Sevgilinize istediginiz şeyi yaptırabilir misiniz?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
bir erkege istediginiz seyi yaptırmanın yolları nedir ????? tatlıııı ballll kaymaklaaarrr

Kızlar bence karar alınması gereken konularda kararı kadınlar alır allem eder kallem eder ve erkeğe son söz olarak kendininkini onaylatır sanki o vermiş bu kararı gibi
Ben böleyimdir mesela.Ayrıca birinin bi lafı vardı erkeğin aklı 2ieye birden çalışmasmış:78::78::78:yani cilveleşince mantık felan unutulup direk size odaklanıyolar
Eğer çok çaresizsem dudaklarımı düşürür moralim bozuk derim el ele tutuşurum konuşmam felan veee beklenen sahne olur dayanamas sarılır istediğim şeyi sorar

hahahah aynen ya, 2 öpücük cilveyle akılları başından gidiyo.... amuda bile kalkarlar...

kesinlikle tatlı dil,uygun seçilmiş kelimeler,onu onure etmek poh pohlamak..veee iş bitmiştir..

her dediğimi yaptırırım çok fenayım :))) ama konuşmamda biraz hırçınlık olsa ters teper,daima tatlı dil :))

istediğim bişeyi yaptırmak için hiç cilve yapamıyorum ben yaaa

ama allem edip kallem edip sonuca ulaşıyorum. :82:

Kadın olmanın vermiş olduğu kıvrak ve pratik zekayı çok seviyorum

Eski kocam ne istersem onu yapardı. Ama ne istersem!
Hatta öyle ki sırf ben istiyorum diye boşanmayı bile kabul etmişti adamceğiz!

yapar benim kusumelimmm ne istersemm yaparr hatta benim icin kuafor kuafor gezip boncuk bile arar

valla canım ne istediğini bağlı tabi belki istediğin şey hakkında elinden birşey gelmiyordur ama yapabileceği birşeyse gerçekten tatlı dil güleryüz cilve ve deönce sen onun her dediğini yapacaksın sonra o altta kalmamak için kendi yapar

Tatlı dille konuşursam her istediğimi yapar önce istemez ama sonradan ben üstelemeden yapar :)

ooo sen işi çözmüşsün yaniii
hakLısınn aslında yaa
daha da basarılar :82:

Kesinlikle tatlı dil ve doğru seçilmiş cümleler ve istediğin olana kadar yılmadan sinirlenmeden ikna etmeye çalışma..

Tatli dil yilani deliginden cikarir.
Tatli dilli kadin adami bastan cikarir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…