• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz size hediye almıyorsa....

saskibabsy

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
29
3
16
İstanbul
kızlar benim bir derdim var. sevgilim bana hiç hediye almıyor. hediye dediğim öyle kocaman şeyler değil, beni düşündüğünü gösteren en ufak bir şey almıyor ya da sürprizler yapmıyor. oysa ben yolda bana onu hatırlatan bir şey olduğunda, bakkalda onun sevdiği bir şey gördüğümde almazsam içim rahat etmiyor. bu duruma çok kırılıyorum ve sanki beni gerçekten sevse, o da benim gibi davranırdı diye düşünüyorum. ister istemez başkalarının erkek arkadaşlarıyla karşılaştırıyorum ve bazılarının benimki gibi olduğunu, bazılarınınsa bu konuda gerçekten hassas olduğunu düşünüyorum. sizce bu tür şeyler sevgiyle ilgili midir, bir erkek neden kız arkadaşına hediye almaktan ya da sürpriz yapmaktan gocunur?

her insan sevgisini farklı biçimde gösterir.kimi hediyeler alır,süprizler yapar;kimi sevgisini sık sık dile getirir,şiirler yazar vs...;kimi sevdiğine hizmet eder,sevdiğinin bir dediğini iki etmez....

bu listeler böyle uzar gider.sizin sevgiliniz de mutlaka bir şekilde sevgisini gösteriyordur.hekes aynı yolu seçmek zorunda değil ki...
bence sevgilinizi başka arkadaşlarınızın sevgilileri ile kıyaslamayın.sizi sevdiğine inanıyorsanız bunun tadını çıkarrın.

İllaki zümrütler elmaslar gerekmiyor.İnsan sevdiğine bir dal gül almalı.

Bu konuda hiçmi rahatsızlık duymuyor siz ona hediye verince ne diyor peki

Sorunuzun yaniti Gary CHAPMAN´ın Beş Sevgi Dili adli kitabinda gizli.
Okuyun anlayacaksiniz :)

hiçbişey almıyosa bişey diyemem ama senin sevdiğin bişeyi görüpde almıyosa buna çok da takılma derim :34: ben adamdan istediğim halde unutuyo hatırlatıpda bozuk atınca da aa bu o kadar önemli miydi senin için diyo :31: bende başlarda bekledim baktım tık yok ben istiyorum artık :9: bi keresinde yılbaşında aburcubur sepeti hazırlamasını istemiştim :56: sepeti kendi seçti sevdiklerimi biliyosun yanlış bişey koyarsan karışmam demiştim :47: :9: valla 1 hafta da tükettiğim deli bi sepetle gelmişti yanıma bide güzel süslemiş etmişti :1: ay canım çekti bak kısacası çoğu erkek düşünmez böle ufak ama mutlu eden şeyleri :31:

Son düzenleme:
İllaki zümrütler elmaslar gerekmiyor.İnsan sevdiğine bir dal gül almalı.

Bu konuda hiçmi rahatsızlık duymuyor siz ona hediye verince ne diyor peki

kendisi benim aldığım hediyelere seviniyo tabi. ama bana gelince tık yok. söylediğim halde çaba da göstermiyo. ben demiştim ona bi keresinde sevdiğim bi şekeri bile alsan mutlu olurum diye ben yapamam öyle şeyler demişti üstüne ne kadar zaman geçti hiç gelen giden de yok zaten. bu da beni kırıyo. karşındaki insanı mutlu etmek neden zor gelir ki? eline mi yapışır???

hiçbişey almıyosa bişey diyemem ama senin sevdiğin bişeyi görüpde almıyosa buna çok da takılma derim :34: ben adamdan istediğim halde unutuyo hatırlatıpda bozuk atınca da aa bu o kadar önemli miydi senin için diyo :31: bende başlarda bekledim baktım tık yok ben istiyorum artık :9: bi keresinde yılbaşında aburcubur sepeti hazırlamasını istemiştim :56: sepeti kendi seçti sevdiklerimi biliyosun yanlış bişey koyarsan karışmam demiştim :47: :9: valla 1 hafta da tükettiğim deli bi sepetle gelmişti yanıma bide güzel süslemiş etmişti :1: ay canım çekti bak kısacası çoğu erkek düşünmez böle ufak ama mutlu eden şeyleri :31:

işte evet ben de böyle elmaslar pırlantalar beklemiyorum zaten sevdiğim bi şekeri bile alsa bana ben mutlu olurum. ya da illa para ile alınan şeyler olmasına da gerek yok ki, beni sürpriz bi yere götürse bile ben mutlu olurum. ama çaba göstermeye yanaşmıyo seninki çabalamış en azından. lafa gelince seviyo ama, sevmiyosun desem kızıyo :( şimdi bana o zaman başkasını bul bunları yapan diyceksiniz ama kaçan kovalanır mı nedir anlamadım ayrılamıyorum da illa bu adam düzelsin istiyorum!

