• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz Size Çok Şımardığınızı Söylerse?

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
Kızlar sevgiliniz ortada kavga falan yokken "seni daha ilk günden çok şımarttım ben" diyerekten ilgiyi alakayı kesip meşelik kıvamına gelirse ne yapmalı?Bu taktiğin karşı taktiği nedir?jeyyarHadi bakalım işte size hakiki havuz problemiŞeniz

Bende ondan ilgimi? alakamı? keserim..Baktım hala ilgisi yok o zaman paralarım onusırnaşık şey

Şımartmasaydı:mymeka:

Yada biraz surat falan yapardım öyle dedi diye gönlümü alana akdarda bir adım atmazdım:1closedeyes:

onu şımartıken düşünseymiş
valla surat asardım ben e insan durup dururken şımarmıyooo
şımartılıyooo

Kızlar sevgiliniz ortada kavga falan yokken "seni daha ilk günden çok şımarttım ben" diyerekten ilgiyi alakayı kesip meşelik kıvamına gelirse ne yapmalı?Bu taktiğin karşı taktiği nedir?jeyyarHadi bakalım işte size hakiki havuz problemiŞeniz

bunu söyleyebildiğine göre galiba son günlerde ben seni çok şımarttım derimşakkıdı

valla bana sevgilim bunu hep diyo.çok şımarttım seni diyo. ama bende pişkin pişkin ŞIMARIRKEN SANA MI SORCAM BE diyorum:)

Bende ondan ilgimi? alakamı? keserim..Baktım hala ilgisi yok o zaman paralarım onusırnaşık şey

Şımartmasaydı:mymeka:

Yada biraz surat falan yapardım öyle dedi diye gönlümü alana akdarda bir adım atmazdım:1closedeyes:

akılını sevicem gel benim düşüncelerimi ne güsel dile getirmişsin sen öle :1hug:
gözüne pamağımı sokarım görür o zaman şımarıklık neymiş jeyyar :mymeka:

"eger bana karşı değişirsen bu iş biter" ben seni böyle tanıdım böyle sevdim egerkii bundan sonra farklı bir sen olacaksan ben yokum derimm... o da herzaman aynı olamk zorunda kalırr .. ben böyle yapardımmm gözünü korkutmak lazım:dance:

şımartan o olduğuna göre,birşey söylemeye hakkı yok.daha çooookkkk şımarırımmmsırnaşık şey yoksa biliyo o neler olacağını. hemen resmini çizipkafasına bişi saplarımsırnaşık şeysırnaşık şey
şımarmayı hakediyoruz,boşveriiiiinnnn,şımarıınnn
:teytey::dance::dance::dance:

bana da çok söyler bunu.
aman çok da tınnnnnn
onuda yapıversinler bi zahmet

Ben nazli cilveli bir sekilde "tabii simarticaksin.simarmak kadina yakisir,erkege degil.Beni sen simartmiycanda kim simartacak" derim.Oda dayanamaz kesin buna.sırnaşık şey

terkederim
aklı başına geldiyse ne ala
hemen affetmem, burnu sürtsün biraz
gelmediyse zaten ayrılıgın yolunu yapmak için söylenmiş bir sözdür diye düşünürüm dönüp geriye bakmam
ee ne demişler
efsane olmak istiyorsan terket :icecream:

terkederim
aklı başına geldiyse ne ala
hemen affetmem, burnu sürtsün biraz
gelmediyse zaten ayrılıgın yolunu yapmak için söylenmiş bir sözdür diye düşünürüm dönüp geriye bakmam
ee ne demişler
efsane olmak istiyorsan terket :icecream:

gız gurbaa bacağı burda sana koca adayları aranıyor korkutma insanları :dance:.
vur ensesine al lokmasını ağzından öyleymiysin gibi davran evlenince gerçek yüzünü çıkarırsın jeyyar

gız gurbaa bacağı burda sana koca adayları aranıyor korkutma insanları :dance:.
vur ensesine al lokmasını ağzından öyleymiysin gibi davran evlenince gerçek yüzünü çıkarırsın jeyyar

bu ögüdü vermek icin biraz geç kalmadın mı özo :mymeka:
sanırım artık o imajı çizmek için epeyce geç kaldım :roflol:

Back
X