Sevgiliniz sizinle değil arkadaşlarıyla kutlamayi tercih etse zorunuza gidermi?

doğru. Suan Ağlıyorum çok kötüyüm

doğru. Suan Ağlıyorum çok kötüyüm

Olsun, rahatlayacaksan ağla.
Birkaç güne üzerinden yük kalkmış gibi olmazsa ben de bir şey bilmiyorum :)
O da başta umursamasa da zamanla yanlış mı yaptım niye gitti diye merak edecek
Artık gerisi senin oynama gücüne kalmış
Ama restinden geri dönme
O zaman daha da avucuna düşersin

Afedersin suan Ağlıyorum. Çok doluyum çok hep içime attım. Çok sevdim.. Ama. Aynı değeri vermedi kendimden nefret ediyorum birakmak istiyorum cesaret edemiyorum olmuyor yapamıyorum korkagim çünkü 2 sene emek verdim elimde tutmak için beceremedim

Tabi ki gider. Sizinki ilişki değil ki, ite kaka bir şeyler yürütmek. Buluşunca arabada mı oturulur ya?

O yüzden yapma diyorum 2 sene diyorsun üzerinden daha 2 sene geçse senin için daha zor olmaz mi evlenmiş olsan bile acaba beni seviyor mu diye düşünceler seni yiyip bitirecek. Hiç ayrılmak istediğini söyledin mi ya da ima ettin mi

Bu asla aşk yada sevgi değil.
Geçmiş konunuzu hatırladım bu adam sadakatsiz, yalancının teki.
Ve siz onca şeye rağmen saplantılı bi şekilde sürdürüyorsunuz.
Burada kimsenin size yardım edebileceğini düşünmüyorum.
Lütfen psikolojik destek alın. İyi akşamlar..

Siz sevgili değilsiniz ki canım sevgili bu değil yani. 2 ayda bir görüşüp arabada oturmak. Trajikomik. İlişkiniz bile yok bence sen bazı şeylerin çok güzel farkındasın ama kabullenmek istemiyorsun. Onu arayıp 15 erkekle birlikte kutliycam desen de umru olmaz. Buna bile ağlarsan çok uzerler seni. İnsanları tanımanin bedeli biraz ağır oluyor malesef. Gerçek bir ilişki bul ve ozel gunlerini onunla paylaş. Yalancı bencil erkeklerden uzak dur. Nerden bulursunuz böyle orijinal tipleri. Emin ol seni hakeden biri çıkar karsina

Valeria sen bu adamı İnstagramdan fake hesapla denememiş miydin? O da sazan gibi atlamamış mıydı?
Sadakatsizliğini ispatlamamış mıydı ?
Neden bu gurursuzluk?
Aşk falan deme sakın aşk bu değil çünkü. Sadece saplantı.
Değiştiririm falan diye düşünüyorsan o da asla mümkün değil. Adam seni umursamıyor,sevmiyor sen hala yeni yıla beraber girme derdindesin. Kendine yazık. Bence silkelen ve normale dön artık.

Haklısın bitanem haklısın bana yardım edin bırakmak istiyorum ama cesaret edemiyorum

denemeye bile gerek yokmuş ki.
sadece bu konuya bakarak bile yazdım önceki sayfalarda adamın olduğu yerde sevgilisi var. ama konu sahibesi görmek istemiyor.

Ya birşey soracağım sana yazık değil mi 1,5 yil boyunca sevgili olup 7 gün çalışan bir adam buluşma noktanız araba ve cafe kutlama özel anı vs yok nesine aşık oldunuz ? Ilgisizligine mi . Hayatınızı ziyan etmeyi

son yazdıklarına cevabın tamam kafan ağrımasın git kimle ne halt yiyorsan ye ben yokum artık ! derdim
adam seni cepte görüyor ve hayatına istediği gibi devam ediyor ayda bir görüşmek de neymiş ben sevdiğim adamı aradığımda yanımda olsun isterdim hep alttan al sus sabret ı ıh bir erkeğe fazla taviz vermeyeceksiniz kardeşlerim