her insan sevgisini farklı biçimde gösterir.kimi hediyeler alır,süprizler yapar;kimi sevgisini sık sık dile getirir,şiirler yazar vs...;kimi sevdiğine hizmet eder,sevdiğinin bir dediğini iki etmez....

bu listeler böyle uzar gider.sizin sevgiliniz de mutlaka bir şekilde sevgisini gösteriyordur.hekes aynı yolu seçmek zorunda değil ki...
bence sevgilinizi başka arkadaşlarınızın sevgilileri ile kıyaslamayın.sizi sevdiğine inanıyorsanız bunun tadını çıkarrın.

doğru diyorsun kıyaslamamam lazım aslında ama dediğim gibi ben illa sürekli hediye beklemiyorum ama en azından bi süpriz insanı mutlu ediyo. bu tür sürprizleri her kız bekler. özel günleri hatırlamak mesela, hatırlayıp kutlamak böyle şeyleri de pek yapmıyo :(

işte evet ben de böyle elmaslar pırlantalar beklemiyorum zaten sevdiğim bi şekeri bile alsa bana ben mutlu olurum. ya da illa para ile alınan şeyler olmasına da gerek yok ki, beni sürpriz bi yere götürse bile ben mutlu olurum. ama çaba göstermeye yanaşmıyo seninki çabalamış en azından. lafa gelince seviyo ama, sevmiyosun desem kızıyo :( şimdi bana o zaman başkasını bul bunları yapan diyceksiniz ama kaçan kovalanır mı nedir anlamadım ayrılamıyorum da illa bu adam düzelsin istiyorum!

sevgisini belli ediyo mu peki? yanındayken sarılır mı ne bilim davranışlarıyla belli ediyo mu? herkes bir olmaz kimisi bazı şeylerden ya anlamaz yada hoşlanmaz çünkü. ben bişeyler yapıyorum o yapmıyo demekki yeterince sevmiyo diye düşünürsen sadece kendini üzersin bence. bende başlarda çok takıyodum şimdi onu tanıyorum biliyorum ben böyleyim o da öyle ve ben onu olduğu gibi seviyorum :38:

allahım bukadar olur ya.
ben bu konu yüzünden saatlerdir ağlıyorum
yüzüne vurdum tekrar tartıştık sanki ben suçluymuşum hatalıymışım gibi beni suçladı birsürü şey söyledi
oysa ben herşeyi düşünürüm yarın kek yapıp kargoyla yollayacaktım
şimdi bu konu açılmış tesadüfe bak
hiç haketmiyor lanet olsun ya hala ağlıyorum kendimi çok değersiz hissediyorum :43:

Son düzenleme:
benim erkek arkadasımda hediye almıo ama anladımki üşengeçliğinden almıo :S gecen doğum günümdü buluştuk e sana ne hediye alayım hadi sec bi şey dedi bende bu tarz seylerden hoşlanmorum ne bileyim onun sectiği beni düşünerek bişey alması benim daha cok hoşuma giderdi :) ama o öyle bazen diorum evlenincede böyle olursan seni eve almam die gülüo :D

allahım bukadar olur ya.
ben bu konu yüzünden saatlerdir ağlıyorum
yüzüne vurdum tekrar tartıştık sanki ben suçluymuşum hatalıymışım gibi beni suçladı birsürü şey söyledi
oysa ben herşeyi düşünürüm yarın kek yapıp kargoyla yollayacaktım
şimdi bu konu açılmış tesadüfe bak
hiç haketmiyor lanet olsun ya hala ağlıyorum kendimi çok değersiz hissediyorum :43:

Klasik kaçma taktiği işte suçlamak. Kızlar ne kadar değer veriyorlarsa o kadar değer verin!

