- Konu Sahibi supurgelicadi
Ya pek alakası yok topikteki soruyla ama ben şu noktaya değinmek istiyorum çünkü çok garipsiyorum;
Şuan tüm dünyada olduğu gibi türkiyedede ayak fetişizmi hızla yayılmakta,bilen bilir,bazı erkekler için bayan ayakları türbanla örtülen baştan bile çok daha tahrik edicidir,benim günülk hayatta gözlemlediğim kadarıyla sokaklardaki türbanlı kızların pek çoğu açık fantezi ayakkabı ve bileği gösteren etekle geziyor,bence ya bunu bilmiyorlar yada sözüm meclisden dışarı ama bilmezliğe vuruyorlar:uhm:
E bu durumdada bize bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye şaşırmak kalıyor...
Açık ayakkabı erkekleri tahrik ediyosa,buna sadece kapalıların dikkat etmesi mi gerekiyor,yoksa bu bütün bayanların sorunumudur?neden burda doğrudan kapalıları hedef alıyosunuz?Madem gözlemleyecek başka bişey bulamayıp bunu gözlemlediniz,soruma cevap verin ozaman.siz açık ayakkabı giyerken,erkekleri tahrik etmek amacı mı güdüyosunuz da kapalıların da bu amaçla giydiğini ima ediyosunuz? bu sitede kapalı olan ve eminim bahsettiğiniz ayakkabıdan gıyen birçok arkadaşımız var.ama onları böyle küçük düşürücü bi dille yargılamak sizin üzerine vazıfe değil öyle değil mi? ayrıca gerile gerile bikini giyerim diyip de bi başkasının kısa eteğini kınayanlara da bu sözüm: sürekli başkalarının açıklarını görmek yerine,biraz da kendi açıklarınızı kapatmaya bakın!!!