sevgilinize anlatır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
aile içinde yaşanan bir sorunu sevgilinize anlatır mısınız? mutsuzum, bazen telefonlarını açmıyorum konuşmamdan anlar diye ama bana darılıyor, söyleyemiyorum da gerçeği, ne yapmalıyım? (aile de yaşanan tartışmalar)

*fazla belli ettim malesef ve tekrar aradığında sordu, evde tartışma olduğunu söyledim kimle dedi, bende benimle alakası yok evin diğer üyeleri arasında ufak bişey ama benim sinirlerim bozuldu dedim, o da keşke en baştan söyleseydin benimle paylaşabilirsin, olur böyle şeyler zaten nedenini sormam sana dedi. umarım söylediğime pişman olmam, zaten yüzeysel olarak söyledim

Son düzenleyen: Moderatör:
aile içinde yaşanan bir sorunu sevgilinize anlatır mısınız? mutsuzum, bazen telefonlarını açmıyorum konuşmamdan anlar diye ama bana darılıyor, söyleyemiyorum da gerçeği, ne yapmalıyım? (aile de yaşanan tartışmalar)

Tüm detayını anlatmasam da telefonlarını açmamamın ya da moralimin bozuk olduğunun ailevi olduğunu söylerdim detayını da çok anlatmak istemezdim.

Ben de bir kere babamla büyük tartışmıştım. ağlarken ilk aklıma gelen yanımda istediğim kişi oydu. benden yaşça büyük olduğu için kendi tecrübelerinden örnek verdi beni avuttu. yani biz anlatıyoruz. ben bir de en yakın arkadaşıma anlatırım. o kadar. tüm detayları vermemekle birlikte insan birini istiyor yanında. hele ki bu sevdiğiyse. ama size ne oldu diye sormak yerine darılması hoş değil.

Bence anlatmayın başınıza kalkar.

Ailemle halledebileceğim problemlerim olduğunu,onunla ilgili olmadığını söylerdim.

Şimdi sevgilim yok ama varken hic anlatmadım aile mahremiyeti diye bir şey var iyiki anlatmamışım ayrıldık elin adımı neden bilsin evimin icini özel sırlarımızı 😌😌yansıtmayın yada bunu bir deneyin

Tüm detayını anlatmasam da telefonlarını açmamamın ya da moralimin bozuk olduğunun ailevi olduğunu söylerdim detayını da çok anlatmak istemezdim.
bende detay anlatmadan söylemek istiyorum ama illa ki soracak ne oldu diye merak edecek diye düşünüyorum

Yüzeyselde olsa anlatrdım detay vermeden yani..insan destek bekliyor öyle zamanlar..

Bence onun aramalarını cevapsız bırakıyorsaniz ve mesajlara dönüyorsaniz bunun onunla alakalı bir durum olmadığını bilmesi lazım. Cünkü diger taraf bunu ilgisizlik olarak degerlendirebilir. Aile içindeki sorunları detayli anlatmayin ama

Sevgili var sevgili var.
Başıma kakar, beni sorunlu olarak görür, ailemi eleştirir diye düşündüğüm biriyle zaten ciddi olmayacağım için anlatırdım, anlatıyorum diyorum.
Şu ana kadar da çizgisini bozmadı zaten. Ben ne zaman dolup taştıysam o beni sakinleştirip mantık aşılamıştır.

Anlatmamak daha iyi derler hep.

Mesela ben bir arkadasima anlatıyorum. Normal zamanda annem hakkında konuşmaya gerek yok doğal olarak canım sıkkınken konuşuyorum. Hiç olumsuz bir şey söylemedi ama sanki annemi kötü taniyomus gibi hissediyorum. Çünkü sonuçta benim annem aramızdaki kırgınlık geçince unutup gidiyorum ama o anlattığım kadar tanıyor. Bilmiyorum anlatabildim mi.

fazla belli ettim malesef ve tekrar aradığında sordu, evde tartışma olduğunu söyledim kimle dedi, bende benimle alakası yok evin diğer üyeleri arasında ufak bişey ama benim sinirlerim bozuldu dedim, o da keşke en baştan söyleseydin benimle paylaşabilirsin, olur böyle şeyler zaten nedenini sormam sana dedi. umarım söylediğime pişman olmam, zaten yüzeysel olarak söyledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X