Sevgiliniz veya esiniz sizi asaglar tarzda konussa

Öyle tavirlarda bulunan bir erkek ne sevgilim nede kocam olabilir, o seviyede olan bir insanla hayatimda konusmadim, cünkü cok basit cok cahilce bir tavir.

UYARIII büyük konuşmayın hiç bizaman başımdan ne kötülük geçmisse sırf büyük konuşmaktan oldu valla

sakinleşmeden seni aramamasını söyleyip, dewam ederse telefonu kapatacağını söyle ve kapat, sen tavırlarını değiştirmezsen o da değiştirmez, söylendiğinle kalırsın, bi süre sonra sen kendini her kötü muameleye layık görürsün, kabullendiğin sürece o da seni her kötü muameleye layık görür, sen de o da seni değersiz görürsünüz.eline hiçbişey geçmez. sen kendini değerini önce kendine göster, sonra da ona lütfen. sen değerlisin unutma en çok sen değerlisin

canım bizim siyasi görüşlerimiz farklı
aslında aynı, ama onun görüşü birine daha yatkın, benim görüşüm diğerine daha yatkın.
ama bazen bilmediğin şeyler var deyip anlatıyo bana. ben de o görüşü sevmesem de dinliyorum
neden dinliyorum?
çünkü gerçekten bilmiyorum
çünkü bana sakin sakin anlatıyo, tvdeki siyasetçiler gibi kör bi şekilde ona bağlı olarak, o görüşü savunmamı istercesine anlatmıyo
beynimi yıkamaya çalışmıyo
yatkın olduğu görüşü yanlışıyla doğrusuyla anlatıyo
ama benim görüşümü aşağılasaydı, ben de bu konuda biraz daha bilgi toplayıp onunla tartışmaya geçerdim.
hatta hızımızı alamayıp sadece görüşlere değil birbirimize hakaret ederdik
sonuç: saygı yerlerde..
sen onu al karşına konuş, böyle yaparsan saygımızı kaybederiz de. herkesin kendi seçimi, sana saygı duyarım ama sen de bana saygı duymak zorundasın bu konuda de.
yoksa şimdi siyasetten aşağılar, yarın öbür gün başka konulardan..

bastan soz verdi yapmayacagına benim en kızdıgım nokta hakaret yapmıycam dedi tamam dedim ama son gunlerde yine eften puften alakasız sebeplerden tartısma cıkıyor sakin kalmaya ugrasyorum ama ne zamana kadar bilmem..insallah bizim olaya benzemez sizinkide

heralde oyle oldu o bana oyle davrandıkca ben tepkisiz kaldım ve oda bana bu sekilde davranmayı hak gordu kendinde saglıgımda bozulmaya basladı olan bana olucak bu gidisle

ya benim dogrularım yokmus gibi surekli onun soylediklerine katılmamı bekliyor inan ben takmıyorum onun benden farklı dusunmesini olabilir saygı duyarım ama yok illa bende onun gibi dusuncem yoksa hemen bilmeden konusma oluyor ukalalık yaptıgımı dusunuyor ne soylicegimi sasırdım artık

sevgiliniz veya esiniz herhangi bir konuda karsıt bir dusunce belirttiginizde sizi asaglasa ornegin siyasetle ilgili konusuyorsunuz bilmedigin konularda konusma veya sen ne bilirsinki bu konuda gibi uslublarda bulunsa sizin tepkiniz ne olur..

sen çok iyi biliyosun sen konuş o zaman falan diye sinirlenirdim heralde

Hakaretle başlar; bir anlık sinirle söylemiştir dersiniz, aşağılamayla devam eder, sürekli kusurlarınızı (kime göre neye göre o da tartışılır) öne çıkarır; 'yüzleşmen için söylüyorum' ya da 'şaka yapıyorum' der, inanırsınız, siyasetten konuşur; 'siz anlamazsınız, siz bilmezsiniz, siz şöylesiniz... vs.' der (biz kimiz bu arada onu da anlamış değilim), aslında öyle olmadığınızı kanıtlamaya çalışırsınız. Psikolojik şiddet yerini fiziksel şiddete bırakır; bir kere oldu, bir daha olmaz dersiniz, zamanla dozu daha da artarak devam eder... Sonuç mu? Hüsran; yıkılan umutlar, kaybedilen bir özgüven, kişiliğinizden verilen ödünler ve mutsuzluk!

