Sevgiliniz sizinle değil arkadaşlarıyla kutlamayi tercih etse zorunuza gidermi?

2 sene emek vermişsin de neye verdin? Ortada ilişki yok ki valeria
Kafanı iki elinin arasına al ve bitir artık.
Tövbe tövbe böyle bir şey de ilk defa görüyorum

Hıı sen şu sevgilisi ajancılık oynayan kişiymişsin.. Sen hala onla birlikte misin vallahi pessss

Arkadaş muhabbeti yalan.. başka kızlarla gezicek tozucak bu net.. sizi de sevmiyor. Siz hala kızcak mı huzursuzluk olur mu diyorsunuz. Size zamanini vermeyen birine siz neden emek veriyorsunuz.
Gerçek aşkı tatmamışsınız çok belli.
Adam mı kalmadı ortalıkta yol verin şu adama

bende birini seviyordum baska birinden hoslandigini soyledi o gun yemin ettim bir daha yazmiycam diye ... sende bu tür birsey yapip o pesinden kosana kadar arama mesaj atma... en buyuk engel kendinsin yapamam deme yaparsin... o yazarsa buraya gel icini dok ona yazma ...aramaz diye de korkma eminol arayacak ...aglama sabret ...agaclar yaprak dokup zamani gelince cicek acar sadece sabir

Onun hayatının içinde hatri sayılır bir sıranız yok.sizin değer verdiğiniz kadar o size değer vermiyor.o da haklı çünkü sizinle ayda yılda bir kere görüşüyor.hayatında değilsiniz.ya bunu kabul edip devam edeceksiniz ya da kendi yolunuzu çizeceksiniz

Hiç anlamıyorum erkek erkekğe yeni yıl kutlaması çok sakıncalı buluyorum bu tür planları ayrılırdım. Kadınsız- erkeksiz yeni yıl kutlaması olamaz.

normal zamanlarda tabi ki gezsin arkadaşlarıyla.. planlar yapsın hiç sorun değil. ama bence özel günleri başbaşa geçirme isteği fazla sevgi istiyor.. o da yok bence adamda.

kizzz yap sende planini deliler gibi eglen. catlasin... bak gidiyor mu bi daha sensiz bi yere. ilerde bu adam cok calisiyorum diye seni hic bi yere götürmez... ne isin var erkeklerin icinde peh peh tabi sen varken kolay kolay sag sola bakamaz...

bir de şunu eklemek isterim.. üniversite yıllarımın cahilligidir. siz siz olun yapmayın.. şu adamlara çok yüz verdik zamaninda.. sürekli dip dibe görüştük. sevgiliyken bile ulaşılmaz olacaksın bazen bacım.. özleteceksin kendini.. koşturacaksin hep. erkeklerin olayi bu maalesef.. aksi halde beyefendiler çok çabuk alışıyor ve sıkılıyor karşısındaki adriana lima bile olsa

Sizi çok iyi anlıyorum malesef. Ama istediğiniz kadar çabalayın size ilgisi yoksa ileride de olmayacak. Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız benden size bir tavsiye taviz vermeyin.

Bazi insanlar farkli oluyor erkek erkege takilmalari cok meshur ben onceden bunu anlamiyordum ama gozlemledigim senelerdir oyle bir iki bira icip eglenen tipler var benim esim olsa yapmaz ama onlarda bunu yapiyor diye kotu adam degiller bu duruma surekli hazir olun bazi anlar degistirilebilir ama karakter degistirilmez uzerine gidrrseniz siz kotu oluraunuz kendinize bir eglence progrqmi yapin .

Sizde kendi arkadaşlarınızla eğlence tertip edin. Sizde ben teklif ettim ısrar ettim bende planimi yapıyorum arkadaşlarımla olacağım iyi eğlenceler deyiverin yani . Nokta ....

Lütfen once kendinize ,kendi isteklerinize verin.bu tipleride kaybetmekten korkmayin.
Sizi sevse sizinle olurdu size vakit bile ayırmıyor,sizde hep cok calisiyor bahanesinin ardina saklaniyorsunuz,gercekleri gormeniz dileğiyle...

sevgiliniz çok bencil birisi ve sanırım size olan sevgiside sizinki kadar yoğun değil,bence şöyle eğlenceli bir kutlama yapın sizde kafanıza göre takılın

Canım o planını yapmış, kafasını ağrıtma, terket kalsın öyle planıyla başbaşa! Seneye kutlarız ne demek!
O sevdiği arkadaşlarıyla ne yapıyorsa yapsın!
Sen kendine çok güzel plan yap çok mutlu storyler paylaş ordayken. Arkadaşlarınla çık bir anın boş geçmesin neşeli fotoğraflar yükle her yere. Umursama bırak gitsin sana değer veren insanlarla ol! Plan yapan başı ağrıyanları at gitsin!

Haketmediği değeri verirsen bir yerleri kalkar affedersin.. Açık yazıyorum kırılmaca yok. Ayda yılda 1 buluşma bence ilişki değildir. Değer vermekten de öte bence bir şey ifade etmiyorsun onun için. Ben olsam ayrılırdım tabi demesi kolay ama. En azından seviyorsa döner bunu da görmüş olursun. Lütfen erkeklerin peşinde ziyan etmeyin kendinizi. Değmiyor vallahi değmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…