valla bi uzun ayrılık girdi araya o arada kıymetimi anladı döndükten sonra da elinde tutmak için ağzıyla kuş avlıyor yani ona onsuz da ayakta oldugumu o olmadan da gayet mutlu olabileceğimi gösterdim kaybetme korkusu hayatım
önce tatlı dil uygularım ama şöyle aşkım ama böyle aşkım lütfen aşkım
yok yok izin alamadımmı
sen beni bğuyosun sıkıyorsun ben napıyorum ki
böyle davranınca kesin alıyorum
ama ben izinden bahsediyorum uzakta olduğu için bi izin muhabbeti oluyor birde yakınımda olsa ben ona sevgiliyken bişey yaptırabilirmiyim isteyebilirmiyim bilmiyorum evlenince görücez
birde bizim ilk izin alma verme muhabeeti oldu şimdi çıkıyorum yarın unutmassam anlatırım
Eveet, bende tatlı dilimle onu ikna ediyorum hertürlü
seven erkek herseyı siz istemeden içinden gelerekte yapar allahıma sukurler olsun sözlenmeden oncede simdide her dedıgımı yapar kırmaz beni kurban olduğum.
kızlar yardım ya her dedimi yapan adam çarşamba gününden beri uğraşıyorum parmak arsı terlik aldım iki tane birtürlü giydiremiyorum...denettiremedim bile ben parmak arası giymem diyor başka bişey demiyor...ama bende inat ettim onu giydiricem..napmam lazım :44::44::44:
kızlar yardım ya her dedimi yapan adam çarşamba gününden beri uğraşıyorum parmak arsı terlik aldım iki tane birtürlü giydiremiyorum...denettiremedim bile ben parmak arası giymem diyor başka bişey demiyor...ama bende inat ettim onu giydiricem..napmam lazım :44::44::44:
rahat bıraksana çocuğun parmak arasını giymicekmiş işte.... o istedi diye ekşi süt içer misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?