- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
doğru. Suan Ağlıyorum çok kötüyümBen olsam hiçbir şey yazmam
Tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanı
Ama sen sabredebilecek misin o dönene kadar
Ve dönse de gardını tutabilecek misin
Önceden yapıyordum dedin bak yine sağlam durabilirsin bence
Çünkü şu aşamada zaten ilişkiniz bitmiş gibi, onun isteğine bağlı devam ediyor
Onun istekleri var, ortak istek yok
O da sıkılırsa çeker gider gibi duruyor
Kendini ortaya koyma vaktin gelmiş
doğru. Suan Ağlıyorum çok kötüyüm
Kendine bir erkek uğruna yazık etme sen devamlı boyle davranırsam şöyle olur dersen üzülen sen olursun onunda umrunda olmazsin evde kendini yiyip bitirmenin ama karşındaki insana bir şey yokmuş gibi davranmanın nasıl yıpratıcı olduğunu biliyorum kendini dusunuyorsan yapma lütfen
O yüzden yapma diyorum 2 sene diyorsun üzerinden daha 2 sene geçse senin için daha zor olmaz mi evlenmiş olsan bile acaba beni seviyor mu diye düşünceler seni yiyip bitirecek. Hiç ayrılmak istediğini söyledin mi ya da ima ettin miAfedersin suan Ağlıyorum. Çok doluyum çok hep içime attım. Çok sevdim.. Ama. Aynı değeri vermedi kendimden nefret ediyorum birakmak istiyorum cesaret edemiyorum olmuyor yapamıyorum korkagim çünkü 2 sene emek verdim elimde tutmak için beceremedim
Bu asla aşk yada sevgi değil.Afedersin suan Ağlıyorum. Çok doluyum çok hep içime attım. Çok sevdim.. Ama. Aynı değeri vermedi kendimden nefret ediyorum birakmak istiyorum cesaret edemiyorum olmuyor yapamıyorum korkagim çünkü 2 sene emek verdim elimde tutmak için beceremedim
Merhaba sevgili hanımlar,
Sizin fikriniz benim için çok önemli, lütfen içten samimi cevaplarınızı bekliyorum. Belki ben çok alinganlik yapıyorum lakin çok zoruma gidiyor Sevdiğimin kişinin hayatının merkezinde olmadığım için. Biz ayrı sehirdeniz aramizda 1.5 saat mesafe var. Kendisi çok yoğun çalışıyor 7 gün. Ve biz nadiren belki 1-2 ay içinde 1keren buluşuyoruz. Bulustugumuz zaman arabada buluşup, biyerde oturup konuşuruz. Hiç özel kutlamalar yapmadık nerdeyse. Çok yoğun çalıştığı için hiç üstüne gitmedim.sabır ettim. Ama.çok kırıldım.. bana ilgisini vermediği halde içime ata ata en son patlamış oldum. Sonra böyle patladığıMDA ben suçlu oluyorum. Çok zoruma gitti belki abartiyorum. Ama bende güzel bir gün geçirmek istedim onunla. Ama.o beni değil. Arkadaşlarıni tercih etti banada.diyor bizde seneye plan yaparız. Tabi gülerek cevapladım ama.çok. zoruma dokundu ama belli etmedim. Şimdi içimi yiyorum..O. yurdisina cikicak arkadaşlarıyla yegenleriyle. Belki çok abartiyorum ama nebilim ya benimde hakkım diye düşündüm. Birleşen beni düşünsün. Beni mutlu etmek çok kolayki bana ilgi verse bile tok olurum. Ama sürekli bişeyler yarım kalıyor. Anlatacak çok şey varda yazmaktan çekiniyorum. Aslında onu pişman etirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yada ne bilim.kızlar ya tafsiyenizi bekliyorum.
