Sevgiliniz veya eşinizin isteği ile kendinizde ne gibi değişiklikler yaptınız?

Hiç karışmıyor,zaten onu rahatsız edicek bir tarzım yok..
Saçlarımı uzatmamı ,ikide bir kuaföre gidip kestirmememi istiyor sadece..kaydirigubbakcemile3

ne kokoştum paçoza döndüm bee
ne makyajlar yapardım doğal daha güzelsin dedi
nasıl takar takıştırırdım dikkat çekiyosun dedi
saçlarım çok kırıldı azcıkın kestirsem dedim yok onların bişeyi dedi
sonuç bildiğin paçozkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aa ama doğal:1closedeyes:adamda doğal olma doğal kalma takıntısı var

Valla ne giyimime nede makyajima söyle yap böyle ol diye karismaz.
En acik diz alti etek giyerim, onada bayilir zaten:)
Makyaja gelince, cok az makyaj kullaniyorum.
Hersey ölcülü yani, e onunda aradigi seyler bunlar zaten, o yüzden sorun olmuyor.

Sevdigi seyler olsa dahi, bana böyle yap, söyle giyin demedi hic (dizalti etek haric, dizalti etege bi zaafi var:) onuda giyiyordum zaten).
Mesela uzun sac sevdigini biliyorum, rapunzel gibi saclarim olsun istiyor:) Saclarim uzundu baya, ama bir ay önce kestirdim. Saclarin cok hos olmus, cok begendim kisada yakisiyormus dedi.

Ben kendimi nasil iyi hissedersem öyle yapiyorum. Zaten onun istekleride benim normalde oldugum ve sevdigim halimin aynisi.

içime alttan çit çitli badi giyiyorum, belim kapanıyor artı göğüs dekolteside olmuyor o zaman.
dar pantolonlar,kisa etek, askılı veya omuzu açık bluzlar yok.
bide tayt giymek yok.makyajda sorun yok.

nişanlım sırtı açık, askılı dekolteli kıayefetleri ve diz üstü etekleri sevmiyor...bu konuda ilişki başlangıcında anlaştık, ben de ikiletmedim -zaten öyle çok açık giyinen biri değildim..
makyajımı da her zaman sade yapmışımdır, müdahale etmesine gerek kalmadı yania.s

Hiçbi değişiklik yapmadım :)
Beni bu halimle beğenen adam üzerimde hiçbir değişiklik yapamaz.
Ondan önce nasılsam şimdi de aynıyım.

hiçbir değişiklik yapmadım ve onunda benden böyle bir isteği hiçbir zaman olmadı. ne davranış ne huy ne giyim ne konuşma ne gezme.
en başından söyledim ben buyum işine geliyorsa

değişiklik olarak sayılırsa, tek isteği saçlarımı daha çok uzatmamı istedi

Valla ben ne istiosam sevgilimde aynjsini istio.. kendimi degistirdim ve sevglimle tanistim ve onun istedigi gbide degistirmism zaten o yzden rahatim mesela cok makyaj yapardim artik yapmiorum ama cok yapiodum yani.. smdi rimel bazen uste yarim eyelnier ve hafif nemlendirici ruj bu kdr.. yzuum bozulmaya baslamisri cnku ii oldu.. dar giyinmemi istemezki dar giyinmem hicc.. kalcam dolgun oldugu icin kot giynce cok belli oluyor bel ince kalca dolgun o yzden onu kapatiorum ki normaldede ole yapiodum okuz gbi bakiorlar cnku.. sacim uzunlugu orta ama kestirme der kiriklari aldirmak haricnde ki bende belime kdr uzatmaya calisiorum ztn topuklu vs hiccc karismaz ama ben rahat edemiorm uzn yuruyislerde hem spor Ayakkabı giyiyorm bole iste cok ii anlasioruz yani yerim onu ben :*

___dega___

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…