Sevgiliniz veya esinizin sizi zaman zaman cinsel olarak istemedigine rastladiniz mi?

Sakin gunluk eve gitmeyin cok tehlikeli oralar. Neler neler okuyoruz ediyoruz. Iyiki pahaliymis size de gidememissiniz

Sakin gunluk eve gitmeyin cok tehlikeli oralar. Neler neler okuyoruz ediyoruz. Iyiki pahaliymis size de gidememissiniz

+++
Hem ortam leş, hem de kamera yerleştirilip şantaj malzemesi yapılanlar varmış. İnsan niye günlük eve gider ayrıca, her yer diğer insanların vücut sıvılarıyla kaplı, iğrenç

Sanal seks normal birsey mi ben anlamadim simdi? 35 yasindayim, esimle sevgiliyken de yapmadım, simdi de yapmam (ki esim uzakta calisiyor) çirkin geliyor =(
+üzerinde ne var?
-nazar ve kem göz
Bizim yaptigimiz max sanal seks bu
Tovbe yarabbim yine deprem oldu bizim konuştuğumuz konuya bak ben de ayıp ettim vallahi, ozur dilerim =(

ben şuanki erkek arkadaşımla seks konuşana kadar telefonda seks ve tatmin etmek benım için hayattaki en aptalca şeydi

Konuşma sırasında bu şekillenir , kişi o ritme kapılır yada kapılmaz

ayrıca her insan her zaman seks istemek zorunda da değil ki sonuçta damızlık değiliz hiçbirimiz normal bence

+++
Hem ortam leş, hem de kamera yerleştirilip şantaj malzemesi yapılanlar varmış. İnsan niye günlük eve gider ayrıca, her yer diğer insanların vücut sıvılarıyla kaplı, iğrenç
her yer öyle pis değil ki çok temiz güvenilir yerler de var otel gibi. biz de arada gecelik değil bir kaç saat duracaksak tercih ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…