Not: kuruma bakmayın Türkçe iyi degil
@ Güncel : mesaj yazdım ve bana yazdığı cevap : Ben planimi yaptım. Kafamı agritma valeria
Siz sevgili değilsiniz ki canım sevgili bu değil yani. 2 ayda bir görüşüp arabada oturmak. Trajikomik. İlişkiniz bile yokMerhaba sevgili hanımlar,
Sizin fikriniz benim için çok önemli, lütfen içten samimi cevaplarınızı bekliyorum. Belki ben çok alinganlik yapıyorum lakin çok zoruma gidiyor Sevdiğimin kişinin hayatının merkezinde olmadığım için. Biz ayrı sehirdeniz aramizda 1.5 saat mesafe var. Kendisi çok yoğun çalışıyor 7 gün. Ve biz nadiren belki 1-2 ay içinde 1keren buluşuyoruz. Bulustugumuz zaman arabada buluşup, biyerde oturup konuşuruz. Hiç özel kutlamalar yapmadık nerdeyse. Çok yoğun çalıştığı için hiç üstüne gitmedim.sabır ettim. Ama.çok kırıldım.. bana ilgisini vermediği halde içime ata ata en son patlamış oldum. Sonra böyle patladığıMDA ben suçlu oluyorum. Çok zoruma gitti belki abartiyorum. Ama bende güzel bir gün geçirmek istedim onunla. Ama.o beni değil. Arkadaşlarıni tercih etti banada.diyor bizde seneye plan yaparız. Tabi gülerek cevapladım ama.çok. zoruma dokundu ama belli etmedim. Şimdi içimi yiyorum..O. yurdisina cikicak arkadaşlarıyla yegenleriyle. Belki çok abartiyorum ama nebilim ya benimde hakkım diye düşündüm. Birleşen beni düşünsün. Beni mutlu etmek çok kolayki bana ilgi verse bile tok olurum. Ama sürekli bişeyler yarım kalıyor. Anlatacak çok şey varda yazmaktan çekiniyorum. Aslında onu pişman etirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yada ne bilim.kızlar ya tafsiyenizi bekliyorum.
@ Güncel : mesaj yazdım ve bana yazdığı cevap : Ben planimi yaptım. Kafamı agritma valeria
Haklısın bitanem haklısın bana yardım edin bırakmak istiyorum ama cesaret edemiyorumValeria sen bu adamı İnstagramdan fake hesapla denememiş miydin? O da sazan gibi atlamamış mıydı?
Sadakatsizliğini ispatlamamış mıydı ?
Neden bu gurursuzluk?
Aşk falan deme sakın aşk bu değil çünkü. Sadece saplantı.
Değiştiririm falan diye düşünüyorsan o da asla mümkün değil. Adam seni umursamıyor,sevmiyor sen hala yeni yıla beraber girme derdindesin. Kendine yazık. Bence silkelen ve normale dön artık.
Valeria sen bu adamı İnstagramdan fake hesapla denememiş miydin? O da sazan gibi atlamamış mıydı?
Sadakatsizliğini ispatlamamış mıydı ?
Neden bu gurursuzluk?
Aşk falan deme sakın aşk bu değil çünkü. Sadece saplantı.
Değiştiririm falan diye düşünüyorsan o da asla mümkün değil. Adam seni umursamıyor,sevmiyor sen hala yeni yıla beraber girme derdindesin. Kendine yazık. Bence silkelen ve normale dön artık.
Ya birşey soracağım sana yazık değil mi 1,5 yil boyunca sevgili olup 7 gün çalışan bir adam buluşma noktanız araba ve cafe kutlama özel anı vs yok nesine aşık oldunuz ? Ilgisizligine mi . Hayatınızı ziyan etmeyiMerhaba sevgili hanımlar,
Ne güzel durumuna güçlü kız yazmissin bitti demek bu kadar zor olmamalıHaklısın bitanem haklısın bana yardım edin bırakmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Ben olsam bu adama yol veririm siz sevgilisiniz şimdi her boşluğu seninle geçirmesi seni pamuklara sarması gereken zamandasin o şimdiden ailesini arkadaslarini tercih ediyor bide bu adamla ileriyi dusunsene evde sana hizmetçi muamesi yapacak bence bu adam sana değer vermiyor kesinlikle Sana değer verecek bı insanlanla yoluna devam etmelisinMerhaba sevgili hanımlar,
Ne demeliyim bilmiyorum. Hata yapmak istemiyorum demin telefonu kapattık. Şimdi yine sinirlenir
Ben ipleri onun eline vererek kaybettim
elinde tutmak.diye bir sey yok! O sizi elinde tutmak icin ne yaptı da sevdiniz ve kaldiniz onunla? Kendinize acimayi.birakin ve icinizdeki gücü cikarin artik! Dünyanın merkezi o degil. İnsanlar annesi.babasi evladi ölünce bile hayata tutunuyor. O kim ya!Afedersin suan Ağlıyorum. Çok doluyum çok hep içime attım. Çok sevdim.. Ama. Aynı değeri vermedi kendimden nefret ediyorum birakmak istiyorum cesaret edemiyorum olmuyor yapamıyorum korkagim çünkü 2 sene emek verdim elimde tutmak için beceremedim
aynen oyle. Yurt disina ciktim.ayagina telefonu kapatacak keyfine bakacak. Ailesiyle konismadigi kuzenleriyle küs oldugu vs hepsi yalan. Sirf valeria ile tanistirmamak ve isi ciddiye bildirmemek icin! Ah bu erkekler. Yalan üzerine yüksek lisans yapmis hepsi de!adamın olduğu şehirde sevgilisi var.
kaç yaşında 15 mi ailesi bilmiyor hadi geçtim kuzenleri bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?