sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

Loveislife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
186
0
96
İngiltere
Merhaba arkada$lar, ben yeni uye oldum..

Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum:((

sessiz kalma canim benim neden sessiz kaliyorsunki ver agzinin payi , bence sustukca karsi taraf daha da bir havaya girer , ne yani sevgilin kivanc mi kenan mi prad pitt mi :)))) ( ki olsa dahahi :p ) cirkin kadin yoktur , sadece aynen islenmemis elmas gibi kadinlar vardir , kimin havasi kiminin edasi kimin kasi gözü vs önemli olan bunu farkedip ortaya cikarman , sessiz kalma!!!!

Merhaba arkada$lar, ben yeni uye oldum..

Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum:((

Üzülme şekerim, milletin ağzı torba değilki büzesin, ağzı olan konuşuyor işte. Sen kendini ona, onuda sana yakıştırıyorsan gerisi hikaye...
:3:

Ayıp edıyor bır bayana bu şekilde bunu iletmek hoş değil.
Etkılenıyorsa veya begenmıyorsa terketsın oyle soyleyın bır daha susar sanırım...

sessiz kalma canim benim neden sessiz kaliyorsunki ver agzinin payi , bence sustukca karsi taraf daha da bir havaya girer , ne yani sevgilin kivanc mi kenan mi prad pitt mi :)))) ( ki olsa dahahi :p ) cirkin kadin yoktur , sadece aynen islenmemis elmas gibi kadinlar vardir , kimin havasi kiminin edasi kimin kasi gözü vs önemli olan bunu farkedip ortaya cikarman , sessiz kalma!!!!

Sevdigim insandan boyle $eyler beklemedigim icin cok uzuluyorum cnm....o yuzden galiba diyecek bi$ey bulamiyorum ona, donup kaliyorum. erkekler boyle mi?

ee canım sende yol ver sokakta elini çarpsa Angelina jolie zaten yazıktır kısmetlerine mani olma.

Ayıp edıyor bır bayana bu şekilde bunu iletmek hoş değil.
Etkılenıyorsa veya begenmıyorsa terketsın oyle soyleyın bır daha susar sanırım...

Ay ben bu kısmı yanlış okumuşum, nişanlısımı söylüyormuş bunları, çoooook ayıııp:20:
Bu yoruma katılıyorum.

Sevdigim insandan boyle $eyler beklemedigim icin cok uzuluyorum cnm....o yuzden galiba diyecek bi$ey bulamiyorum ona, donup kaliyorum. erkekler boyle mi?

hayir kisiligi oturmus adam gibi adam böyle sacma dialoglar icine girmez bence, karsilasmadim, seninki odun canim kusura bakma:) belki kimbilir sen ondan güzelsin o yüzden sana psikolojik baski yapar güvencini kirmak icin belki daha fazla bagli olman icin kimbilir amacinin ne oldugunu..., sorsana birdahakine amaci kasti neymis ki dogru olsada milletin agzini susturamiyormu egerki sevgilin ise özünde seni koruyamiyormu ve cocukcu buldugunu ve begenmezse gidebilecegini söyle , bak bakalim tepkisi ne olcak...

ee canım sende yol ver sokakta elini çarpsa Angelina jolie zaten yazıktır kısmetlerine mani olma.
Bu mesaja cok sirittim ahah :)) begenmeyen kucuk ogluna almasin. Dengesiz. Varmi boyle bisey. Adam tamamen kompleksten olusuyor demekki. Kendine soylenen seyleri sanaymis gibi iletiyorda olabilir. Hem ne olursa olsun bu lafin ucu cok bsska yerlere cekilir. Seni begenmiyorsa birlikte olma amaci ne? Bence kimseye sana bunlari soyleyecek yuzu vermemelisin.

Şaka mı bu konu?
Yani size gelip arkadaşlarım güzel olmadığını söylüyor, ben de öyle düşünüyorum tarzı şeyler söyleyen bi şuursuza siz yol vermeniz gerektiğini bilmiyor musunuz?

Back
X