sevgiliniz sizin telefonunuzu kurcalıyor, ama kendi telefonunu kurcalatmıyorsa?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Bu ne anlama gelir? Evet kızlar sevgiliniz ya da kocanız telefonunuzu sürekli kurcalıyor ulaşıyor elinizden alıyor ve içine bir şekilde bakıyor, ancak siz onun telefonuna bakamıyorsunuz çünkü kızıyor ve vermiyor. ? Bu sizce neden olabilir yorumlarınızı bekliyorum.

neden olur bilmiyorum ama , ben olsam müsaade etmezdim.

Sakladığı masajlar olabilir yada sizin görmenizi istemediği bir şey
siz de izin wermeyin baktırmayın telefonunuza

kesin gizlediği birşeyler vardır
yoksa niye senin teline baktığı halde kendininkini göstermesin ki?

bence kesin bişey gizliyo. eğer sizinkinede bakmasaydı bu tür şeylerden hoşlanmıyo derdim ama hem güvensizlik gösterip hemde kendisi saklıyosa bence altında başka şeyler ara

alla alla ne güzel iş o öyle, valla öyle sürekli bişey arar gibi kurcalamayı ve kurcalanmasını sevmem ama saklanmasından da hoşlanmam, saklanıyorsa güvenmem, soru işaretleri belirir kafamda

bencede gizlediği birşeyler varki bakmamı istemiyor diye düşünürdüm

bilemem artik...belkii kendisi bisiler yapio diye sanio sende yapiorsun ve bakioo varmi öle gibi seylerr...bu olabilir ama baska seylerde olabilir bilemicemm...ona sorrr benceeee

hadı kendınınkınde bıseyler var ve baktırmıyor
pekı neden benımkıne bakmak ıstıyor,

benımkıne de bakmak ıstemez ve saygı goster falan der ama bu cok sacma degıl mı ? tezatlık yok mu bu işte kızlar ?

hadı sıze yapılıyor, adam telını vermıyor sızınkını kurcalıyor napabılırsınız kı hıcc bırr seyyy

Son düzenleme:
kendininkin de varsa, sen de de var sanıyordur belki ??

o benimkine bakicak ben onunkine bakmiycam!!! yok öyle ya bende bakarım ya da o bakamaz!!
hersey karsilikliiiiiiii

canim bak sevgilimedeee sordum oda erkek bakis aicisindaaaa bunlari yazdii...

1. Güvensiz biri o.
2. Aldatiyordur..
3.Kendi aldatttigi için korkusundan kontrol ediyordur.
4. Gücün onda olmasini istiyordur..
4 ihtimal cok dusuk ama
digerleri olabilir

ben de ona guvenmıyorum kı, telde konusurken dınlemeye calısıyorum
ne dese ınanmıyorum boyle bakıyorum akannehir ınancsız gozlerle
allah 1 dedıgıne de ınanmıyorum hıh :umursamaz:

Onun vermediği telefonu ,caddenin en orta yerine atarım ki ,geçen çöp kamyonu rahat parçalasın diye.:lepi:
Sana göstermiyorsa tel.ini kesin bi numaralar çeviriyor.CADIARZU.Öyle olmasa,gösterirdi de mi?yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…