sevgiliniz veya eşiniz nasıl?

Sevgilimi kelimelerle tek tek tarif edemem ama o mükemmel bir sevgili bunu soylemem sanirim yeterli olur Onu iyiki iyiki iyikiii tanimisim :))

Sevgilim...bana bu dünyanın en güzel ve en özel insanı olduğumu hissettiriyor.
Onunlayken içim huzur dolu, gözlerim parıl parıl..
Onu çok seviyorum, bence o da mükemmel birisi; o benim ruh eşim.

Eşim Allaha şükürler olsun çok nazik sadece bana karşı değil herkese aynı. Çevresindeki insanların problemlerine çözümler sunan biridir.

Allah'a sukur sanslı cıktım o konuda
Ben mutlu olayım dıye yapmayacagı sey yok ve asırı derecede anlayıslı
Onu anlatmak mumkun degılll

Romantik,duygusal,kıskanç,fil hafızalı ama kindar değil,saf kalpli,neşeli,tembel,savurgan(cömert),ince düşünceli,barışçıl.

benım sevgilim bittanee bitanee ayy askımm cok seviyorum onu.. sevgilim kibardır ama yerı geldı mı de kızar bende sözünü dinlerım hep sözünden cıkmam ne derse dogru oluyo cunku hak verıyyorum butun dusuncelerınee askımm benımmmm

Romantik olduğu söylenemez :) En romantik hali çardaktaki masaya 2 lahmacun 2 ayran salata 2 beyaz mum hazırladığı hali
Ağırbaşlı olduğundan romantik olmak ters gibi kendisine :) Ama çok naziktir
Yeri gelir canımlı cicimli yeri gelir lan'lu lun'lu konuşuruz keyif alırız :)
Çabuk sinirlenir çabuk unutur..
Ama en önemlisi yufka yüreklidir..
Ne olursa olsun herşeyiyle seviyorum

İyi yüreklidir. Adaletsizliğe hiç gelemez. Zor durumdaki insanlara kıyamaz. Mesleğinden ötürü ukaladır. Çok bilmiştir. Az konuşur. Komiktir. Kaba değildir kesinlikle ama kibarlıktan da kırılmaz. Öyle işte. Nazar değmesin.

Çok ağırbaşlı, çok ciddi. ~ Bende çocuk ruhluyum, sanırım dengeliyoruz bu konuda.
Kesinlikle kaba değil, çok kibar ama romantik değil.
Duygusal ama asla belli etmeyengillerden.
Merhametli, saf kalpli, kocaman yürekli bir adam.

ay çok tatlı benim kocam ya,bir dediğimi iki etmez,iyi yürekli kötülük aklının ucundan gecmez,yerine göre romantiktir,süpriz yapar allahıma şükür

allah herkesi yuvasında mutlu etsin...amin...

Valllaaa benim Esim disdan biraz kabada görünse aslinda cok duyarli cok düsünceli bi adam.

Söylicegi sözü hic esirgemeden pat diye yüzüne söyler, kalakalirsin öyle... Asla aklinda bi kötülük yoktur..cok temiz kalbli bi insan..

Ancak pek gezmeyi sevmez..Adam evinde olsun önüne Cayi ve Cerezi gelsin..ondan keyiflisi yok

Benim eşim daha çok beraber vakit geçirebildiğim , her türlü aktiviteyi beraber yaptığım , her işimde yardımcı ve destek , arkadaşım , sırdaşım dostum can yoldaşımdır...Bu dünyada nazımı , kaprisimi, çılgınlıklarımı , çocukluğumu, şımarıklığımı kaldırabilen tek insan. İyi ki eşim

nişanlım kibardır fakat çok bilmiş bildiği şeyin doğru olmadığını bile söylesem kabul etmez ısrarla bildiğini savunur. çok inatçıdır çok duyarsız ve ilgisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…