Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

anam,ne karışık ne karışık. anlayana kadar bir kaç kere okumam lazım. oda yemiyor.

Aynı kıŞıden gelmıŞ.ama sadece numara.ısımle kaydedılmemıŞ.en son mesaj 2 saat Önce gelmıŞtı.kaÇta burada olursun?anahtarı bulamıyorum.ıletım raporlarına baktım,enson bu numaraya 2 de mesaj yazmıŞ.akŞam kalamam,ama geÇ dÖnerım dıyor.ben son gelen mesaja cevap yazdım.evın yakınlarında bır yerde bır cafe var,oraya gel o zaman yemeĞı yer eve dÖnerız dedım.hemen aradı,cevap vermedım.mesaj yazdım.Şu anda mÜsaıt deĞılım,yanımda bırılerı var konuŞamıyorum.sen oraya gel,ben 20 dk ya oradayım.o da ok.dıye cevap yazdı.sonra telefonu yanlıŞ bır numaraya yÖnlendırdım.ararsa falan ulaŞamasın,mecbur oraya gelsın dıye.yÖnlendırme yapınca telefonun Üst kısmında bır ok ıŞaretı Çıkıyor.

yok bacım o yazmamış ben sordum ::)

olumunekankayizsmile

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

knouşmaman ve irtibatını kesmen en doğru karar bence.
ayıdan pos sevgiliden dost olmaz cünkü

nere gidiyo milletimizi töbe yaabbim yaaa
yakında lez lerden yaralı birileride gelirse şaşırmıcam:icecream:

alıştık artık biz hayattanın kirli yüzüne
alıştık artıkdelikafadulden

arkadaşlar bende dün gece bi an inanıp üzülmüştüm ama sanırım +18 itiraflardan seçmeler okuyoruz :) böcükler sızma yapmış... bi arkadaşında dediği gibi artık kesinlikle fake olduğuna inanıyorum editör arkadaşlar bi el atarlarsa çok seviniriz:tomato::tomato::tomato::tomato:

gızlı telefon konusmaları ve erkek arkadasının ıtırafı dısında aslında elınde cok net bır sey yok..
ınsan konduramaz ya o yuzden sımdı kendımı dusunuyorum da..yanı ben baska dolaplar dıye dusunurdum sempatiksalakcinni o konusma da ne dedı kı sana tam olarak?
ay cok fenaaaaaa :bbo:

neden o alıntı yaptığım yazıda harfler gayet düzgün,sizin yazdıklarınızda üler,öler ,çler farklı.
gerçekten bir yerden alıntımı yaptınız. kopyalayıp burayamı yapıştırdınız. o olayı anlatan yazıyı.

ay amaaan bee kafam cok karıstı benım yaaaaaaa
yazından cok bır sey anlamadım,anladıgım kadarıyla da gay oldugunu garantı eden de bır sey bulamadım....
:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

EstaĞfırullah arkadaŞlar,rıca ederım,ınsan bÖyle bırŞeyı neden anlatır?yapmayın allahaŞkına!!!sıkıntım neydı?Şımdı kendımı savunmaya geÇmek zorunda hıssettım kendımı.ya bÖyle bırŞeyı anlatmanın keyfı veya baŞka ne maksadı olabılır.

bacım sen çözcen gene bu olayı :lepi:

ewet cnm kesinlikle yalan bende gece inanaıp üzülmüştüm ama ayıpp yaniiii:mymeka:

aynen :1closedeyes:
kendiyle çelişiyo arkadaş

pekı arkdasım olay bu mu yanı?
erkek arkdasın arkadasıyla mesajlasıyor,sen bunu yakalıyorsun..sonra erkek arkadasın sana o cocugun bana ılgısı varmıs dıyor sen de erkek arkdasım gay mı dıyorsun?
bana garıp gelen bu yanı?
ben olsam mesela ınanmazdım buna,baska bır dolap cevırıyorlar derdım..de o yuzden soruyorum

okypete arkadaşım çok doğru bi noktaya değinmişsin... yazı stili bir düzgün (ki bunlar kopyaladığı olayın anlatıldığı kısım) bir de şimdi ki genç conconların yazı stili bir büyük bir küçük falan... demiştim fake diye:dance: gece ilk okuduğumda üzüldüğümle kaldım dengesiz insanlar ya....

hahahah yok daha nelerrrr
fakeee yaaa kesin bu konuuu:roflol:
yok yok hic inanmadim ahanda suraya yazdim....
__fstk dediydi dersiniz

taaaaaaa dün demistim ben zaten
halada aynisini diyorum
ben inanmadim bu konuya laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…