Geleceğinize güvenle bakmak istiyorsanız bu insanı hayatınızdan sonsuza dek çıkarın ve geçmişte bırakın. Bu ilişkinin sizi daha fazla yıpratmasına izin vermeyin. Kendinizi değerli ve önemli hissedin. Erkek arkadaşınız bulunmaz hint kumaşı değil, siz ona mecbur değilsiniz. Verdiği sözlere de inanmayın, lütfen.

benzerini yasadim. kendimi cahil otesi hissediyorum konumda yazmistim. bana da benimki "bunu bilmeyen insanla bu konuda konusmam ben" demisti. Ne yaptim? Ayrilamadim seviyordum cunku lenet olsun Ama o beni arayana kadar hic aramadm sormadm. o da goreve gitmisti hergun benden mesaj beklemis gelmeyince sasirmis falan zaten. sonra allem etti kallem etti aldi tekrar gonlumu simdi ne zaman ukalalik yapmaya kalksa bu olayi hatirlatiyorum hemen susuyo peki peki diyo.

valla bi iliskide sevgiden once saygi geliyor artik benim icin. cunku saygisizlikla yuruyen hic bi iliski gormedim.benim eski sevgilim de buna benzer seyler yapardi ama ben asla sabir gostermezdim bu duruma.
sen sakinligini koruyabiliyosan helal olsun ama tepene cikardiginin da farkina var bence..ayrilmak en son care olsun ama bu knuda tavrini koy,hic bisey icin gec degildir,evlenince daha zor olmaz mi bu
tarz hakaretler? kendini duzeltecegine dair soz verdgni de hatrlatip bi sure mesafeli davran bence. oldugu kadar olmadigi kader demisler. baktin duzelmiyo gittikce kotuye gidiyo,kendine yazik etmeden ayirirsin yollari.

Son düzenleme:
aynen onemli olan saygıdır aslında saygı yoksa sevgininde bir degeri kalmıyor..
ben sakinligimi koruyorum ama icime atıyorum bazen kafayı yiycek duruma geliyorum bende evlendikten sonrayı dusunuyorum simdi boyle evlendikten sonra nasıl olur acaba herkes sinirlenir kızar ama herkesde karsıdakine bu derecede tepki gostermezki ozaman hepimiz birbirimize hakaret edelim bagıralım varmı boyle birsey

Son düzenleme:
hayatının merkezine onu koyma, onun yerine önem verdiğin işin olsun (ne iş yapıyosun bilmiyorum ama), arkadaşların, ailen, kendin, bi de hayatta yapmak istediğin şeylere odaklanır, hayatındaki toplamının %90-100 ünü o yapmak yerine, % 40 senin isteklerin %20 işin %20 ailen arkadaşların % 20 o olursa, son kısım ne kadar aksada diğer taraflar seni ayakta tutar, onun dışında şeyler oldaklan daha mutlu olursun, laflarını da ciddiye alma, başkasını bulsa o na aynı davranır....

bizde sevgilimle siyaset tartışırız bazen bana bişey bilmiyorsun der türkiyenin yakın tarihini oku diyorum sana der..ben hiç aşağıdan almam devam ederim tartışmaya..ama sonra eksiklerimi gidermeye çalışırım :)

erkekler için siyaset,futbol bunlar şiddet içeren meseleler olduğu için konuşmaları da agersifleşiyor..bence takma alınganlık yapmaya gerek yok bence..

bu çok ayıp bir şey insan sevdiği insanı hele ki hayat arkadaşını asla aşağılamamalı

eşim beni aşağılayamaz çünkü evliliğimiz öyle saygısız temeller üzerine oturmuyor Şükürler olsun..neden aşağılayalım ki birbirimizi,eğer bir sorun varsa ya oturur konuşuruz ya da çatır çatır kavgamızı eder rahatlarız :)..eğer sevgiliyken beni aşağılama gibi bir hatada bulunmuş olsaydı da zaten onun adı şimdi Eski Sevgili olurdu benim için

Çok şaşırdım senin böyle birşey yaşamana. Çünkü ben senin yorumlarını beğenirim forumda dolanmaya başladığımdan beri, hiç bilmediğin bir konuda kulaktan dolma bilgilerle saçmaladığını ya da gereksiz bir şeyler üzerine iddalarda bulunduğunu görmedim sevgilin hep mi böyle yoksa siyasi konularda mı? Yani bir de oturup seni akademik bilgileriyle mi ezmeye çalışıyor enternasyonalizm şöyle şöyledir sen nerden bileceksin gibi? Yoksa mesela sen rahat bir hayat yaşıyosun, insanların ne şartlarda yaşadıklarını, atıyorum, gözaltında işkence görenleri nerden bileceksin gibi Yılmaz güney filmleri tarzı bir yargılama mı yapıyor. Çünkü bir insanı okulda öğrendiklerinle, okuduğun kitaplarla ezmeye çalışmak büyük çiğlik. hiçbir şekilde kabul edilemez. Ama bazı insanlar var ki hepimiz şirinlerin ormanında yaşıyormuşuz, Dünyada herşey toz pembeymiş gibi davranarak çileden çıkarıyorlar insanı, sen nereden bileceksin moduna sokuyorlar.

Tabiki bunlar asla karşındakini susturmaya geçerli mazeretler değil özellikle karşındaki senin için sevgili olan kişiyse, görüşlerinin yalnış olduğunu düşünmek yerine sabırla dinlemeye sabırla kendini anlatmaya fikirlerini çürütmeye çalışmak gerekir ama belki seni ezmeye çalışmıyordur, duygularını fazla fazla yaşıyordur tartışırken o yüzden öyledir. Bu durumun çok sık tekrarlanmayan birşey olduğunu düşünerek yorum yapıyorum buarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…