Sevgiliniz size nasl kma teklif etti

joret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
11
0
86
İstanbul
o özel anda size neler söyledi nasıl davrandı, ne yaptı bayanlar .siz ne dediniz ona.
ve en önemlisi hala birlikte misiniz onla.

Son düzenleme:
dırek geldı senden hoslanıyorum dedı
ben de saka yapıyosun heralde dedım
yuzume bır baktı
ıcımden oha lan saka degılmıs dedım
ama cok gectı artık
=)

seviyorum seni dedi aa sen söylemeseydin ben söylcktm dedim başladık öyle sanırım teklif falan yoktu bizde

Sen beni acayip etkiledin, sesin bile etkiliyor, sen o kisisin, dualarimda bekledigim o kizsin sen, buna yüzde yüz eminim demisti. Canim benim dün gibi aklimda. Benden kisa sürede bu kadar etkilenmis olmasina inanmamistim acikcasi, yani nasil olabilir diyordum. Yakin olsaydik, direkt dedemi gönderir seni hemen istetirim demisti - daha sevgili bile degildik o dönemde, o acilmisti yeni yeni birseyler basliyordu. Ve 2 senelik flört döneminin ardindan nisanlandik. Canim sevdigim benim, canim!

Canım rabbim ayırmasın sizi mutluluğunuz daim olsun sonu ewlilik güzel yuwa sağlıklı çocuklar olsun inşallah sewgiyle kalınopuyorumnanaktan

Bizim tanışmamız farklı olmuştu zaten onu görmeden sevmiştim sonraları gördüm... Neyse yine tlf konuşuyorduk aradan 3 ay felan geçti sana hayatım diyebilir miyim dedi ben de bunun için daha erken değil mi dedim yoo nasılsa gelince aşkm OLACAKSIN dedi gayet emin :1rolleyes: ben de ee de bakalım madem dedim gayet uyuz bi şekilde:bbo: o günden beri hiç ayrılmadık Allahım ayırmasın 6 yıldır beraberiz.

İlk çıktığımızda aynı işyerinde çalışmamıza rağmen,hiç sohbetimiz yoktu ikimize aynı görevler verilince bir muhabbet etmiştik ki..Tam telefon numarasını isteyecektim o benden önce davranıp istedi ilk 2 hafta arkadaş gibiydik..Sonra seni rüyamda gördüm elele geziyorduk dedi..

Anlamamazlıktan geldim anlasana senden ilk günden beri hoşlanıyorum dediiopuyorumnanaktan
Ama bu kısa sürdü 2 ay falan bile değil 2006 yılındaydı..

6 ay sonra msnde kesişti yollarımız tekrar muhabbet vs..1 ay sonra ben birinden hoşlanıyorum ama tepksinden korkuyorum demeye başladı ben olduğumu biliyordum ama çaktırmıyordum ben konuşayım falan diyordum sonraa ''seni seviyorumm'' geldii.

3 yılımız bitti hiiiç ayrılmadıkk..İnşallah bir daha ayrılmayız:1no2:

odama çıkalım mı dedi
çıktık
o zamandan beri çıkıyoruz odamıza kaydirigubbakcemile2

Bizde de teklif olmadı.1,5 sene beraberdik,sonra sözlendik.1 sene de sözlü kaldık.En sonunda da evlendik. :asigim:

çıkma teklifi filan yok
doğrudan evlenme teklif etti.
"eşim olmayı kabul eder misin?"
hazırlıksız yakalanmıştım.
tatlı yiyordum, çatal elimden düştü
sonra "ohh nihayet söyleyebildim" dedi.
cevabımı söylemeye gerek yok sanırım :asigim:

zaten bekliyodum ondan surekli pesimdeydi tatli gulumsemesiyle bana bakar duurdu ve ve ett

arkadaş gibi başladık aslında önce tabi bu bi kaç gün sürdü sonra konuşuyoduk
-benden sevgili olur mu sence dedi
-evet dedim
-peki bana aşkım der misin dedi
-evet (bunada evvet tabikaydirigubbakcemile3)
ertesi gün -aşkım dedi
-ben aşkın mıyım senin dedim
-o da evet dedi tabi
bende -ama bana çıkma teklif etmedin ki dedim
o zaman işte -hayatımın anlamı benim bitanecik sevgilim olur musun benimle çıkar mısın dedi
tabi bende yelkenler sudakaydirigubbakcemile3 hemen -evetttttttttt dedim
iyikide demişim aşkımla böyle başladıkk :asigim:

Bana da teklif etmedi aslında dedi gel kız kaçırayım seni tamam dedim kaçır

Bizi arkadaşım tanıştırmıştı. Benim numaramı erkek arkadaşıma vermiş bana söyledi ben verme falan dedim. Snra telefon çaldı bilmediğim bi numara. Ben unutmuşum ama numaramı verdiğini Açtım yıldız mrb ben gökhan dedi bnde dedimki hangi gökhan oda söledi işte snra biraz knştuk ciddiysen konşmaya devam edelm yksa hiç knşmayalım kapat dedi bnde tmm konuşalm dedm içimdende geçırıorum 1 2 hafta snra ayrılırz die şmdi konuşunca çok gülüyoruz ne mantıkla birbirimizi hiç görmeden tanımadan konuşmaya başladık die 1 buçuk sene oldu hala birlikteyz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…