sevgiliniz sizden biyere giderken izin alır mı ? gidebilir miyim diyor mu?

sevgiliniz sizden biyere giderken izin alır mı ? gidebilir miyim diyor mu?

• evet izin alır..

OY: 50 61,0%
  • hayır izin almaz

OY: 10 12,2%
  • sadece haber verir,gitme dersemde gider..

OY: 22 26,8%

• Ankete Katılan
    82
izin almam oda almaz evliliklerde bile izin almak bana sacma gelir hani belli bir yasa geldiginde anne babadan bile izin almazken esden veya sevgiliden niye izin alıyım sadece gidecegim yeri soylerim haber veririm hoslanmadıgını rahatsız oldugunu bildigim yerlere gitmemeye calısırım ama onun dısında heleki sevgiliyken ne izin alcam ya basımda anam babam var ondan once

İzin alma gibi bir durumumuz olmaz.Ama birbirimize nereye gideceğimizi hep haber veririz.O zaten çalıştığı için pek bir yere de gitmez.İkimiz de zaten gidilmemesi gereken ortamlara gitmeyiz.

benım kocacımda bunu gurur halıne getırır ama malesef kı ızın almadan gıttıgıyerı zehır ettıgım ıcın alır .... :) heheheee..

ben bir yere gitmeyeyim evden çıkmayayım diye kendisi bile çıkmıyor arkadaşlarıyla. kendi kendisini kısıtlıyor yani ben çıkmayayım diye :1:

Ben ondan önce izin falan nedir bilmezdim hep o alıştırdı beni buna.. Ben ilk zamanlar "Aşkım çarşıya gidiyorum" falan dediğimde bozulurdu "Aşkım çarşıya gidebilir miyim desen mutlu olurum, ben sana izin vermeyecek değilim, nereye gitsende gözüm arkada kalmaz ama istiyorum ki bana sor, ben yokmuşum gibi kendi kafana göre davranma" dedikten sonra hep izin alır oldum oda dediği gibi hayır demedi hiç. Kendide zaten izin ister, bende sorun çıkarmam veririm izin:40:

Back
X