Sevgiliniz sinirlendiğinde ağzından kötü laf çıksa?

Ceza verirdim.
Aklı başına gelene kadar konuşmazdım.
--

Bu arada şu pat diye ayrılırdım diyenlere de hastayımm..

Her insanın hakareti, küfürü kaldırma sınırı farklıdır.
Kimi alışmıştır itilmeye, kakılmaya, aşağılanmaya, hakarete,
o insanlara hiç koymaz, bir iki küser trip atar,
ta kiii bir sonraki küfüre kadar...
Kimi de ömrü boyunca hiç duymamıştır, alışmamıştır,
kaldıramaz gururuna yediremez o an noktayı koyar.

Bana sorarsan nişanlıyken böyle söyleyen adam evlenince neler söyler,
hatta işi şiddet boyutuna bile getirebilir diye düşünür, ayrılırdım.
Çünkü insanlar gerçek yüzlerini sinir anında gösterirler...

Son düzenleme:
kavga esnasında söylemediyse kaçmıştır ağzından.Sonuçta kendi arkadaşları arasında o kelimeleri normalleştiren biriyse ,bi anlık boşlukla size karşı da söylemesi normal geldi bana.
Hee yine kavganızı yapın tribinizi atın,tekrar etmeye yüzü olmasın ama kendinizi yerden yere atmanıza da gerek yok

*bu arada bu yumuşakbaşlı yorumumun nedeni böyle bi sözcüğü duyan değil söyleyen taraf olmamın ezikliğinden geliyo.Eski sevgilime (hemi de ennn sevdiğime): "yaa bi s.git aşkımm!" demiştim,neye uğradığımızı şaşırmıştık ikimiz de.Kaldı ki tam da yerinde,başımdan savmak için kullanmıştım o kelimeyi,ama tabiiki istemeden.Ne yapsa haklıydı o an.Ama zaten benim ne kadar utandığımı da gördüğünden "ney ney ney??" deyip gülmeyi tercih etmişti.Ben de ona katılıp gülünce aramıza tatsızlık girmeden kapanmıştı konu.Bi daha da beş düşünüp bir konuştum,dikkat ettim...
öyle yani,insanlık hali :)

Eger durup dururken soyluyorsa ortada bor sorun var demektir. Ama buyuk bi hataniz sonucu sinirlerine hakim olamayip soylediyse bi nevi hakli olabilir. Bu olaya gore degisir.

sevgilinizden sinirlede olsa s...g.. lafını duysanız ne yapardınız?

bir kere benimde basima geldi o anda yolda yürüyorduk konu bir anda siyasete geldi ve beni onun goruslerini benimsemekle sucladi o anda o kelimeyi etti ve bz daha bir kac aylik sevgilidik bende oylemi deyip hemen onunla yolumu ayirip hizlica yurumeye basladim arkama bile bakmadan ama o pesimden kostu geldi ve defalarca özür diledi. bende ikaz ettim zaten bir dahada öyle bi kelime sarf etmedi bana karsi

bir iki kere olursa tamam ama üçüncüde affedici olmam artık. her şeyin bir sınırı var terbiyeli olmak gerekiyor ilişki yürütürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…