sevgiliniz kolsuz,askılı,bikini giymenize karışıyormu

kısa etek giymemi okla istemiyor yani miniden bahsetmiyorum kısa etek.ama ben dinlemiyorum tabi.bir yandan da hak veriyorum ben de normalde çok giymiyorum çünkü etekle oturup kalkmayı resmen beceremiyorum.onun dışında bikini de şort da giyiyorum gayet, birşey demiyor dese de giyerim.amacım inatlaşmak değil.ben hep giyerdim ve o beni begendiginde de giyen biriydim niye değişeyim?

kesinlikle karışmaz, karışamaz da zaten, ben de adabımla giyinmeyi bilirim onun canını sıkmam, yok efendim illa sarkıntılık eden erkek olursa da haddini bildiririm zaten:)

Açık ayakkabı erkekleri tahrik ediyosa,buna sadece kapalıların dikkat etmesi mi gerekiyor,yoksa bu bütün bayanların sorunumudur?neden burda doğrudan kapalıları hedef alıyosunuz?Madem gözlemleyecek başka bişey bulamayıp bunu gözlemlediniz,soruma cevap verin ozaman.siz açık ayakkabı giyerken,erkekleri tahrik etmek amacı mı güdüyosunuz da kapalıların da bu amaçla giydiğini ima ediyosunuz? bu sitede kapalı olan ve eminim bahsettiğiniz ayakkabıdan gıyen birçok arkadaşımız var.ama onları böyle küçük düşürücü bi dille yargılamak sizin üzerine vazıfe değil öyle değil mi? ayrıca gerile gerile bikini giyerim diyip de bi başkasının kısa eteğini kınayanlara da bu sözüm: sürekli başkalarının açıklarını görmek yerine,biraz da kendi açıklarınızı kapatmaya bakın!!!

Çok doğru söylemişsin cnm yazdıkların gerçekten çok gzl ve haklısın bende açık bi bayanım ama kapalı olan arkadaşlarımızın eleştirilmesine çok kızıyorum bu bi seçim meselesi kimseyi bu yüzden kınayamaz veya yargılayamayız onlarda bizi aynı şekilde sonuçta herkes insan kapalı veya açık diye ayırmak çok yanlış bun lütfen yapmayalım
ayak bileği konusuna gelince açık bayanlarda giyebiliyo bunu eleştirmek yanlış ayrıca yazın açık ayakkabı giyerken ne amaçla giyilmiş olabilir ki insan bot giyicek halimiz yok aynı şekilde kapalı bayanlar içinde geçerli o sıcakta bot giyemez kimse tabikide terlikler açık ayakkabılar giyilir
kapalı veya açık kmse eleşetiri yapmamalı bnce

Ayy tuğçe canım yaa ne kadar çok konu açmışın keşke hepsini bi konuda toplasaydın neyse sorunu cevaplayım
Benim sevgilimde giymemi istemez ama ben giyiyorum:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

Minimi de giyerim,bikinimi de...Eşim karışmaz bana.Yerine göre giyinmesini,oturmasını ,kalkmasını bildikten sonra.:delphin:
Babam karışmamış bana ,eşim karışsaydı hiç çekemezdim doğrusu.:delphin:Karıştırtmazdım da zaten.:1closedeyes:
Dipnot:İnsanların birbirinin giyimine kuşamına karışmadığı,bez parçaları yüzünden insanların damgalanmadığı,çağdaş bir şehirde büyümenin de etkisi tartışılamaz düşüncelerin,hayata bakış açısının şekillenmesinde.:delphin:

işte bu yaaa ne de güsel anlatmışsın arkadaşım.canını sevdiğimin gavur izmiri :lepi::hooray::teytey::içelim:kaydirigubbakcemile2

Eşim giysilerime karışmaz.
Zaten beni tanıdığında nasıl giyiniyorsam hala öyleyim, ben bu halimle tanıyıp sevdiği için de değiştirmeye çalışmaz...
Eğer değiştirmek gibi bir çabası olsaydı da bunu asla ama asla kabul etmezdim.
ınsanların evlendik diye en basit ve temel özgürlüklerinden vazgeçmelerini sanırım hiçbir zaman anlamayacağım.
Erkekleri ise bu konuda çözemiyorum, bir kızı önce beğenip aşık oluyorlar sonra kendi istedikleri kalıba sokmaya çalışıyorlar..
E ama o zaman o kadın sizin aşık olduğunuz kadın olmaktan çıkıyor...Yok herşeyine bu kadar karışacaksanız baştan kendi düşüncenize uygun birini bulun ama di mi yani...

1_)Düşük bel giydiğimde belimin açılmasını istemez, suratı asılır

2_)Göğüs çatalımın gözükmesini istemez, suratı asılır laelaelaelaelae

Bunun dışındaki kıyafetlerime karışmaz- ki zaten ben de nerde nasıl giyineceğimi bilirim :dilcikar:

çok karışıyor hatta evlenmeden önce göbek açık giyerdm bir kere iş yerimi bile bastı meraktan.şimdi evlyim ve yazlıkta bile zor giyiyorummmm.

Karışmıyor karışmasına izinde vermiyorum çünkü kızacağı şeyleri önceden düşünerekten yapıyorum. Hayatta giymeyeceğim şeylerdir. Ne onlar sapıklık yapıp laf atsın ne de arkdaşımın söylemesine gerek kalsın. O da zaten ağırbaşlı uzaktan seyrettim bi kaç defa çarşıda etrafındaki askılı, dar kot giyen, mini etek giymiş kızlara da bakmıyordu a.s.:asigim:

uzun suredır devam eden bı ılıskım var yazın nısanlanıyoruz ınanaılmaz derecede kıskanc herseyıme karısyor fakat ben alıstım artık.en guzel yontemı ustune gıtmemek ınada bındırırsenız daha kotu olur ben ses cıkarmadgmda o ustume gelmıyor tartısmadan konu kpanıyorrkaydirigubbakcemile3

5 yıllık bir ilişkim var sevgilim kıskanç biri değildir , ben de yerine ve zamanına göre giyimirim zaten şimdiye kadar bir sorun yaşamadık.sadece göğüs dekoltesinden hoşlanmıyor ben de sevmem zaten hiç tarzım değildir.kıyafetlerime karışılmasından nefret ederim bu yüzden çok memnunum bu durumdan:teytey:

hayır karışmaz...
benim sevgilimin bana karışma huyu yoktur... ne istersem onu giyerim...

karışmaz olurmu benim sevgilim kıskançtır hemde çok
bende kıskanırım ama yerine göre bişey olursa!!!
dudagıma dudak koruyucusu sürmemne gerek var:)allahım ya anlamak zor onları..
mesela deniz muhabbeti açldı gidersin sorun olmaz dedim arkdaşlarınla onlar gidince ayramam okdrda degil dedim gülüo :) ama ona sorsak ne der kaydirigubbakcemile4

Üfff doğumdan sonra okadar kilo aldım kii bu kilolarla o giydirse bile ben giymem herhalde bikinii neyimmm, senağlama. hatta busene mayo bilem giyemiyceyizzz bu gidişleee:çok üzgünüm:

eşim kıyafetlerime karışmaz. şort ip askılı etek bikini herşeyi giyerim. hoşlanmadığ. meme çatalı görünmesi, mini mini etek. Diz üstü giyiyorum ama aşırı mini olmamak kaydı ile

Back
X