Sevgiliniz veya esiniz sizi asaglar tarzda konussa

geneli boyle sinirli bagırır cagırır sinirlendiginde hakaretler bi dolu[/QUOTE]

canım ozaman düzelmesi gerekiyo çek karşına konuş tepkini belli et ilerde bu hareketleri artcaktır yazık sana millet ne kıymetler biliyo senn diğer kadınlardan eksiğin ne aklını başına alsın elindekinin kıymetini bilsin

bilmiyorumki bosamı ugrasıyorum cunku biz 5 defadır ayrılık yasadık hepsinde o ayrıldı ve sebepsiz yere olmuyor yapamıycam dedi sonra dondu kabul ettim bu son seferde bambaska biri olcagına soz verdi hakaret etmiycekti ama unuttu yine eskisi gibi olduk onun istedigi zaman konuscam istedigi zaman susucam kızdıgımda o ozur dilediginde hemen unutucam olanları aglamıycam ki ben kırıldıgımda hemen aglarım istemsiz yani kalbim kırılıyor napıyım..o sinirlendiginde hakaret edip desarj oluyor ben aglayarak

Son düzenleme:

yok artık yaa. yanlış anlama ama seni çok eziyor sevgiside sana göre az bence bilmiyorum ilşkinizi bi düşün derim

yok artık yaa. yanlış anlama ama seni çok eziyor sevgiside sana göre az bence bilmiyorum ilşkinizi bi düşün derim

nasıl davransam bilemiyorum ezdigi asikar farkındayım bende ama baglandınmı birkere sanki kopamıyorsun oda bunun farkında vardı sanırım rahat bu yuzden

peki sen ağlayınca nası tepki veriyor ağlamanadamı kızıyor yoksa yanıda gelip tamam ağlama falanmı diyor

:26: belki snir hastasdır dktra grünsün kötü anlmda sylemiyorum bnmkide sinir hastsıda ordan blyrum ani cıkışlrı oluor bazen dengesz konuşmlrı amma cok fazla snirlenirse sonrdan kndne gelince toparlıor

:26: belki snir hastasdır dktra grünsün kötü anlmda sylemiyorum bnmkide sinir hastsıda ordan blyrum ani cıkışlrı oluor bazen dengesz konuşmlrı amma cok fazla snirlenirse sonrdan kndne gelince toparlıor

anladım tatlım..bencede psikolojik bir yardım almalı ama dinlemiyor neticede ben o psikologa gitti diye bırakmıycam onu destek olucam ama ne desem boss

ooo sende farkındasın onun neden rahat olduğunun ama ağlama bence sende sertleş bi dur demen lazım yani nereye kadar çekceksin seviyosun bağlısında bi yere kadar önceden sinir hastası diye bende bşey demiyodum sonra bu bunu fırsat bilmeye başladı sinir hastasıyım ben falan die bende bşlarım ama dedim en sonunda bnde insanım sonuçtaa şimdi bakıyorumda kendini gayet iyi tutablior Allah nazardan saklasın

bi insanın aşşalayıcı konuşması psikolojik şiddettir. ona bunu yapamıyacağanı net bi şekilde söyleyin, ciddiye almazsa böyle konuştuğun onunla konuşmayacağınızı söyleyin, dewam ederse ki eder, böyle konuşursa başka odaya gideceğinizi söyleyin, ağlayıp sızlanmayın, bu hoşuna gider bence, net bi şekilde böyle konuşamıyacağını, konuşursa sizin diyaloğu sürdürmiyeceğinizi söyleyin. ama bunu söylemek yeterli değil cevap vermeyin ve odadan çıkın. sen böyle konuşutrsan ben de (bunu yaparım) tarzında cümleler kurun ve ve muhakkak kurduğunuz cümlenin arkasında durun... sizi psikolojil olarak yıpratmasına ve özgüveninizi zedelemsine daha fazla izin vermeyin lütfen.

