Sevgiliniz veya eşinizin isteği ile kendinizde ne gibi değişiklikler yaptınız?

supurgelicadi

<3
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.290
2.104
698
37
kızlar sevgiliniz veya eşinizin isteği üzerine giyim tarzınızda veya makyajınızda ne gibi değişiklikler yaptınız?(kızlar değişiklik yapanlar cvp verirse sevinirim)

gözlerime cok sık siyah makyaj yapmazdım.. şimdi hemen hemen hergün siyah yapıyorum (istek üzerine) benimde hosuma gidiyo tabi.. spor ayakkabı giyerdim sürekli artık topuklu ayakkabıda giyiyorum. takıp takıstıryorum anlayacagın.. genelde ayakkabı ve kıyafetlerimizi birlikte alırız.. cokta zevklidir bu konuda.. öyle kısıtlamasıda yok allahtan aksine daha olumlu degişiklikler yapmamı sagladı.. makyaj ve giyimde iyi bir yol göstericisi. bitek tatil mekanları ve uygun mekanlar hariç mini etek giymemi istemiyo.. onu bende istemiyorum.. o nedenle ortak noktada buluşmus oluyoruz..sırnaşık şey

esim makyajima karısmaz sürekli yaparim
giyim olarak etek ve kısa elbise giymeme
izin yok maalesef tabi yerine göre bunun disında karismaz :asigim:

eşim makyajıma karışmaz ama kıyafetlerime karışır fazla mini giyemem tatil hariç tabi ama makul ölçüde ben yine giyerim giyeceğimikaydirigubbakcemile3

hımm, benımkı saclarımı kestırmemı ıstemıyor ben kısa ıstıyorum ama kesme dıyor bır sey demıyorum o yuzden boyle kalsın dıyorum. kıyafetlerıme cok açık olmadıkca karısmıyor zaten, bır de bazen spor gıyın dıyor bazen klasık gıyın dıyor, kendısı de benım gıyımıme göre gıyınıyor ben genelde klasık gıyınıyorum ona gore cok spor gıyınmıyor o da artık. bır de ne almam gerektıgını söyluyor şunu al söyle gıyın dıyor .

makyaj konusunu pas gecmısı makyajıma cok karısıyor ben cok makyaj yapıyorum resmen boca edıyorum yuzume fondotenı allıgı o da onu yapma dıyor cıldın görunmuyor dıyor maske gıbı boyanmıssın dıyor aksam cıkarıp sabah takıyo musun dıyor :))))) bıraz bıraz azalttım cok az
bazen de surmedım dıyorum az sürüyorum yalan soyluyorum aa eet makyaj yapmamıssın dıyor yıyor ehuehuh kaydirigubbakcemile3

dar streç pantln gıymıyorm düşük bel vs sinir oluyo cünküüüü
bide fondötene sinir oluyo . o kdr:) mini eteğe vs de karışır etek giymıyorm ztn yürüyemıyorum :))

makyajımıa karışıyor ama ben yine devam ediyorum yapmaya oda bıktı zaten artık bişey demiyo. kısa etek, açık yakalı bluz ve beyaz pantolon (bunda bişey yok ama yinede konuşuyor) giymemi istemiyor. burda zaten o dediklerini giyemem. oyüzden geçinip gidioz. bazen karışıyo yinede ama ben opsss diyorum fazla müdahele ettirmiyom.

kızlar sevgiliniz veya eşinizin isteği üzerine giyim tarzınızda veya makyajınızda ne gibi değişiklikler yaptınız?(kızlar değişiklik yapanlar cvp verirse sevinirim)

başımı kapattım ....kısa etek giymiyorum artık....makyaj çok sade yapıyorum.....bu kadar

valla hiçbir değişiklik yapmadım zaten gayet ölçülü davranırım makyaj ve giyim konusunda ben kendim zaten aşırı olan şeyleri sevmiyorum.doğallık kadının güzelliğine güzellik katıyor hatta çoğu kadın abartılı giyim ve makyajdan dolayı kendi duru güzelliğini mahvediyor güzelleşim derken çirkinleşiyor.çoğu erkek kırmızı ojeden nefret eder benim ki çok beğenir.giyimime karışmıyor aksine ben onu biraz yönlendiriyorum bekar yaşamanın onda yarattığı salaşlığı gidermeye çalışıyorum.sözlerimi dinler beni böyle kabul et demez kaldıki onu kırmadan söylerim o da bana güvenir isteklerimi düşünür yapar.

