sevgiliniz var size hiç hediye almadı

Ya bu tercih meselesi sanki benim eşimde pek hediye almaz sevgiliylende nişanlıykende böyleydi. Adam değişmez yani bide 18 yaşındaki kızın ne işi var 25 yaşında adamla.
bilemiyorum belki sevmiştir bilemiyorum ya

anladım canım arkadaşın iyi düşünsün. adam onu seviyor mu kötü günlerinde yanında mı mutlulugunu istiyor mu
evet mesela kıza doktor iğne vermiş hergün ben gidemem doktor bey evim uzak demiş adamda yanındaymış tamam ben götürürüm demiş hergün evinden alıp hastaneye götürmüş baya çok şey yapmış kız için kızın eski erkek arkadaşlarıyla kavga falan etmiş baya olaylar olmuş ama kızda günah diye istemiyor adamda olmaz diyormuş ben sevglimi öpmücemde kimi öpcem sarılcam diyomuş

eğer kız istemiyorsa net olcak. zorlamaya hakkı yok

Yakınlıktan kasıt nedir?
Arkadaşınızın ilk ilişkisi mi?
Sevdiği hissine kapılmasına sebep olabılecek somut ve soyut unsurlardan bahsedebilir misiniz_?

Yakınlıktan kasıt nedir?
Arkadaşınızın ilk ilişkisi mi?
Sevdiği hissine kapılmasına sebep olabılecek somut ve soyut unsurlardan bahsedebilir misiniz_?
yani o iş olmadan herşeyi yapmışlar ilk değil bundan önce biri kandırmış ondan sonra bu olmuş ya işte sahiplenmiş kızı destek olmuş hastalandığında yanında olmuş hiç ağlasın istemezmiş falan benim bildiğim bu somut ve soyut derken

Soyut olarak; Duygusal olarak hıssettıgı ..
Somut olarak; ilgi, alaka, gelecek planları,kendisini ve eşrafını tanıma/tanıştırma,düzenli olarak görüşme yani normal düzeyli bir ilişkinin gerektireceği davranışsal olayları kastettim.. Herneyse..

Anlattıgınız olaydan dogru bır cıkarım yapma sansımız yok arkadasınızı ve sevgilisini tanımadan aMa son vermiş oldugunuz ornekte arkadasınızın yenı kendını tanıyacagı donemde cinsellikle sınanması ; Yağmurdan kacarken doluya tutuldugu hıssıyatını olusturdu bende.. Bir kac kere erkek arkadasının cinsel isteklerini reddetsin gerçek yüzü ortaya cıkacaktır.Benim burnuma kötü kokular geliyor.

O iş olmadan herseyi yapmış vayy.. Bakire ama ne hoş. Daha 18 yaşında herseyi yapmis bir de derdi hediye. Ah Be saf kardeşim kendine gel önce

bilmiyorumki reddetti zaten ama hala konuşuyorlar

Romantiklik dediğin duyguları içinde tutamama şeklidir. Duyguların dışa yansımasıdır. Bunu yapmayan biri sevmiyordur. Tecrübe ile sabit. Uzak dursun bence arkadaşın o insandan. Arkadaşını kullanıyor olabilir. Seven insan zaten sevgisini gösterir. Hem daha yaşınız küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…