sevgiliniz sizin telefonunuzu kurcalıyor, ama kendi telefonunu kurcalatmıyorsa?

Ne sen ona güveniyorsun ne de o sana
Neden böyle bir ilişkiyi sürdürürsünüz anlamam ki..

Ne ben onun telefonunu kurcalıyım ne o benimkine baksın..
Sıkılırım böyle işlerden hiç gelemem.
Kurcalamak varsa güven yoktur benim tüm arkadaşlarımla olan konuşmalarımı okuması gerekmez ki...
Ben de onun aynı şekilde.

aslında madem o kadar kurcalamaya meraklı, ıcıne cıplak yabancı erkek fotoları koymamın zararı olmaz dıye dusunuyorum laelaelaelaelae
nasılsa bır gun bakacak ben resımlerı sımdıden koysam delikafadulden

:icecream:

Sana uyarsa ,bizim için sakıncası yok..yerimseniben

niye hiç birşey yapamayacakmışım:umursamaz:

yapacaklarımı hayal bile edemezsinnn:roflol:

o benimkine bakıyorsa ben onunkine haydehayde bakarım...

o bana güvenmiyorsa ben ona hiçççççççç güvenmem

telefonumu kimse karıştıramaz

ben de kimsenin telefonunu karıştırmam..

finito...

yok öyle lmaz:
önce ben seninkini kurcalayım sonrada sen benimkini
ya da ver telefonunu al telefonumu
aynı anda kurcalama faslı olsun

Kendinde diyorsun tezatlık var bu işte diye... Sende verme teli kurcalamasın yok öyle pışşık de geç.. Beyefendi uyanıktakılıyor sende foyasını çıkar ortaya fazla düşünmeye gerek yok..:hulya:

Ben sürekli kurcalarım telefonunu bir şey aradığımdan değil ama ne bileyim karıştırmayı bakmayı severim.. Bir şey demez bana. Gözünün önünde yaparım hemde. Bazen isimsiz numara olur arananlarda bu kim derim bazen hatırlamıyorum der bende bak ararrım sesini dinlerim hatırla bak derim e hatırlamıyorum ne yapabilirim canım der bende o zaman sesini dinleriz derim . Hatırlamadığı için o numarayı arar sesini dinleyip kapatırım. (ne dediğinizi duyar gibiyim :/ eheheheh ) Ama ben meraklı bi yapıya sahibimdir onun için böyle yaparım telefonda birşeyler bulurum diye yapmam...
O benimkini pek kurcalamaz arasıra eserse aklına bakar.
Zaten telefonlarımız sürekli gözümüzün önündedir.
Eğer bi erkek telefonunu saklıyorsa baktırmıyorsa birşeyler saklıyor diye düşünürüm..

Her şey karşılıklıdır.Sen bakamıyorsan o da senın telefonuna bakamaz.Ben böyle şeylere sinir olurum,müsade etmem...hem güveni azaltır hemde insan kafasında kurar kurar durur.... Vall sehpaya koyarız bizde telefonlarımızı ne ben bakarım eşimin teline ne o bakar benimkine aklımıza bile gelmez ilgimizi bile çekmez.Bu da güvendir zaten.

Son düzenleme:
ben telefonu ortada bırakıyorum
bır de arada bakıyorum arayan var mıymıs cunku sesı kapalı
o ortada bırakmıyor ondan olabilir belkı

Vlla onun telde benim telde hep ortalikta olur, yeri gelir bnm telime o bkr yeri gelir onunkilere ben

kesin aldatıyodur kendi yaptıklarını acaba oda yapıyomu dye kurcalar bence ama kendi telefonlarını kurcalatmazlar ben buna resmen şahitim bunun inancındayım kim ne derse desin

kesin aldatıyodur kendi yaptıklarını acaba oda yapıyomu dye kurcalar bence ama kendi telefonlarını kurcalatmazlar ben buna resmen şahitim bunun inancındayım kim ne derse desin

o kadar eminsen katılıyorum sana :)
cidden bana da oyle gelıyor kendı yapıyor ki gostermıyor
şüphelenıyor kı bakıyor.

gercı bır defa telefonunu ele gecırmıstım sadece benım msjlarım ve numaralarım vardı.
cok sasırmıstım CADIARZU dengesız bırı sanırım

aman herşeyden nem kapıyoruz bizde boş ver bazen herşeyi takmamak lazım her zaman olmasada bende yapamıyorum çünkü:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…