- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Çok yiprandim kızlar suçlu benim
2 sene emek vermişsin de neye verdin? Ortada ilişki yok ki valeriaAfedersin suan Ağlıyorum. Çok doluyum çok hep içime attım. Çok sevdim.. Ama. Aynı değeri vermedi kendimden nefret ediyorum birakmak istiyorum cesaret edemiyorum olmuyor yapamıyorum korkagim çünkü 2 sene emek verdim elimde tutmak için beceremedim
Onun hayatının içinde hatri sayılır bir sıranız yok.sizin değer verdiğiniz kadar o size değer vermiyor.o da haklı çünkü sizinle ayda yılda bir kere görüşüyor.hayatında değilsiniz.ya bunu kabul edip devam edeceksiniz ya da kendi yolunuzu çizeceksinizMerhaba sevgili hanımlar,
Sizin fikriniz benim için çok önemli, lütfen içten samimi cevaplarınızı bekliyorum. Belki ben çok alinganlik yapıyorum lakin çok zoruma gidiyor Sevdiğimin kişinin hayatının merkezinde olmadığım için. Biz ayrı sehirdeniz aramizda 1.5 saat mesafe var. Kendisi çok yoğun çalışıyor 7 gün. Ve biz nadiren belki 1-2 ay içinde 1keren buluşuyoruz. Bulustugumuz zaman arabada buluşup, biyerde oturup konuşuruz. Hiç özel kutlamalar yapmadık nerdeyse. Çok yoğun çalıştığı için hiç üstüne gitmedim.sabır ettim. Ama.çok kırıldım.. bana ilgisini vermediği halde içime ata ata en son patlamış oldum. Sonra böyle patladığıMDA ben suçlu oluyorum. Çok zoruma gitti belki abartiyorum. Ama bende güzel bir gün geçirmek istedim onunla. Ama.o beni değil. Arkadaşlarıni tercih etti banada.diyor bizde seneye plan yaparız. Tabi gülerek cevapladım ama.çok. zoruma dokundu ama belli etmedim. Şimdi içimi yiyorum..O. yurdisina cikicak arkadaşlarıyla yegenleriyle. Belki çok abartiyorum ama nebilim ya benimde hakkım diye düşündüm. Birleşen beni düşünsün. Beni mutlu etmek çok kolayki bana ilgi verse bile tok olurum. Ama sürekli bişeyler yarım kalıyor. Anlatacak çok şey varda yazmaktan çekiniyorum. Aslında onu pişman etirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yada ne bilim.kızlar ya tafsiyenizi bekliyorum.
Not: kuruma bakmayın Türkçe iyi degil
@ Güncel : mesaj yazdım ve bana yazdığı cevap : Ben planimi yaptım. Kafamı agritma valeria
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?