sevgiliniz veya eşiniz nasıl?

Çok fazla iyi niyetli ve iyi niyeti bazen suistimal ediyor Çevresi Tarafından çok temiz kalpli ve çok tembel

çoook şanslısın

Benim eşim yerine göre değisir.
Cok duygusal ve romantiktir çok ince dusunur.
Bazen bir bayan olarak ben bile onun kadar ince düşünemem. Aşiri maço ve kiskançtir.
Bazen keçi gibi inatçi , bazende cocuk gibi...
Ama her ne olur sa olsun benim birtanem :)

Bu konuyu neden açmışsınız anlayamadım. Yani ne amaçla ? Diyemiyorum kaba olur da size ne pardon ???

Herşeyi bilir. Bilmişlik yapmaz gayet bilir her konudan haberi var mübarek.

Genelde çok kibar emrivaki asla konuşmaz bir şey isteyeceği zaman yaparmısın der ve yaptıktan sonra teşekkür ederim kelimesini asla eksik etmez.

Canını sıkarsam en son söyleyeceğini pat diye önceden söyleyiverir canımı kat kat fazla sıkar ( bu huyu berbat)

Kimseye Eyvallahı yoktur.

Kalbi yumuşacıktır ağladığımı görürse oturur benimle birlikte ağlar sebep sorgulamadan. Genelde İncitmeye korkar. İncitirse kırar parçalar çünkü direkt o huyundan haberdar en azından.

Mükemmel derecede romantiktir.

İnadı berbattır.

Karma adam işte her telden çalıyor azcık azcık her huydan var.

Ama Memnunum ya sıkıntı yok şükür.

Lukse cok duskun
Kendini romantik sanan
Ev islerinde cocuk bakiminda en buyuk yardimcim
Iyi bir insan
Kimseye hayir diyemeyen
Kalp kirinca tamir edemeyip kosede bekleyen
Genelde uyumlu

Lukse cok duskun
Kendini romantik sanan
Ev islerinde cocuk bakiminda en buyuk yardimcim
Iyi bir insan
Kimseye hayir diyemeyen
Kalp kirinca tamir edemeyip kosede bekleyen
Genelde uyumlu
ne kadar şanslısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Hepsi bir arada.
Mesela yalnızken kalk bi cay koy dediyse bunu kaba olduğu icin degil beni kizdirmak icin yapar. Sonra da evin isini yapan. (Nisanliyiz ama birbirimize gittigimizdeki evin isini) sen gelinsin tabi yapacaksın modu yoktur.
Genel anlamda kibardir, süprizleri yoktur. Değer verdigini her türlü hissettirir. Ilgisiyle..
Surekli mesajlasmayiz ama bir sesimiz duymak herseydir bizim icin.
Maço değildir özgürümdür ancak hayata insanlara bakis acimiz dikkat noktalarimiz benzer olduğu için macolugunu gostermiyordur belki de
Iyidir iyi.
Sevgiliyken bu kadar iyi davranmazdi. Istemeden sonra adama bir halleroldu cok şükür nisanliligimiz güzel gidiyor. Evlilil yaklastikca daha da iyi bir hal aldi. Allah bozmasin..

allah bozmasııın kardeşm.allah nazarden saklasın

Ayy benim kocamı anlatmışsın maşallah yaa bazen diyorum azcık maço ol vur elini masaya " kalk bana çay getir hatun" de ben kibar bi adamım diyo.. fazla kibar, çok çok iyi bi insan Rabbim onu başımdan eksik etmesin.. herkesin evinede bizede huzur neşe geçim versin..

Nerden buluyorsunuz böyle insanlari

Nerden buluyorsunuz böyle insanlari
Önce bi maşallah diyeydin valla anacım ben bulmadım adam iki sene koştu peşimden illede evlencen benimle diye bende karşısına çıkmıyordum kaçıyordum.. telefonumu bile kapattıydım bir ara ama kader bi baktım yüzük parmağımda adam çoktan almış beni nikahına.. yani aklımı başımdan aldı diyebilirim bişekilde 11.11.11 de nikahlandık işte.. çok şükür çok tatlı bide oğluşumuz var :))) Allah banada herkesede mutlu huzurlu yuva nasip etsin.. amin
.

kusura bakma bin kere masallah :)))
iyi yapmis bence, sevindim adiniza , amin cumlemize!!
bekarken dualar mi etmistiniz yoksa öylesine mi oldu?:)

C
Cok paaif biri.cilgin olmasini isterdim

önceden ne kadar kibar,iyi, efendi falan derdim yıllar geçince sorumluluklar artınca ev kredisi, çocuk vs. olunca içinde yatan koca öküz ortaya çıktı ve gitmiyor.

yani evliliğin ilk yılları rol mü yapıyordu şimdi mi değişti psikopat oldu anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…