benim de makyajda siyah kullanmamı ister.zaten öyle pek açık giyinmem o da istemez
onla alakalı bişi diil yanii....
ojeden de hiç hoşlanmaz :)

eskiden aşırıya kaçmamak kaydıyla makyaj yapardım şimdi kalem sürmemi dahi istemiyor ojeden nefret ediyor önceleri fazla olmasada açık giyerdim şimdi daha oturaklı giyiniyorum..emir büyük yerden olunca mecburen kaydirigubbakcemile2

o istediği için saçlarımı uzattım sadece....
gerisine karışmaz doğallıktan yanadır aşırı makyaj sevmez. bende sevmem zaten natural makyajlar tercih ederim.... giyimimede karışmaz...

makyaj yapmami kendiside istiyoo ama ben genellikle makyajsiz dolasirim..
kiyafetede simdilik karismiyor.. bakalim evlenince öyle olacakmi... kii zaten ben izin vermemki karismasina cünkü nerede ne giyecegimi biliyorum.. oyüzden karismasina bile gerek kalmicak..

ben de makyaj yapmazdım hiç adam akıllı...sewgilmn isteği üstüne başladım artık
etek giymemi istemio çünkü bacaklarımı çok güzel buluyormuş.. we sadece o görebilirmiş..
normalde de dekolte falan giymem ama eğer giyersem de sadece onun yanında,ya da başbaşa ewdeyken falan giyerim çok da hoşuna gider... sengözlerimebaksanab

benimki herşeyime karışıyor
mesela fazla makyaj yapmamı sevmez-yaptığımıda istemio ama razı artık bukadarına
spor giyineyim ister
saçım başım çok salına salına yürüyeyim istemez
etek giymemi sevmez
üstüne şöyle tunik tarzı şeyleri yakıştırır
hatta son zamanlarda kolarıma taktı:)
ayyy
o kadar komik şeyler söylüyo
öyle bahanler üretiyorki
gülmekten ölüyorum..çocuk gibi çok hoş ya:)
ama sevgisinden diyo ve beni kırmıyor
istediğim birşeyi bana yaptırır
birşeyi çok istersem orta noktada buluşur karar veririz yaparım

benim uzun saclarimi sever kestiricem dersem ödü kopar :jeyyar: hicbirseyime karismaz her zaman benim gibi bir esi oldugu icin gururlandigini söyler :teytey:

İlk başlarda hiçbişeyime sesini çıkarmadı. Ben ojesiz yapamam derdim. Sonra ilk olarak oje sürmesen dedi. Sonra makyajını azaltsan dedi. Ben biraz yakası açık giyerim. Ama ölçüsünü bilirim. Öyle göğüs çatalım falan görünmez. Ama ona bile biraz kapasan dedi. Ben de dediği herbişeyi önce yaptım.

:dance: Sonra dedim ki sen madem yavaş yavaş strateji yaptın ilerledin. Ben de senden aşağı kalamam. İlk başlarda "parlatıcı süreyim bari bak görünmüyor bile" dedim. Tamam dedi. Sonra yavaş yavaş renk koyulaştı. Sonra yakası kapalı çok da sevimsiz bir iki bluz aldım mecburen giydim. Sonra bir iki tane de yakası yine geniş aldım. Ama güzel modellerden ona da alıştı. Şimdi de makyaj yapıyorum azar azar. Ve bana "ya başa döndün ama iyi ki beni dinlememişsin" diyor...
sırnaşık şey

hiç değişimim olmadı zaten herşeyim ölçülüdür
giyimime karışmaz... :))
abartılı makyajı da sevmem
ilk düğünümde yapıldı biran önce yıkamak için saatleri saydım
normaldede hiç yapmam nadir allık ve rimel okadar buda göze batmaz
sedece erkelerin olduğu bi ortamda fazla dar badi vs. giymemi istemez (buda normal) bende hoşlanmıyorum zaten
o yüzden anlşaıyoruz
no problem

Hmm benimkide çok karışmaz mini giydirmiyor birde elbise
Neymiş rüzgar eserseymiş yaprak kımıldamıyor yaw :roflol:
Makyaja gelince zaye abartılı yapmıyorum ama parlak ve ıslak rujları sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…