Sevgiliniz sizinle değil arkadaşlarıyla kutlamayi tercih etse zorunuza gidermi?

Haketmediği değeri verirsen bir yerleri kalkar affedersin.. Açık yazıyorum kırılmaca yok. Ayda yılda 1 buluşma bence ilişki değildir. Değer vermekten de öte bence bir şey ifade etmiyorsun onun için. Ben olsam ayrılırdım tabi demesi kolay ama. En azından seviyorsa döner bunu da görmüş olursun. Lütfen erkeklerin peşinde ziyan etmeyin kendinizi. Değmiyor vallahi değmiyor...

Haketmediği değeri verirsen bir yerleri kalkar affedersin.. Açık yazıyorum kırılmaca yok. Ayda yılda 1 buluşma bence ilişki değildir. Değer vermekten de öte bence bir şey ifade etmiyorsun onun için. Ben olsam ayrılırdım tabi demesi kolay ama. En azından seviyorsa döner bunu da görmüş olursun. Lütfen erkeklerin peşinde ziyan etmeyin kendinizi. Değmiyor vallahi değmiyor...

Inşallah yeni yıl size çok güzel şeyler getirir sizden güzel bi enerji aldım temiz kalpli ve iyi niyetli birisiniz siz belli ki :) üzülmeyin lütfen.

Inşallah yeni yıl size çok güzel şeyler getirir sizden güzel bi enerji aldım temiz kalpli ve iyi niyetli birisiniz siz belli ki :) üzülmeyin lütfen.
Çok doğru çok bunun için kaybettim suan ağlayarak yazıyorum bana söyledi söz : seni sevmiyorum ulandi bişey diyemedim. Sesli ağlamak istiyorum. Yapamıyorum ev musait değil çok berbatim

Çok doğru çok bunun için kaybettim suan ağlayarak yazıyorum bana söyledi söz : seni sevmiyorum ulandi bişey diyemedim. Sesli ağlamak istiyorum. Yapamıyorum ev musait değil çok berbatim
Yapma üzülme inan bana hayatına gerçekten gerçek bi adam girince diyorsun ki ne kadar da gereksizmis o gozyaslarim çünkü o gerçek adam seni asla boyle aglatmayacak seni senden cok düşünecek inan...

Yapma üzülme inan bana hayatına gerçekten gerçek bi adam girince diyorsun ki ne kadar da gereksizmis o gozyaslarim çünkü o gerçek adam seni asla boyle aglatmayacak seni senden cok düşünecek inan...
Annemin bir lafı var. Bir erkek sana gözyaşı döktüyorsa o iş bitmiştir asla mutluluk bekleme

Sizde onu kiskandirin

Canim keşke Rabbim.o gücü verse. Hemen yapıcam çok. Yiprandim
Suan hayatinin merkezi degilseniz ilerde neresinde olursunuz tahmin etmek zor degil. Adam rahat umursamaz ve nerede daha iyi eglenecekse o gun orayi tercih etmis. Boyle bencillerle hayat kurulmaya degmez. Ben olsam ayrilir zamanin bana verecegi surprizlerini beklerdim. Yeni biriyle tanismak gibi. Evlenince pisman ediyor cunku boyleleri.

Sevgili Valeriaaaa önceki ilişkilerinizde de böyle miydiniz bilmiyorum fakat bir tür bağımlılık geliştirmişsiniz bu insana. Tüm yazdıklarınıza dayanarak şunları söyleyebilirim:

Terkedilme korkunuz var, güvenli bağlanma konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz, düşük benlik saygısı mevcut, kendinize güvenmiyorsunuz. Bunların neden geliştiğini bilmek ve çözmek gerekir. Çünkü bu kişi değil de başkası olduğunda da aynı durumlar tekrarlanacak.

Bütün hayatınız bu şekilde acı içinde geçsin istemiyorsanız psikolojik destek almanızı öneririm. Kendiniz de kişisel gelişiminiz adına sıkı bir mücadeleye girişin ve değişmeye çalışın. Okuyun, araştırın, destek alın ve kendinizi keşfetmeye çalışın. İnanın o zaman çok daha huzurlu ve güçlü hissedeceksiniz.

Hala bu adamla sevgilimisin???

Ayrıl gitsin, böyle ilişki mi olur ? Sana değer verse seni de götürürdü ayrıca .... sen kendi değerini bilmezsen kimse sana değer vermez bunu asla unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…