sevgiliniz kolsuz,askılı,bikini giymenize karışıyormu

Ya pek alakası yok topikteki soruyla ama ben şu noktaya değinmek istiyorum çünkü çok garipsiyorum;

Şuan tüm dünyada olduğu gibi türkiyedede ayak fetişizmi hızla yayılmakta,bilen bilir,bazı erkekler için bayan ayakları türbanla örtülen baştan bile çok daha tahrik edicidir,benim günülk hayatta gözlemlediğim kadarıyla sokaklardaki türbanlı kızların pek çoğu açık fantezi ayakkabı ve bileği gösteren etekle geziyor,bence ya bunu bilmiyorlar yada sözüm meclisden dışarı ama bilmezliğe vuruyorlar:uhm:
E bu durumdada bize bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye şaşırmak kalıyor...

Açık ayakkabı erkekleri tahrik ediyosa,buna sadece kapalıların dikkat etmesi mi gerekiyor,yoksa bu bütün bayanların sorunumudur?neden burda doğrudan kapalıları hedef alıyosunuz?Madem gözlemleyecek başka bişey bulamayıp bunu gözlemlediniz,soruma cevap verin ozaman.siz açık ayakkabı giyerken,erkekleri tahrik etmek amacı mı güdüyosunuz da kapalıların da bu amaçla giydiğini ima ediyosunuz? bu sitede kapalı olan ve eminim bahsettiğiniz ayakkabıdan gıyen birçok arkadaşımız var.ama onları böyle küçük düşürücü bi dille yargılamak sizin üzerine vazıfe değil öyle değil mi? ayrıca gerile gerile bikini giyerim diyip de bi başkasının kısa eteğini kınayanlara da bu sözüm: sürekli başkalarının açıklarını görmek yerine,biraz da kendi açıklarınızı kapatmaya bakın!!!

kocacım bulunduğumuz yerde içi belli eden bluz yakası açık bluz askılı kolsuz etek vs. hiçbirini giymemi istemez. ama başka bir şehirde tatil beldesinde de kartışmaz. ben eşimle tanıştığım ilk zamanlar şort atletik yaka giyen biriydim sürekli atletik yaka giyerdim her renk her model.. kıskandı yasak geldi.. ben böylede mutluyum:)

Açık ayakkabı erkekleri tahrik ediyosa,buna sadece kapalıların dikkat etmesi mi gerekiyor,yoksa bu bütün bayanların sorunumudur?neden burda doğrudan kapalıları hedef alıyosunuz?Madem gözlemleyecek başka bişey bulamayıp bunu gözlemlediniz,soruma cevap verin ozaman.siz açık ayakkabı giyerken,erkekleri tahrik etmek amacı mı güdüyosunuz da kapalıların da bu amaçla giydiğini ima ediyosunuz? bu sitede kapalı olan ve eminim bahsettiğiniz ayakkabıdan gıyen birçok arkadaşımız var.ama onları böyle küçük düşürücü bi dille yargılamak sizin üzerine vazıfe değil öyle değil mi? ayrıca gerile gerile bikini giyerim diyip de bi başkasının kısa eteğini kınayanlara da bu sözüm: sürekli başkalarının açıklarını görmek yerine,biraz da kendi açıklarınızı kapatmaya bakın!!!

Canım senin deyiminle gerile gerile bikini giyiyorum diyipte başkasını eleştiren ben oluyorum...
Ama ben kötü niyetle yazmadım, açığım evet ama şimdi kime sorsan başını kapatım diz kapağında etek giyen bayanları eleştirir, genel kapanma amacına ters çünkü.. senin dahi kısa etek diye nitelendirdiğin boyu bilek açıklığıymış, eminim sende eleştiriyorsundur, diz kapağı boyunu kapalı bayanda, tekrar söylüyorum beni ilgilendirmiyor tabiki ama anlam veremiyorum kapanan kişinin mantığına ters bir durum.. Neyse bunu normal bulanlarda vardır elbet, normal bulunuyorki çok kişide görüyorum. ama ben anlayamıyorum..
Sözüm sana değildi yani.

