sevgiliniz veya eşiniz nasıl?

ya konu çok hoşuma gitti,benımkıde bıraz kıbırlı,egosu var,yanı şöle parasının havasını atar,aslında benı çok rahatsız edıyor bu huyu,konuştum biliyor,arada sana hava atayım der,ama benı ezmez,belkı şımarıyor,ama hoşuma gıtmıyor,ben çok mutevazi briyim,

Bazen anlayışlı bazen anlayışsız.
Nadir de olsa romantik.
Çok konuşmayı sevmeyen
Ama asla da kaba olmayan kibar biri

Yerine göre davranır çabuk sinirlenir supriz yapmayı sever hediye alır doğum günümü hatırlar hep sevgi sözleri yayar çok ta güzel hayal kurar çocukları da çok sever ve yardımsever comerttr

Eşim merhametli, düşünceli,romantik, sempatik, tatlı güler yüzlü, sevgisini gösteren iyi bir insandır. Ama kızdığı zaman sert olabiliyor sonra geçiyor :)

Çok kibardı bir zamanlar. Artık alıştığımdan mi bilmiyorum sanki eskisi kadar değil gibi

Erkek arkadaşım;
İlgisiz rahat bir insan yapısı öyle bende alıştım artık. Tartışırız mesela çok çabuk sinirlendiği için hemen susar bir kaç saat uzatmamak için sonra yine eskisi gibi olur yani tartışarak halledemeyiz hiç bir şeyi genelde üstü kapanır :)
Sadık bir insan, çok dost canlısı bu yüzden çok arkadaşı var tabi hep sap bu arkadaşları Allah'tan
Çok da komik bir insan hiç sıkılmam yanında çok güldürür keşke biraz da ilgili ve romantik olabilseydi :) :)

Dışardan bakınca afedersiniz odun gibi öküz gibi görünen ama ruhu ve kalbi tertemiz bir ayıcık

ilk başlarda acayip kibar ilgili , romantik ..
şimdi tam bir ilgisiz ve duyarsız

olsun tatlım buna da şükür etmek lazım

Eşim merhametli, düşünceli,romantik, sempatik, tatlı güler yüzlü, sevgisini gösteren iyi bir insandır. Ama kızdığı zaman sert olabiliyor sonra geçiyor :)
allah allah öyle erkek varmıymış..şaşırdıımm

Canlılar arasında sürekli geçiş yapabilen biri eşim.. Bazen düsüncesiz bi öküz bazen süt dökmüş kedi bazen nadide bir çiçek bazen meşe odunu kah çalışkan bir karınca kah tembel cırcır böceği... Geçinip gidiyoz öyle... Misal şuan camış gibi yatıyor yanımda kalbimi kırdıı döndü bi tarafını zıbarıyor... Yarın sabahta kuzu gibi kalkacak hic bişi olmamış gibi...

Çook iyi gerçekten çok temiz kalpli.
Ama yer yer odun olabiliyor, yer yer ilgisiz olabiliyor.
Bazen, çok nadir de olsa romantik olabiliyor :)
Değişik yani ama seviyorum işte

Çok ilgili çok düşünceli çok çalışkan çok iyi bir baba ev işlerinde de çok yardımcı çocukta da ama bazı konularda inatçı ve o sigara kullanıyor ben kullanmiyorum sekiz yıldır hayatımda altı yıldır evliyim iyiki evliyim onunla cooooook şükür

allah allah öyle erkek varmıymış..şaşırdıımm
Teşekkürler :) evet iyi bir insandır mesela doğum günümde iş yerime gül ve çikolata göndermişti. Evde de hazırlık yapmış. Normal günlerde de ilgilidir. Tartıştığımız olur arada ama sonra yumuşar ķüsmez.

Reactions: fyi
Benim eşim romantiktir iyidir ama çok ince düyünemez mesela ilacını içtin mi demek aklına gelmez ama şiir yazar bana en büyük sorunumuz eşimin temizlik düzen takıntısı sürekli çeşit çeşit yemek hürmet bekliyo

allah muhabbetinizi artırsın. bizede MAŞALLAH demek düşer

Kocam iste.
Askin bedene girmis hali..

Dünyanın en iyi yürekli, en anlayışlı, en merhametli erkeğidir diye düşünüyorum. Yolda ters dönmüş böcek görse çevirir ölmesin diye, fazlasıyla hayvanseverdir, merhametlidir. Yoksula yardım eder. İş yapma, yorulursun pazar beraber yaparız der. Çeşit çeşit yemek istemez öyle, sen yeterki yorulma der. Yorgun görsün, hasta görsün kalkar tüm evin işini yemeğini yapar. Bilmiyorum ya o kadar özel bir adam ki.. O kadar şanslıyım ona sahip olduğum için, binlerce kez şükürler olsun. Çok seviyorum onu, çok...

O benim wife'im...
Biraz odundur, biraz utangaçtır, biraz şapşiktir.
Üzüntüsünü içine atıp.. dayanamayınca telefon açıp ağlaya ağlaya derdini anlatan adamdır..
Hasta olsam.. benim hatam sana iyi bakmalıydım, yanında olmalıydım diyen adamdır.
Düşüncelerime, kararlarıma saygı duyan adamdır.
din-kültür-dil-ırk herşeyimiz farklı olsa bile... Adam gibi Adamdır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…