- Konu Sahibi saskibabsy
-
İllaki zümrütler elmaslar gerekmiyor.İnsan sevdiğine bir dal gül almalı.
Bu konuda hiçmi rahatsızlık duymuyor siz ona hediye verince ne diyor peki
hiçbişey almıyosa bişey diyemem ama senin sevdiğin bişeyi görüpde almıyosa buna çok da takılma derimben adamdan istediğim halde unutuyo hatırlatıpda bozuk atınca da aa bu o kadar önemli miydi senin için diyo bende başlarda bekledim baktım tık yok ben istiyorum artık bi keresinde yılbaşında aburcubur sepeti hazırlamasını istemiştim sepeti kendi seçti sevdiklerimi biliyosun yanlış bişey koyarsan karışmam demiştim valla 1 hafta da tükettiğim deli bi sepetle gelmişti yanıma bide güzel süslemiş etmişti ay canım çekti bak kısacası çoğu erkek düşünmez böle ufak ama mutlu eden şeyleri
her insan sevgisini farklı biçimde gösterir.kimi hediyeler alır,süprizler yapar;kimi sevgisini sık sık dile getirir,şiirler yazar vs...;kimi sevdiğine hizmet eder,sevdiğinin bir dediğini iki etmez....
bu listeler böyle uzar gider.sizin sevgiliniz de mutlaka bir şekilde sevgisini gösteriyordur.hekes aynı yolu seçmek zorunda değil ki...
bence sevgilinizi başka arkadaşlarınızın sevgilileri ile kıyaslamayın.sizi sevdiğine inanıyorsanız bunun tadını çıkarrın.
işte evet ben de böyle elmaslar pırlantalar beklemiyorum zaten sevdiğim bi şekeri bile alsa bana ben mutlu olurum. ya da illa para ile alınan şeyler olmasına da gerek yok ki, beni sürpriz bi yere götürse bile ben mutlu olurum. ama çaba göstermeye yanaşmıyo seninki çabalamış en azından. lafa gelince seviyo ama, sevmiyosun desem kızıyoşimdi bana o zaman başkasını bul bunları yapan diyceksiniz ama kaçan kovalanır mı nedir anlamadım ayrılamıyorum da illa bu adam düzelsin istiyorum!
allahım bukadar olur ya.
ben bu konu yüzünden saatlerdir ağlıyorum
yüzüne vurdum tekrar tartıştık sanki ben suçluymuşum hatalıymışım gibi beni suçladı birsürü şey söyledi
oysa ben herşeyi düşünürüm yarın kek yapıp kargoyla yollayacaktım
şimdi bu konu açılmış tesadüfe bak
hiç haketmiyor lanet olsun ya hala ağlıyorum kendimi çok değersiz hissediyorum
sevgisini belli ediyo mu peki? yanındayken sarılır mı ne bilim davranışlarıyla belli ediyo mu? herkes bir olmaz kimisi bazı şeylerden ya anlamaz yada hoşlanmaz çünkü. ben bişeyler yapıyorum o yapmıyo demekki yeterince sevmiyo diye düşünürsen sadece kendini üzersin bence. bende başlarda çok takıyodum şimdi onu tanıyorum biliyorum ben böyleyim o da öyle ve ben onu olduğu gibi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?