- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi gwencooper
-
Canım bir bakıma haklısın aslında insan bir kere bitsin dediğinde bitmeli, çocuk oyuncağına dönmemeli ama arada sevgi olunca iş değişiyor. Birde toparlamak isteyen insan gerçekten becerir bu, çabalar.
Benim sevgilim hep der bana, senden önce kime bitsin dediysem ya da kim bana bitsin dediyse 1 kerede bitti, o anda biter bende. Sadece sana gelince onu yapamıyorum ayrılamıyorum bir türlü senden diyor. Dün akşam ki tartışmamızın sonucunda da ben ayrılığa getirdim yine hatta bugün de söyledim ama bırakmıyor bir türlü.
Bende madem bırakmıyor o zaman istediklerimi yapacak diye düşünüyorum kendisine de söyledim başka türlü yürümez diye.
Kabul etti gerçi tamam dedi, göreceksin.
Taviz vermemek lazım tüm mesele bu.
sakinleşmeden seni aramamasını söyleyip, dewam ederse telefonu kapatacağını söyle ve kapat, sen tavırlarını değiştirmezsen o da değiştirmez, söylendiğinle kalırsın, bi süre sonra sen kendini her kötü muameleye layık görürsün, kabullendiğin sürece o da seni her kötü muameleye layık görür, sen de o da seni değersiz görürsünüz.eline hiçbişey geçmez. sen kendini değerini önce kendine göster, sonra da ona lütfen. sen değerlisin unutma en çok sen değerlisin
canım bizim siyasi görüşlerimiz farklı
aslında aynı, ama onun görüşü birine daha yatkın, benim görüşüm diğerine daha yatkın.
ama bazen bilmediğin şeyler var deyip anlatıyo bana. ben de o görüşü sevmesem de dinliyorum
neden dinliyorum?
çünkü gerçekten bilmiyorum
çünkü bana sakin sakin anlatıyo, tvdeki siyasetçiler gibi kör bi şekilde ona bağlı olarak, o görüşü savunmamı istercesine anlatmıyo
beynimi yıkamaya çalışmıyo
yatkın olduğu görüşü yanlışıyla doğrusuyla anlatıyo
ama benim görüşümü aşağılasaydı, ben de bu konuda biraz daha bilgi toplayıp onunla tartışmaya geçerdim.
hatta hızımızı alamayıp sadece görüşlere değil birbirimize hakaret ederdik
sonuç: saygı yerlerde..
sen onu al karşına konuş, böyle yaparsan saygımızı kaybederiz de. herkesin kendi seçimi, sana saygı duyarım ama sen de bana saygı duymak zorundasın bu konuda de.
yoksa şimdi siyasetten aşağılar, yarın öbür gün başka konulardan..
sevgiliniz veya esiniz herhangi bir konuda karsıt bir dusunce belirttiginizde sizi asaglasa ornegin siyasetle ilgili konusuyorsunuz bilmedigin konularda konusma veya sen ne bilirsinki bu konuda gibi uslublarda bulunsa sizin tepkiniz ne olur..
aynı fikirde olmayınca sen ne anlarsın durumu oluyor nedense
valla bende demek istedim o ilk cumleni ama tuttum kendimi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?