benim esim yasadigimiz yerde istemez ama tatilde ise tam tersini ister hatta kendi alir

Sevgilim yok..
Ancak benim kıyafetlerime karışacak adamla beraber olmam ben..:dilcikar:
Elbet fikrini sunabilir,güzellikle ikna etmeye çalışabilir,mantıklı ise uyum sağlarım,ancak bana illa kendi dediğini yaptırmaya çalışan adamla işim olmaz..:delphin:
Kocam bile karışamaz,sevgili de neymiş!
Nerede, ne giyeceğimi ondan daha iyi bilirim ben!!!:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 Bende senin gibi düşünüyordum Laale... Senin düşüncelerinin aynısını bende etrafımdaki insanlara soylüyordum ve hatta sevgilisi kıskananlara falanda "ayy nasıl tahammül ediyosunuz"diyordum.. Taaki başıma gelende dekkaydirigubbakcemile

Benmi dıyorum benım esım tatılde sınırları bıle asar ama normal hayatta sade olmamı ıster pekı bunu dıyen sadece benım esımmı baska yokmu tek benmıyım yanı:bbo: esim akrep burcuna bagliyorum

Canım senin deyiminle gerile gerile bikini giyiyorum diyipte başkasını eleştiren ben oluyorum...
Ama ben kötü niyetle yazmadım, açığım evet ama şimdi kime sorsan başını kapatım diz kapağında etek giyen bayanları eleştirir, genel kapanma amacına ters çünkü.. senin dahi kısa etek diye nitelendirdiğin boyu bilek açıklığıymış, eminim sende eleştiriyorsundur, diz kapağı boyunu kapalı bayanda, tekrar söylüyorum beni ilgilendirmiyor tabiki ama anlam veremiyorum kapanan kişinin mantığına ters bir durum.. Neyse bunu normal bulanlarda vardır elbet, normal bulunuyorki çok kişide görüyorum. ama ben anlayamıyorum..
Sözüm sana değildi yani.

konuyu biraz dağıtmak oluyor ama bende sana katılıyorum canım..
başını örtmek bi aksesuar kullanmak değildir ki seçimindir.. kapanmaksa vücut hatlarının belli olmayacak ve çekici gelmeyecek şekilde örtülmesidir..
yani ben öyle biliyorum fisfisfis
yanlış mı biliyorum ne :sm_confused:

konuya dönmek gerekirse;
nişanlım karışmaz öyle şeylere, saygılıdır sağolsun,
ama bende onun sınırlarını aşacak şekilde giyinmem..
orta yolda buluşuyoruz diyelim :1hug:

kocacım sevgiliykende..evlendikten sonrada hiç karışmadı karışmaz...lafı bile geçmez askılıda giyerim dekoltede,minide ,bikinide :) kısıtlanmak hoşuma gitmez. bazıları bunu kıskanma, sevgi gösterisi olarak kabul etsede bu kendi kendini kandırmacadır bence..

nerde nasıl giyinmem konusundaki bilgime güvenir..
kırk yılda bir karışır oda beyaz pantolona.. :)

Ben evlenmeden önce mini midi her türlü eteği her türlü dekolteyi giyen birisi olarak ve ailesi bu konuda çok rahat birisi olarak şu anda uzun kazak altına tayt bile giyemiyorum.Bikini değil etekli mayo giymeme bile karşı.

Bu arada aysuna katılıyorum.Açıklık veya kapalılık insanın kendi tercihidir ama önemli olan layıkı ile yapmak,yapanlarıda zan altında bırakmamaktır.Yüz,el ve topuk harici ayak görünecek şekilde kapanmak farzdır ama eğer siz başınızı üç tane kafa halinde kapatıyor assolist kadar makyaj yapıyor iseniz diğer arkadaşlarınızın da günahına giriyorsunuz.
Ben sadece yapılan şeyin 4-4 lük yapılmasından yanayım.