valla canım ben diğer arkadaşlar gibi anlayışlı olamayacağım malesef... sevgisini başka şekilde gösteriyor falan bence hikaye... bi erkek seviyorsa eğer almalı bişeyler...maksat fiyatı değeri değil, düşünmesi...bence bu tamamen odunluktur... yani birde üstelik siz ona alıyormuşsunuz...bunun ki odunluğuda geçer bence...biz nişanlıyken eşimle oda hiç oralı değildi...belkide bilmiyordu belkide bilsede bilmezliğe geliyordu...veya benim için öenmli olan bişey onun için önemsizdi...bilemiyorum...ister istemez kıyas yapıyorsun çevrendeki arkadaşlarından falan... onlardaki hediyeleri çiçekleri gördükçe içini geçiriyorsun bu çok doğal..insan çevresindekilere özenir bu bir yaradılış gereğidir... ama ben nişanlıyken direk söyledim...bak dedim hediyeleşmek hem sünnettir..hemde aradaki sevgiyi samimiyeti ilerletir güçlendirir... o sıralar bi kaç kez aldı...ama ne kadar değerliydi sence...pek bi değeri yoktu aslında...çünkü ben söyledikten sonra bi değeri kalmaz ki....önemli olan dile getirmeden düşünmesi yapması...bir liracık bile olsa bişey alıp vermesi dünyalar kadar değerli olabiliyor bazen...ve emin ol şimdi böyle evlenince düzelir umutlarına kapılma sakın...tam tersine evlenince iyice ipin ucunu salıveriyorlar bu tipler.... ben evlendikten 5 gün sonra doğum günümdü...ve ben büyük süprizler hediyeler çiçekler beklerken tepetaklak oldum resmen...düşünün üstelik daha 5 günlük evlisiniz... insan daha yenice evli olduğu karısına bişeycik almazmı...çarşıdaydık ve ben ima ettim baktım hatırlamıyor... aaa dedi bugün senin doğum günündü değilmi.... öldüm sinirden öldüm... sonra dediki gel şu mağazaya girelim bişey beğen alayım sana dedi...rezilliğe bakarmısın...sinirlendim ve gerek yok dedim kapattım konuyu....3 senedir evliyim hala aynı... yani diyeceğim değişeceğini bekleme şimdi neyse evlenincede aynı olacak...sen sırf anlasın diye gözüne soksan bile hediyeleri, anlamayan odun anlamaz canım...allah yardımcın olsun... üstelik ne üzücü ki böyle odunların karşısına da hep böyle romantik sevecen hareketi heyecanı seven bir kız çıkar :) ömür boyu içi içini yer bitirir...

valla 4 yıllık bir ilişkim var benimkide tam bir odun ben demediğim sürece hediye almaz ben diyincede bi anlamı kalmıor zaten. erkeklerin geneli düşüncesiz:31:

Hmm... Bir de şöyle düşünün. Belki de bu aralar maddi durumu iyi değildir. Almışken iyi bir şey almak istiyordur çikolata, şeker vs. gurur yapıyor eline yakıştırmıyor olabilir. Bu da başka bir görüş :9:

Ne çok varmış hediye almayan.Benim sevgilim bakkala gitse bile bana kinder süpriz almadan gelmez yanıma :)

Bazı erkekler bu konuda gerçekten odun.Ama yapısı buysa değişmez sanırım ince düşünemiyorlar sadece bizim kadar.

kusura bakmayın ama bence tam bir odun.

siz öyle yaparken, o hiç düşünmüyor mu bende yapmalıyım diye.

yapmalılığı geçelim, içinden gelmesi lazım insanın.

bende,erkek arkadaşım da öyleyiz. aa bu hoşuna gider diye düşündüğümüz her şeyi almaya çalışırız. özellikle o daha fazla yani.

şu an askerde. askerde olmasına rağmen, kaç aydır bir şey alamadım sana, bir şeyler alasım var diyor her konuştuğumuzda...

tabi belki parası yoktur, maddi durumunu göz önünde tutmalısınız.

Son düzenleme:
sevgisini eğer beli ediyorsa benim için şahsen hediyenin pek de önemi yok onun sevgi diliyle konuşması yürekten sevmesi aşık gözlerle bakması bile hediyedir benim için bence herkes için bunlar güzel hediyeler olmalı :34:

sevgisini belli ediyo mu peki? yanındayken sarılır mı ne bilim davranışlarıyla belli ediyo mu? herkes bir olmaz kimisi bazı şeylerden ya anlamaz yada hoşlanmaz çünkü. ben bişeyler yapıyorum o yapmıyo demekki yeterince sevmiyo diye düşünürsen sadece kendini üzersin bence. bende başlarda çok takıyodum şimdi onu tanıyorum biliyorum ben böyleyim o da öyle ve ben onu olduğu gibi seviyorum :38:

yani belli ediyo tabi ama öyle sevgilisinin gözünün içine bakan biri değil. ama sorsan beni seviyo, ciddi düşünüyo, ayrılmayı da düşünmüyo. ben de kötü bi şeyden şüphelenmiyorum, sürekli beraberiz, benden sakladığı bi şey yok, hani benle oyun oynuyo gibi hissetmedim hiçbi zaman ama sadece biraz hoş tutulmak istiyorum. seninki özel günleri hatırlıyo mu mesela?

Back
X