• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz kolsuz,askılı,bikini giymenize karışıyormu

cok enteresan bi esim var...
bikiniye falan asla ses cikarmiyor tatilde havuza gittigimizde falan...ama yazin ip askili seyler giymeme sinir oluyor..kalin aski olacakmis...
hic moralinizi bozmayin canlar...yakinlarimdan biliyorum,bebek olunca degisiyorlarmis,rahat birakiyorlarmis..bakalim bekleyip görecegiz

benimkide karışıyo giymemi istemiyo ama hepsini balayında giyicemm sözümü aldımm:roflol:

cucu canım erkeklerin bebek olduktan sonra karışmamasının sebebi artık çocuğunuz var diye size kimsenin bakmayacağı olabilir:roflol:

istanbulda askılı giymemi istemiyo,yazlıkta olabilir....ama minnacık bikini bile giyiniyorum ona karışmıyo :)))
hatta kendi bile alıyo bana...
mini etek özel günler hariç giymem zatn...önceden karışırdı ama şimdi pek karışmıyo aşkım...nerde ne giycegimi biliyorum zaten

ankarada oturdugumuz için malum denizsiz yer olunca çok açık giydirmez.bende giymem zaten.ama tatilde sınır yok.bikini mini etek sort straplez göbek sırt dekoltesi ne bulursam giyerimŞeniz

bikini askılı bluz mini etek giydirmez ama bunlar benim için sorun değil.çünkü genç kızlığımdada giymezdim
birde eşim tanıştığımız ilk gün bana bunları söyledi sonradan değişmedi yani bende zaten normalde çok açık giyinen bir insan olmadığım için kabul ettim ama yinede evliliğimizin ilk yıllarında beni çok zorladı çok dar yakası açık bluz ve düşük bel pantolon giydirmezdi.sonra fazla sıkmaz oldu ama ben kilo aldığım için şimdi istesemde dar kıyafetler giyemiyorum zaten:1no2:

laale ye katılıyorum diyerek başlıyorum sözüme ya arkadaşlar kendinizi nasıl gösteriyorsunuzki eşofmaan altıma karışır askılıma karışır falan bana çok saçma geliyor sizde onun gömleğine pantolonuna karışın bakim haydeeee:kızgın: ne olcak şimdi ben hür irademe sahipsem asla eşim giyimime karışamaz beni böyle aldı değiştirmeye kalmasınada izin vermem :delphin:

hayır asla karışmaz bu zamana kadar benim ne giyeceğime o mu karar verdi.zaten ben o tarz biriyle olmam.ben de ortama göre uygun giyerim.teşhirciliği dikkat çekmeyi sevmiyorum.

ankarada oturdugumuz için malum denizsiz yer olunca çok açık giydirmez.bende giymem zaten.ama tatilde sınır yok.bikini mini etek sort straplez göbek sırt dekoltesi ne bulursam giyerimŞeniz

arkasim sanki benim esimi tarif etti yasadigimiz yerde mini askili giydirmez ama tatilde bikini ustu bile cikartmami istedi tamamen gosguslerin bronzlassin dedi artik tatilde neler giydirir siz dusunun (sinirsizca herseyi ) kendisi alir olabildigince sexi ve acik ama sadece tatil de

eşim hiççç karışmaz mağazalara gideriz o benim baktıklarımın dahada kısasına bakar, ben ona derim saçmalama diye:)

ama tabi bu baktıklarını onsuzken giymeme izin vermz, ben yanındayken bunları giyebilirsin der.
bu zamana kadar ilk defa d.günümü kutlmaya gittiğimizde bana kıyafetimle ilgili bir şey söyledi bende şok oldum tabi
bir tunik gibi elbise giymiştim altına siyah tayt .. taytı çorap sandı tuniği elbise.. sencede bu biraz kısa değil mi dedi:)

bende alkışladım, ilk defa çünkü:)

eşim hiççç karışmaz mağazalara gideriz o benim baktıklarımın dahada kısasına bakar, ben ona derim saçmalama diye:)

ama tabi bu baktıklarını onsuzken giymeme izin vermz, ben yanındayken bunları giyebilirsin der.
bu zamana kadar ilk defa d.günümü kutlmaya gittiğimizde bana kıyafetimle ilgili bir şey söyledi bende şok oldum tabi
bir tunik gibi elbise giymiştim altına siyah tayt .. taytı çorap sandı tuniği elbise.. sencede bu biraz kısa değil mi dedi:)

bende alkışladım, ilk defa çünkü:)

Benim Askimda öyle, ben yanindayken nasil giyinirsen giyin diyor, yanimda olmadigi zamanlarda da telefon ve MSN üzeri cok karisiyor sırnaşık şey
:D

karışmadı...karışmaz da..benim ondan öncede bir yaşam tarzım vardı buna müdahale etmesine zaten izin vermem...giyimi,süsü onda görmedim ben hep böyleydim işine gelirse ..

aşkım zaten sever minileri ,bikinileri...

Back
X