Sevgilinize istediginiz şeyi yaptırabilir misiniz?

:97:hmmm bu kaybetme korkusu zaten nelere kadir.... hep qündemde tutmak lazım ozaman bu duyquyu

mantıklı bi şey söylediğimde genel de yapar

Son düzenleme:
önce tatlı dil uygularım ama şöyle aşkım ama böyle aşkım lütfen aşkım

yok yok izin alamadımmı

sen beni bğuyosun sıkıyorsun ben napıyorum ki

böyle davranınca kesin alıyorum

ama ben izinden bahsediyorum uzakta olduğu için bi izin muhabbeti oluyor birde yakınımda olsa ben ona sevgiliyken bişey yaptırabilirmiyim isteyebilirmiyim bilmiyorum evlenince görücez

birde bizim ilk izin alma verme muhabeeti oldu şimdi çıkıyorum yarın unutmassam anlatırım

bekleriz canımm

GELDİM CNM

biz yeni çıkıyoruz ondan önce izin muhabbeti olmamıştı bende niyeyse alayım dedim demez olaydım

kuzen geldi onlara gidicektim iş çıkısı
aşkım kuzen geldi onlara gidebilirmiyim
-hayır gidemessin
ama aşkım niye
-boşver cnm başka zaman gidersin,
ama buraya geldi kız lütfennnnnn (gevşek bi ses)
uzatıyor çok hoşuna gitti izin alma tarzım gülüyorda hissediyorum ağzı kulaklarında
-peki aşkım git ama geç kalmak yok
tamam aşkım öptüm seni yuppi gibi şımarık hareketler

ondan sonra hep izin derdi çıktı başıma azcık kendini özel hissetsin dedim başıma çıkardım yalvartıyor eşşek beni hoşuna gidiyormuş bigün ters tepki verdim ben herzaman sana yarvaramam diye şimdi her izin sonrası kavga çünkü ben eve onun söylediği saatten hep sonra geldim öyle işte sıpam benim ya cilveli görmek istiyor beni

hala basaramayan için var mı tavsiyelerinizzzz ????? :93: :93:

seven erkek herseyı siz istemeden içinden gelerekte yapar allahıma sukurler olsun sözlenmeden oncede simdide her dedıgımı yapar kırmaz beni kurban olduğum.

bu durumu hala çözmüş değilim istediğini yaptırmanın mantığı nedir? yani ben kendi isteklerini bir başkasına yükleyen bir kadın zihniyetine anlam veremiyorum(hemcinslerime ihanet gibi belki ama) sonuç itibariyle erkeğin istediğini yaptırmak gibi bir çabası yok en azından ben böyle gözlemliyorum ama kadındaki bu anlamsız çaba X kromozomlarının mirası mıdır yoksa kadının erkek üzerinde kurmaya çalıştığı bir üstünlük müdür bu konuda iki arada bir derede konumundayım saygılar...

Yapabileceği Bir Şeyse Mutlaka Yapar..

Sevgilinize Biraz Zor Olabilir, Ama Koca Hemen Yapıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi ne konuda olduğuna bağlı.. canm bişy istediğinde mutluaka alır vs. bi yere gidelm dediğimde mutlaka götürür. ama işlerinde bence bu doğru değil desemde yapar aklına eseni.. sonunda ben haklı çıksam da yine kendi bildiğini okur bazı konularda. birbirinize müdahale edeceğiniz sınırları belirlemek lazm sanırm.

kızlar yardım ya her dedimi yapan adam çarşamba gününden beri uğraşıyorum parmak arsı terlik aldım iki tane birtürlü giydiremiyorum...denettiremedim bile ben parmak arası giymem diyor başka bişey demiyor...ama bende inat ettim onu giydiricem..napmam lazım :44::44::44:

rahat bıraksana çocuğun parmak arasını giymicekmiş işte.... o istedi diye ekşi süt içer misin?

Yanlış Yapıyorsunuz..
Parmak Arası Terliği Bende Giymem..
Huylanıyorum Acıtıyor Sanki Ayağımı..
Zorlamayın..

Senin Olay Çok Farklı Sakın Zorlama..
Erkeklerin Çoğu Giymez Parmak Arası Terlik..
Eşimde Dahil Buna..
Sen İstiyorsun Diye, Sevmediği Bir Şeyi Giyinemez..
Lütfen Ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…