Minimi de giyerim,bikinimi de...Eşim karışmaz bana.Yerine göre giyinmesini,oturmasını ,kalkmasını bildikten sonra.:delphin:
Babam karışmamış bana ,eşim karışsaydı hiç çekemezdim doğrusu.:delphin:Karıştırtmazdım da zaten.:1closedeyes:
Dipnot:İnsanların birbirinin giyimine kuşamına karışmadığı,bez parçaları yüzünden insanların damgalanmadığı,çağdaş bir şehirde büyümenin de etkisi tartışılamaz düşüncelerin,hayata bakış açısının şekillenmesinde.:delphin:

Minimi de giyerim,bikinimi de...Eşim karışmaz bana.Yerine göre giyinmesini,oturmasını ,kalkmasını bildikten sonra.:delphin:
Babam karışmamış bana ,eşim karışsaydı hiç çekemezdim doğrusu.:delphin:Karıştırtmazdım da zaten.:1closedeyes:
Dipnot:İnsanların birbirinin giyimine kuşamına karışmadığı,bez parçaları yüzünden insanların damgalanmadığı,çağdaş bir şehirde büyümenin de etkisi tartışılamaz düşüncelerin,hayata bakış açısının şekillenmesinde.:delphin:

:içelim::hooray:

kocacım sevgiliykende..evlendikten sonrada hiç karışmadı karışmaz...lafı bile geçmez askılıda giyerim dekoltede,minide ,bikinide :) kısıtlanmak hoşuma gitmez. bazıları bunu kıskanma, sevgi gösterisi olarak kabul etsede bu kendi kendini kandırmacadır bence..

:içelim::hooray:

Arkadaşım her koyun kendi bacağından asılır,herkesin sevabıda,günahıda,yanlışıda,doğrusuda kendine. Yalnız sen benim demek istediğimi anlamamışsın,Evet bende açık ayakkabı giyiyorum ama bunun aslında yanlış olduğunu bilerek,ewet bikinide giyiyorum,üstelik bununda dinimizce günah olduğunu biliyorum. Ama ben bu günahları omzuma alarak bu şekilde çıkıyorum dışarıya,benm demek istedğim şuydu,kapanacaksam eğer birgün;tam anlamıyla kapanırım.O başörtünün hakkını gerek kılık kıyafet,gerekse davranış olarak veririm,ama kafama türban takıpta tüm vucut hatlarımı ortaya çıkaracak kıyafetlerle,ayakkabılarla,boya küpü şeklinde makyajla dolaşacaksam bununda anlamı yok demek istedim.
Neyse konu çok dağıldı ama son olarak şunu sölemek istiyorum burada kimse birbirini yargılamıyo,sadece düşüncelerimizi ve bildiklerimizi paylaşmak amacıyla burdayız...

:lepi:
:teytey:
:hooray:
a.s.
:1hug:

ben genelde kapalı gıyınırım ama bazen cok açılırım
bazen öyle kapalı gıyınıyorum kı yaslı kadınlar gıbı kapandım gene dıyorum
bazen de ıncecık askılılar ancak dekoltemı tutuyor bacaklar fora kapalı bır yer yok vs
hava sıcaksa kapalı gıyınınce terlıorum malum.

ben genelde kapalı gıyınırım ama bazen cok açılırım
bazen öyle kapalı gıyınıyorum kı yaslı kadınlar gıbı kapandım gene dıyorum
bazen de ıncecık askılılar ancak dekoltemı tutuyor bacaklar fora kapalı bır yer yok vs
hava sıcaksa kapalı gıyınınce terlıorum malum.

sonucta actimmi sonunaba kadar diyorsun .........................................:dance::teytey:

tatil yerleri dışında askılı giyemem.kolsuz giyebilirim fakat boynumda olması lazım yakası eğildiğimde göğüs aram gözkürse eğer al sana 1 haftalık küsme ve tartışma konusu...
bu durumlardan da epey bi skldığım için giymiyorum zaten..

Back
X