çoook şanslısınO benim wife'im...
Biraz odundur, biraz utangaçtır, biraz şapşiktir.
Üzüntüsünü içine atıp.. dayanamayınca telefon açıp ağlaya ağlaya derdini anlatan adamdır..
Hasta olsam.. benim hatam sana iyi bakmalıydım, yanında olmalıydım diyen adamdır.
Düşüncelerime, kararlarıma saygı duyan adamdır.
din-kültür-dil-ırk herşeyimiz farklı olsa bile... Adam gibi Adamdır ...
Bu konuyu neden açmışsınız anlayamadım. Yani ne amaçla ? Diyemiyorum kaba olur da size ne pardon ???kızlar sevgilileriniz eşleriniz nasıl;
çok mu kaba çok mu kibar?
nasıılar yani..çok mu görmüş çok mu bilmiş.Fazla mı duyarlı aşırımı duyarsız.
Paylaşımlarınızı bekliyorum...
Bazen nefis antep baklavası bazen çürümüş meyvekızlar sevgilileriniz eşleriniz nasıl;
ne kadar şanslısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınLukse cok duskun
Kendini romantik sanan
Ev islerinde cocuk bakiminda en buyuk yardimcim
Iyi bir insan
Kimseye hayir diyemeyen
Kalp kirinca tamir edemeyip kosede bekleyen
Genelde uyumlu
allah bozmasııın kardeşm.allah nazarden saklasınHepsi bir arada.
Mesela yalnızken kalk bi cay koy dediyse bunu kaba olduğu icin degil beni kizdirmak icin yapar. Sonra da evin isini yapan. (Nisanliyiz ama birbirimize gittigimizdeki evin isini) sen gelinsin tabi yapacaksın modu yoktur.
Genel anlamda kibardir, süprizleri yoktur. Değer verdigini her türlü hissettirir. Ilgisiyle..
Surekli mesajlasmayiz ama bir sesimiz duymak herseydir bizim icin.
Maço değildir özgürümdür ancak hayata insanlara bakis acimiz dikkat noktalarimiz benzer olduğu için macolugunu gostermiyordur belki de
Iyidir iyi.
Sevgiliyken bu kadar iyi davranmazdi. Istemeden sonra adama bir halleroldu cok şükür nisanliligimiz güzel gidiyor. Evlilil yaklastikca daha da iyi bir hal aldi. Allah bozmasin..
Ayy benim kocamı anlatmışsın maşallah yaa bazen diyorum azcık maço ol vur elini masaya " kalk bana çay getir hatun" de ben kibar bi adamım diyo.. fazla kibar, çok çok iyi bi insan Rabbim onu başımdan eksik etmesin.. herkesin evinede bizede huzur neşe geçim versin..Nişanlım aşırı düşünceli,duygusal ,fedakar birisi.Aynı zamanda çok kibar ,herkese karşı aşırı saygılı, efendi bir yapısı var.Bu zamana kadar tek rahatsız olduğum yönü biraz fazla efendihani hep bilinçaltımıza ister istemez yerleşmiş olan sert erkek motifi varya işte onla uzaktan yakından ilgisi yok Belkide sert olması gereken olaylar yaşamadığımızdanmıdır bilmiyorum ama bu huyu beni hep rahatsız etmiştir. Dışardan bakan bile der hep mazmut ,sakin,kimsenin etkisiyle tuzlusuyla uğraşmayan birine benziyor diye. Ama bunun dışında dünyada onun kadar temiz kalpli iyi yürekli bir adam varmıyor bilmiyorum çok çok iyi bir insan. Onunla bir ömrü paylaşmak için sabırsızlanıyorum herşeyim o benm
Ayy benim kocamı anlatmışsın maşallah yaa bazen diyorum azcık maço ol vur elini masaya " kalk bana çay getir hatun" de ben kibar bi adamım diyo.. fazla kibar, çok çok iyi bi insan Rabbim onu başımdan eksik etmesin.. herkesin evinede bizede huzur neşe geçim versin..
Önce bi maşallah diyeydinNerden buluyorsunuz böyle insanlari
Cok paaif biri.cilgin olmasini isterdimkızlar sevgilileriniz eşleriniz nasıl;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?