sevgiliniz sizin telefonunuzu kurcalıyor, ama kendi telefonunu kurcalatmıyorsa?

gizlediği msj resim video vb. şeylerin olduğunu düşünürdüm... ve o telefona anında el koyardım. eğer benimle bu ilişkiye devam etmek istiyorsan bu şüpheli tel. bende kalacak derdim. yada herkes kendi yoluna..

eşimde benim telefonumu hep kurcalardı ama ben onun telefonuna bakamaazdım hiç elletirmezdi sonuç noldu meğer beni aldatıyomuşş ondann :gitme:

aytencım senınkısı nette yapıyodu capkınlıgı e pekı sımdı gosterıyor mu telefonunu ?

aytencım senınkısı nette yapıyodu capkınlıgı e pekı sımdı gosterıyor mu telefonunu ?

arada gösteriyo ama bazen sinir oluyorum nette mette ama aldattı tatlım gene kadınlara numarsını felan vermişti yani çapkınlık değil bu mafoldumben

arada gösteriyo ama bazen sinir oluyorum nette mette ama aldattı tatlım gene kadınlara numarsını felan vermişti yani çapkınlık değil bu mafoldumben

zaman içinde ondan da vazgecıcek işte zamanla vazgecıyolar onu goruyorum
yakında bı evlı cıft arkadasım var kızı cıkarken de hep aldatırdı evlendı hala evıne kız getırıyor falan eşi de farkında tabı de susuyor, hem de o da sen gıbı guzel vecalısan bır hanım, neyse sımdı zaman gecıyor zamanla adam artık tek tuk yapıyor ya da yapmıyor zamanla gecen seyler yani, aslında telı kurcalatmasa da olur nasılsa zamanla kurcalatıcak.... fisfisfis

Son düzenleme:
Canim ben ne telefonunu kurcalarim, ne de kurcalatirim,arada saygi yoksa beraberlik niye???

ben eşimin telofonuna her akşam bakarım
ama o benimkine bakmaz
baksa da önemli değil benim için istediği zaman bakabilir

Valla ben meraktan bakıyorummm ne var ne yok diyeee..O benimkine pek bakmaz bakmak istersede sakınca yok..Olurda bir gün bakmama izin vermez tepki koyarsa kesin bişiler var diye düşünürüm..Valla bu devirde böyleee...Kimin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyorrrr

Sevgilim ya da kocam böyle yapıyorsa,kumamla tanışmak istediğimi söylerdim.
Ha bir de ona maymun tıçlı manda .oku derdim

demekki gizlediği birşeyler vardır öyle olmasa neden vermesin ki
eşitlik derim bende vermem telefonumu

ilişkim varsa onun telefonunu karıştırma hakkım vardır. tabi o da benim telefonumu karıştırabilir. ben anlamam öyle yok o benim özelim vs. onun benden daha özeli olmamalı olamaz. bende zaten sürekli karıştırmam. ama ola ki aklıma esti karıştırmak istedim tepki verdi. yani bekara karı boşamak kolay asarım keserim ayrılırım demiyorum amaa güvenim sarsılır ve çok çok kızarım. Allahtan hiç başıma gelmedi

kızım sizin çok sornlu ilişkiniz v ar.bu böyle ne kadar sürecek.sürekli konu açıyorsn onunla igili.

bir insanın zikri neyse fikride odur die bişi vardı dogrumu yazdımı bilmiorum ama kendi kötü fikirli olan karsısındakinide öle sanar sürekli denetim altında tutar o yüzden tabiki bişi vardır göstermiyorsa telefonunu

ben eşimin telofonuna her akşam bakarım
ama o benimkine bakmaz
baksa da önemli değil benim için istediği zaman bakabilir

neden bakıyorsun ki ? onda bır sey olabılecegını mı düşünüyorsun?
:1ninca: ya kötu bısey cıksa o zaman ne yapıcaksın ay cok kötu ben bakamam sanırım kaydirigubbakcemile

kendine güveni olmadığından karşısındakini deniyodur derim ben buna !!!

valla olay bi arkadaşımın başına geldii.. oturuyoruz versene telini dedi kız cıkardı verdi karıştırdı karıştırdı.. uzattı teli.. sonra sende ver bende bakayım dedi.. ne gerek var boşver dedii.. versene dedim vermiyorum bakmıycak gerek yok dedii.. arkadaşımında sesi cıkmayınca bişey diyemedim... ama benim sevgilim yapamaz öyle bişey telefonunu ben uyuzluğuma her buluştuğumuzda karıştırırım vermiyorum bakma diyemezz kırarım valla kafasını:))klava:

Aklı sıra uyanık geçinen erkek tipi, telefonunda senin görmeni istemediği birşey olmalı ısrarla göstermek istememesinden belli. Bence insanların bu şekilde telefon kontrol etmesini doğru bulmuyorum yani güven bir telefona mı bağlı değil ama insanlar telefonunu böyle kaçırınca daha çok merak uyandırıyorlar belki o şekilde yasak koymasa o kadar merak edip bakmak istemezsin. Hem senin telefonuna bakmak isteyipte kendisine gelince vermiyorsa çok bencilce davranıyor o zaman sende telefonunu ona gösterme yapabileceğin fazla bişey yok ama güven sorunu olan bu ilişkini gözden geçir bence.

çok gıcık bi durum. kesin gizlediği birşeyler var. o göstermiyorsa sizde göstermeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…