var işte öle açlar :)) yani hatta tövbe ettim ondan sonra kimseden hediye almam diye..basitlik işte..hadiya napcakmış yeni sevgili yaparsa onamı vercekmiş biraz saçma geldi bana verilen mal geri alınmaz ama herkez bir olacak değil
çok seviyor diyo kimseye bakmıyor diyo ailemden bile istedi eve geldi diyor ama işte öpüş istemesi falan arkadaşıma olmuyor zaten pişman günah işlediği için bunu sorun ediyor bide hediye olayı işteonlara takılmasın bence..sadıkmı seviyormu sayıyormu?? bunlar hediyeden çok daha önemli ..çoğu erkek zaten bu konularda biraz odundur..
olmazki öyle ya insanın yüzü kızarır iyiki kurtulmuşsunuzvar işte öle açlar :)) yani hatta tövbe ettim ondan sonra kimseden hediye almam diye..basitlik işte..
öpüş derken öpüşmüşler mi?çok seviyor diyo kimseye bakmıyor diyo ailemden bile istedi eve geldi diyor ama işte öpüş istemesi falan arkadaşıma olmuyor zaten pişman günah işlediği için bunu sorun ediyor bide hediye olayı işte
çok şükür kurtuldum :))olmazki öyle ya insanın yüzü kızarır iyiki kurtulmuşsunuz
bilmiyorum ama baya yakınlaşmışlar işte kız benim yaşta 18 oğlan 7 yaş büyüköpüş derken öpüşmüşler mi?
ee daha ne ozaman diyorum ya çoğu erkek bu konuda biraz odun..hediye herşey demek değil.. buarada yaşları kaç?
Canim o kisilik.meselesi ala ala alistirabilir kiz arakadasiniz yada erkek arkadasina uzuldugunu ina edebilir ibun icin bunlarin onemli oldgunu sgdugunu deger gormedgini felan bende 22 yasindayim erkek arkafasim 7 yas buyuk ve 5 yildir gorusuyoruz bu sene nisanlancaz ilk basta cok sorn ettim ama bende yasi sonra baktim kafamiz uyuyor gecti.. ama simdiki aklim.olsa okur hayatima bakrdim tercihim bu.sekikde olmazdi .. opusmenin geri donusu var rabbim affetsin donusu olmayacak.islere girmeden biraksin oglani buun boyleyse evlenince huzur mutluluk olmaz pismanlik kitu biseybilmiyorum ama baya yakınlaşmışlar işte kız benim yaşta 18 oğlan 7 yaş büyük
arkadaşınız saf mı ki anlayamadı bence adam en başında belli olur romantik mi değil mi konuşmalarından dahi anlarsın..düzelmez asla huylar,karakter belli ki romantik bir erkek değil zorla öyle olamaz.güzel bir ilişkisi varsa şayet dert ettiği bu mu yani?bayanlar benim arkaşım bana böyle birşey anlattı açıkcası bana sevmiyor gibi geldi adam
benim arkadaşım benim yaşımda 18 yaşındayız yani adam bundan 7 yaş büyük
arkadaşım sevgilisine niye romantik değilsin dediğinde sevgilisi ben böyleyim falan diyormuş
arkadaşım seviyor bayada yakınlık yaşamışlar anlattığına göre ama adam hiç hediye almamış romantik değilmiş
arkadaşımda yakınlık yaşadığından ötürü kopamıyor adam ne yapsa niye bilmiyorum çözemedim bende
neyse sorun şuki arkadaışm bana diyorki ben hediye istiyorum almıyor romantik olsun istiyorum olmuyor nasıl romantik olmasını sağlarımdiyo bi fikriniz varmı
sizce adam seviyormudur veya niye böyle diyodur buda beni sorum şimdiden saolun
ya bana dediği öpüşmek istiyor dedi ama baya yakınlaştıklarınıda söyledi sadece o iş olmamış öyle dedi tövbe etti baya pişman zaten inşallah rabbim affederCanim o kisilik.meselesi ala ala alistirabilir kiz arakadasiniz yada erkek arkadasina uzuldugunu ina edebilir ibun icin bunlarin onemli oldgunu sgdugunu deger gormedgini felan bende 22 yasindayim erkek arkafasim 7 yas buyuk ve 5 yildir gorusuyoruz bu sene nisanlancaz ilk basta cok sorn ettim ama bende yasi sonra baktim kafamiz uyuyor gecti.. ama simdiki aklim.olsa okur hayatima bakrdim tercihim bu.sekikde olmazdi .. opusmenin geri donusu var rabbim affetsin donusu olmayacak.islere girmeden biraksin oglani buun boyleyse evlenince huzur mutluluk olmaz pismanlik kitu bisey
ya konuşmaları gayet canımlı cicimli ama hediye falan hiç almamış işte bi sorunda baya yakınlaşmışlar kız pişman iştearkadaşınız saf mı ki anlayamadı bence adam en başında belli olur romantik mi değil mi konuşmalarından dahi anlarsın..düzelmez asla huylar,karakter belli ki romantik bir erkek değil zorla öyle olamaz.güzel bir ilişkisi varsa şayet dert ettiği bu mu yani?
yakınlık yaşadığından ötürü kopamıyor
keşke krpuz olsada kesip içine bakabilsek çok çelişkilisanki arkadaşını kullanıyor ????
Vallahi arkadaşın düşünsün taşınsın bu haliyle kabul edebilir mi onu yoksa edemez mi ama mühim olan yaşadıklarını hesaba katmasın ya bazı şeylerin geri dönüşü yok anlık gaflet işte allah affetsin mühim olan o sırf o yüzden kendini kişiye mahkum hissetmesinya konuşmaları gayet canımlı cicimli ama hediye falan hiç almamış işte bi sorunda baya yakınlaşmışlar kız pişman işte
hayır ama onu yapmadan baya yakınlaşmışlar dediğne göreYani bildiğin ilişkiye mi girmişler?
haklısınız çok saolunVallahi arkadaşın düşünsün taşınsın bu haliyle kabul edebilir mi onu yoksa edemez mi ama mühim olan yaşadıklarını hesaba katmasın ya bazı şeylerin geri dönüşü yok anlık gaflet işte allah affetsin mühim olan o sırf o yüzden kendini kişiye mahkum hissetmesin
güzel fikirmiş aslında saat almış süpriz yapmış bi kerehediye kriter mi ?
o ona alıyor mu hediye. ben sevgilimi ben ala ala alıştırdım. sürpriz yaparak işyerine evine hediye yolladım şimdi o alıyor
Niye kullanmak olsun ki? Kız sevişince zevk almıyor mu sanki, zorla mı yapıyor? Karşılıklı bir şeydir seks.sanki arkadaşını kullanıyor ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?