Ben olsam bu adama yol veririm siz sevgilisiniz şimdi her boşluğu seninle geçirmesi seni pamuklara sarması gereken zamandasin o şimdiden ailesini arkadaslarini tercih ediyor bide bu adamla ileriyi dusunsene evde sana hizmetçi muamesi yapacak bence bu adam sana değer vermiyor kesinlikle Sana değer verecek bı insanlanla yoluna devam etmelisin

Ne demeliyim bilmiyorum. Hata yapmak istemiyorum demin telefonu kapattık. Şimdi yine sinirlenir

sinirlensin ya neden bu kadar takıyorsunuz? Sizin sinirlenmeniz ya da kirilmaniz onun umurunda mi? Siz de birazcik umusamamayi ogrenin lutfen. Bu şekilde cok mutsuz olursunuz.

Ben ipleri onun eline vererek kaybettim

Siz ona öyle güven vermişsiniz ki gitmeyeceğinizden adı gibi emin. O yüzden istediğini yapıyor istediğini söylüyor. Sizi kaybetmekten korkmuyor. Sizi sevse kaybetme korkusu olurdu. Biz kızlar en.büyük kötülüğü hep kendi kendimize yapıyoruz. Madem o plan yapmış ve sizi dahil etmeyeceğini söylemiş siz de şöyle yapın o zaman; aramayın mesaj atmayin. Bir süre sonra o sizi aralığında ya da mesaj attığında neden arayıp sormadığınızi sordugunda Bundan sonra ki plânlarımda kısacası hayatımda yoksun artık deyin. Bu ona en.büyük ders olur. Bulunmaz hint kumaşı olmadığını da anlar. Ama bunu soylerseniz asla ama asla geri adım atmamanız gerekir. Geri adim atarsaniz bir anlami kalmaz yaptiginizin. Ve eger o sizi kazanmak.icin ugrasirsa da hemen affetneyin ipleri elinize almak.icin burnunu sürtün. Ha olur da uğraşmaz gidersen git tavrına bürünürse siz de hic orali olmayın. Zaten seviyorsa kayıtsız kalamaz. Kayıtsız kalıyorsa da sevmiyordur. Boşuna uğraşmaya degmez.

Hemcinsim olarak rica ediyorum kendi degerinizi kendiniz bitirmeyin. 27 yaşındayım ve değerimi.anlayan biri cikmadigi icin hala yalnizim. Ve inanin bos beleş insanlarla birlikte oldugumdan daha mutluyum böyle. Sizi seven.insan degil tatilini ayri gecirmek bir dakikasini ayri gecirmez. Ben de yasadim benzer seyler. Sizi cok.iyi anlıyorum ama SİZ DE DEGERLİSİNİZ! Kimse icin degerinizi ayaklar altına sermeyin...

Konu Sahibi o adamdan ayrılamaz şu an bu çok belli. Bu olayı lehine çevir kendine çok daha fazla zaman ayır ve en önemlisi sen de onunla ilgilenme. Kaçan kovalanir çok doğru. Ne zaman biri birine aşık olsa çabuk vazgeciliyor. Gizemli ol. Tavrını tarzını değiştir bakımlı ol spor yap. Emin ol kendine en büyük iyiliği yaparsın.

elinde tutmak.diye bir sey yok! O sizi elinde tutmak icin ne yaptı da sevdiniz ve kaldiniz onunla? Kendinize acimayi.birakin ve icinizdeki gücü cikarin artik! Dünyanın merkezi o degil. İnsanlar annesi.babasi evladi ölünce bile hayata tutunuyor. O kim ya!

Son düzenleme:
adamın olduğu şehirde sevgilisi var.
kaç yaşında 15 mi ailesi bilmiyor hadi geçtim kuzenleri bilmiyor.
aynen oyle. Yurt disina ciktim.ayagina telefonu kapatacak keyfine bakacak. Ailesiyle konismadigi kuzenleriyle küs oldugu vs hepsi yalan. Sirf valeria ile tanistirmamak ve isi ciddiye bildirmemek icin! Ah bu erkekler. Yalan üzerine yüksek lisans yapmis hepsi de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…