıyorum

iletişim sorunu yaşıyoruz sıkıntı mı var sence diye nezaman konusunu açsam mantıklı bi açıklama yapıyo, bencede öyle diyebiliyorum sadece

acaba normal mı degil mi zamanla düzelirmi yoksa bu kocaman bi sorun mu diye düşündüm nerdeyse kendimi doldurup ayrılcaktım ki konuyu açtım

ben abarttım galiba. nekonular var burdaa benim ugraştıgıma bak ama insan boş duramıyo demekki illa sıkıntı yaratcam

Sabah ve gece birbirimize günaydın iyi geceler demeden uyumayız :)) Gün içinde mesajlaşırız napıyosun naptın gibisinden 2-3 kez de telefonla konuşuruz. Yüzyüzeyken de genelde ben daha çok konuşuyorum

Tesekkur ederimm canimmikinizde ayni karakterdeyseniz olabilir boyle seyler ama zamanla duzelir daha cok alisirsiniz birbirinize. Sikinti yapma kendine canm

çok yeni oldugu için sıkıntı yaptım işte. sıkılırsak diye düşünürken sıkıyorum onu sanırım.

şimdi daha iyiyim sakinim

Sabah ve gece birbirimize günaydın iyi geceler demeden uyumayız :)) Gün içinde mesajlaşırız napıyosun naptın gibisinden 2-3 kez de telefonla konuşuruz. Yüzyüzeyken de genelde ben daha çok konuşuyorum

bizde gün içinde 2 saatte bir aklımıza geldikce de araşıyoruz genelde telefonda uyuyakalıyoruz zaten konuşmaya calışırken
nezamandır berabersiniz
görüşemedikçe kendime sıkıntı cıkartıyorum ben ya.

:) hehe valla bendede biraz böyle oldu. Bana bir bakti bakis o bakis ben pert ben kayip. O andan sonrada zaten cikmadi aklimdan ama bende senin gibi karsilik bile beklemedim. Sonra bir sekilde konusmaya basladik akilim önce bana itiraf ettirmeye calisti ben yemedim tabi . Cikistim biraz mecbur o itiraf etti.

Bende cok kuruntuluyum/kuruntuluydum suan daha sakinim. Kuruntum, endisem yok yere iliskiye aradaki iletisime baga zarar verdigini fark ettigim icin.

Ben de ilk basta senin gibiydim ama biraz mesafe daha iyi oluyor, birbirinizi merak edin her saat konuşunca konuşacak bir şey kalmaması normal :)
4 ay olucak bizim
Zaten yüzyüze görüsmek daha iyi bence ben mesajlaşmayı o kadar cok sevmiyorum yüzyüze her şeyden konuşabiliyorsanız problem yok :)

benimki hala bilmiyo ilk bakışına aşık oldugumu,
geldigini görmeden kokusunu alıp anladıgımı bilmiyo ahh bak içim gitti yine

böyle kıymetli olunca insan tedirgin oluyo sanki biyerden sorun cıkacak herşey mahfolcak gibi düşünüp herşeyi sorunmuş gibi görüp karşımdakinin hayatını mahfetme yetenegim ortaya cıktı

bende biraz kurtulabilirim insallah daha fazla kendimi onu yormadan

oo seninkide çok tazecik.
ikimizde az odunuz biz ya ondan böyle alışma sürecindeyiz galiba. ayy nebileyim başka sorunlarımız olmaz inşallah böylesine şükür

Eşimle 3 yıl sevgılı 3,5 yılımız evli geçti.
Hala saat başı konuşuruz yada mesajlaşırız yanı . Konu konuyu açar aklıma ne gelse ilk paylaşcağım kişi o onunda benım tabıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…