- Konu Sahibi gwencooper
-
canım ozaman düzelmesi gerekiyo çek karşına konuş tepkini belli et ilerde bu hareketleri artcaktır yazık sana millet ne kıymetler biliyo senn diğer kadınlardan eksiğin ne aklını başına alsın elindekinin kıymetini bilsin
bilmiyorumki bosamı ugrasıyorum cunku biz 5 defadır ayrılık yasadık hepsinde o ayrıldı ve sebepsiz yere olmuyor yapamıycam dedi sonra dondu kabul ettim bu son seferde bambaska biri olcagına soz verdi hakaret etmiycekti ama unuttu yine eskisi gibi olduk onun istedigi zaman konuscam istedigi zaman susucam kızdıgımda o ozur dilediginde hemen unutucam olanları aglamıycam ki ben kırıldıgımda hemen aglarım istemsiz yani kalbim kırılıyor napıyım..o sinirlendiginde hakaret edip desarj oluyor ben aglayarak
yok artık yaa. yanlış anlama ama seni çok eziyor sevgiside sana göre az bence bilmiyorum ilşkinizi bi düşün derim
peki sen ağlayınca nası tepki veriyor ağlamanadamı kızıyor yoksa yanıda gelip tamam ağlama falanmı diyor
bu kadar nazik olma diyor
sen bukadar kaba olmasan daha iyi de bence
:26: belki snir hastasdır dktra grünsün kötü anlmda sylemiyorum bnmkide sinir hastsıda ordan blyrum ani cıkışlrı oluor bazen dengesz konuşmlrı amma cok fazla snirlenirse sonrdan kndne gelince toparlıor
ooo sende farkındasın onun neden rahat olduğunun ama ağlama bence sende sertleş bi dur demen lazımyani nereye kadar çekceksin seviyosun bağlısında bi yere kadar önceden sinir hastası diye bende bşey demiyodum sonra bu bunu fırsat bilmeye başladı sinir hastasıyım ben falan die bende bşlarım ama dedim en sonunda bnde insanım sonuçtaa şimdi bakıyorumda kendini gayet iyi tutablior Allah nazardan saklasın
sevgiliniz veya esiniz herhangi bir konuda karsıt bir dusunce belirttiginizde sizi asaglasa ornegin siyasetle ilgili konusuyorsunuz bilmedigin konularda konusma veya sen ne bilirsinki bu konuda gibi uslublarda bulunsa sizin tepkiniz ne olur..
bi insanın aşşalayıcı konuşması psikolojik şiddettir. ona bunu yapamıyacağanı net bi şekilde söyleyin, ciddiye almazsa böyle konuştuğun onunla konuşmayacağınızı söyleyin, dewam ederse ki eder, böyle konuşursa başka odaya gideceğinizi söyleyin, ağlayıp sızlanmayın, bu hoşuna gider bence, net bi şekilde böyle konuşamıyacağını, konuşursa sizin diyaloğu sürdürmiyeceğinizi söyleyin. ama bunu söylemek yeterli değil cevap vermeyin ve odadan çıkın. sen böyle konuşutrsan ben de (bunu yaparım) tarzında cümleler kurun ve ve muhakkak kurduğunuz cümlenin arkasında durun... sizi psikolojil olarak yıpratmasına ve özgüveninizi zedelemsine daha fazla izin vermeyin lütfen.
Kendin çok mu iyi biliyorsun her şeyi de kalkmış bana laf söylüyorsun derim heralde ama sen ne anlarsın, ne bilirsin tavrı hiç hoş değil.
Biz de dün akşam sevgilimle tartışıyorduk, kendini kaf dağında görme senden büyük Allah var dedi bana.
Ne alakaysa, bazı şeyler işlerine gelmiyor işte.
Umursamamaya çalış canım bundan sonra. Elinde olmayabilir ama ağlamada.
Ciddiye almamak çözüm olabilir belki. Bir süre sonra vazgeçebilir erkek arkadaşın öyle davranmaktan.
5 kez ayrıldık demişsin ya bu arada, bizimde o kadar oldu sanırım ama her seferinde ben bitirdiğim halde hep o döndü bana hep o bitirmek istemedi.
Benim sevgilimde sinirlendiği zaman sözlerine dikkat etmiyor işte, benim canımı sıkanda bu.
Canım bir bakıma haklısın aslında insan bir kere bitsin dediğinde bitmeli, çocuk oyuncağına dönmemeli ama arada sevgi olunca iş değişiyor. Birde toparlamak isteyen insan gerçekten becerir bu, çabalar.aynen cnm sinirlendiklerinde baska biri oluyorlar sankioyle laflar ediliyorki yenilir yutulur cinsden degil insanın agrına gidiyor cocuk gibi surekli azarlanıp durmak can yakıyor..ama varya birkere bir ilişki bitiyorsa birdaha toparlanmıyor ben bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?