Kendin çok mu iyi biliyorsun her şeyi de kalkmış bana laf söylüyorsun derim heralde ama sen ne anlarsın, ne bilirsin tavrı hiç hoş değil.
Biz de dün akşam sevgilimle tartışıyorduk, kendini kaf dağında görme senden büyük Allah var dedi bana.
Ne alakaysa, bazı şeyler işlerine gelmiyor işte.
Umursamamaya çalış canım bundan sonra. Elinde olmayabilir ama ağlamada.
Ciddiye almamak çözüm olabilir belki. Bir süre sonra vazgeçebilir erkek arkadaşın öyle davranmaktan.
5 kez ayrıldık demişsin ya bu arada, bizimde o kadar oldu sanırım ama her seferinde ben bitirdiğim halde hep o döndü bana hep o bitirmek istemedi.
Benim sevgilimde sinirlendiği zaman sözlerine dikkat etmiyor işte, benim canımı sıkanda bu.

aman canım bizim kacıncı hala tutamıyor bende insanı deli eden biri olsam tamam dicem ailede gayet uyumluyum arkadas iliskilerimde iyidir ama onla konusmaya basladıkmı sorun cıkıyor bide bana senle hicbir konuda aynı fikirde degiliz diyor ya dedim olmak zorunda degiliz ben baska dusunurum sen baska onemli olan saygı duymak birbirine dinlemek yeri gelince tartısmak ama dozunda ama yok anlatamıyorum

sevgiliniz veya esiniz herhangi bir konuda karsıt bir dusunce belirttiginizde sizi asaglasa ornegin siyasetle ilgili konusuyorsunuz bilmedigin konularda konusma veya sen ne bilirsinki bu konuda gibi uslublarda bulunsa sizin tepkiniz ne olur..

Benimle Bu Şekilde Konuşamaz..
Çünkü Bilmediğim Konular Hakkında Konuşmam..

biz telefonda yasıyoruz bu sorunları hani bir araya gelemiyoruz herzaman uzak sehirlerdeyiz ama yakın oldugumuzda da oluyor bu takım seyler ben susuyorum 2 dk sonra ozur diliyor ama sinirini stresini atıyor ben stresimi atamıyorum hala kalıyor icimde ama geldigi an barısmak zorundayım yoksa trip yapıyor oluyorum mevzu uzuyor..özguvenim yerlerde geziyor inanki cokda haklısınız dediklerinizde ah birde uygulamaya dokebilsem

aynen cnm sinirlendiklerinde baska biri oluyorlar sanki oyle laflar ediliyorki yenilir yutulur cinsden degil insanın agrına gidiyor cocuk gibi surekli azarlanıp durmak can yakıyor..ama varya birkere bir ilişki bitiyorsa birdaha toparlanmıyor ben bunu anladım

neyse cnm hayırlısı olsun hakkınızda ama kendini üzme deymicekse hiç gereği yok yada kesin bi karar ver böyle seni aşşalaması heleki sevdiğin adamın aşşalaması düşüncesi bile insanın içini dağlıyor böyle hep üzülüp durmaktansa 1 defa üzül bitsiz gitsin ya kendine gel yada bitti de tabi ben şimdi dilden söylüyorum bunu senin kalbin de söylicek ki bu hiç kolay değil ama o demişya bukadar narin olma diye sende nekadar güçlü olabildiğini göster.

Karşımdaki insanın kompleksli biri olduğunu düşünürüm..Seven insan sevdiğini böyle aşağılamaz çünkü.. İlerde bana yaşatacaklarının göstergesidir bu diye düşür ve ilişkimi sonlandırırdım...Ayrıca bunu evliyken değil sevgili ya da nişanlıyken yapardım..Zira evlenmeden evvel böyle bir huyu olduğunu çoktan kavrayacağım ortamlar muhakkak ortaya çıkacaktır.. Kısacası yol yakınken ayrılırdım...

bence bu tarz konuşmalar saygısızlığın göstergesi...

tahammül edemiyorum saygısızlığa..

ayrıca psşkolojik şiddet diyen arkadaşa da sonuna kadar katılıyorum

Canım bir bakıma haklısın aslında insan bir kere bitsin dediğinde bitmeli, çocuk oyuncağına dönmemeli ama arada sevgi olunca iş değişiyor. Birde toparlamak isteyen insan gerçekten becerir bu, çabalar.
Benim sevgilim hep der bana, senden önce kime bitsin dediysem ya da kim bana bitsin dediyse 1 kerede bitti, o anda biter bende. Sadece sana gelince onu yapamıyorum ayrılamıyorum bir türlü senden diyor. Dün akşam ki tartışmamızın sonucunda da ben ayrılığa getirdim yine hatta bugün de söyledim ama bırakmıyor bir türlü.
Bende madem bırakmıyor o zaman istediklerimi yapacak diye düşünüyorum kendisine de söyledim başka türlü yürümez diye.
Kabul etti gerçi tamam dedi, göreceksin.
Taviz vermemek lazım tüm mesele bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…