Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Bende bahsetmem canım.
Ama bu durumu onada yansıtmam.
Çok zor durumda olmadığım sürece haber vermeye gayret ederim.
Sevdiğimde öyle.Son zamanlarda hani geç haber veriyordu.
Bende bu davranışın nedenini öğrenmek istedim.
Sinirli olduğum için sert çıktım ben hatalı oldum.
Sinirliyken gönlümü almaya çalışınca iice sinir oluyorumda:)
Ama artık sakinim ve son 3 gündür benim dilediğim gibiyiz:asigim:
O beni 1 yıl bekledi yaptığım herşeye sabırla yaklaştı çok çekti hepsini biliyorum.Benden daha sabırlı sakin yaklaşabiliyor konulara hepsini biliyorum.Ama buda benim huyum işte:kedi:

kızlar çıldırmak üzereyim ya aklım almıyor..az önce sevgilimi aradım o iş arkadaşı ıle tatılde ıyı ne güzel.aradım sonra odaya bırısı gırınce çağrı atıp kapatmış gibi oldu.o aradı ben açamadım sonra aradım.dedim naber napıyorsun nıye aradın dedı? kaldım aramamam mı gerekıyor dedım .hayır öyle demedim sen ben tatıldeyım dıye kızgınmısın dedı ne alakası var bende gıdıcem dedım.ne bılım bazen öyle şeyler söylüyorsunki şaşırıp kalıyorum dedi.neymış göya ben dün akşam aradıgımda hakıkaten çok ses vardı.napıyorsun dedım toplantı dedı.bırısıde çok sesli bır sekılde güldü.kaldım.ne toplantısı bodrumda kapattı.bu konuyu açtım neymiş ben kımdı o gülen demişim.o tatılde dıye kıskanıyormuymuşum onu sanki sidik yarıştırıyoruz töbe töbe..ayrıca bende gidicem tatıle bayramda.sinir oldum kızlar aklım almıyor.

cnm skma canını yaa erkeklerin böyle dengresiz zamanları olur kendi haline bırak aklı başına glir merak etme yerimseniben

yaa kızlar ben çok mutlu hissediyorum kendimi haftalar sonra ilk defa içim rahat yaa çok güzel bir duyguymuş bayağı oldu tatmayalı yaa gamzelim çook seviyorum ben senii opuyorumnanaktan

sevgılımde bende cok yogun bır iş donemıne gırdık
helekı bayramdan sonra ıyıce yogunuz ve farklı sehirlerdeyiz
yıne bana hasret var anlayacagınız
buyuk ıhtımal onu goremeyecegım zaman cok kızgın olacagım
gordugum zaman ıse mmutlu
keske hersey daha kolay olsa
sevgılısı aynı sehırde olanlar lutfen eftenn puften seylerı buyutmeyın
hayat kısa, sevdıgınızle aynı sehırdesınız kıymetını bılın, keyfını cıkarın
bugun 3 hafta olcak onu goremıyorum

benimki uzak onu çok özledim ama nafile sadece özledim demekle kalıyor hallerim ve geçiyor gidiyor ondan ayrı hergün ne olcak benim sonum böyle:gitme:

bende sevdiğime kızgınım kırgınım demek daha doğru uyuz etti beni ve yine (her zamanki gib)i ona göre haklı olan o..bekliyorum aramıyoo offffffffffff

ben de kızgınım çünkü özledim... dün beraberdik kontörü yok tamam anladık insan ablasından bi msj atar cnm evdeyım geldim işten diye... gıcık oldum ben gene gıcıkkkkk

ben askmla mutluyum cok sükür... insallah biran önce evlenirizz ve ömür boyuu ayrilmamak üzere hayatimizi birlestiririzzzzzzzz...:asigim:
:asigim:*biz çok asigizz çooooookk*
:asigim:

:

ayy nazar degmesinn yaa.. ben nezaman mutluyuz desem ardindan mutlaka tartisiyoruz... :umursamaz:

sanki inadina oluyoo...:bbo:

ama insallahh olmazzz... kendimede askimada gooocaaamaaann bi Nazar Boncugu takcammm sırnaşık şey

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

bizde şu aralar amaaan nazar değmesin çok mutluyuz 7 yıldır birlikte olmamıza rağmen ilk gün ki gibi günde mutlaka en az 3 kere seviyorum diye haykırır kuzummm benim.

ben ona kızgınım ya.beni sürekli eleştiriyor.beğenmiyosan git.ne yardan geçiyor ne serden.ama bu eleştiriler beni çok daraltıyor.birlikte olduğumuzda sürekli gözü üzerimde.ne yaptığımı takip ediyor, her şeyi takip ediyor.bir şey buluyor ve beni eleştiriyor.ve inanın aklıma bile gelmeyen bir şeyi bulup eleştiriyor.ben de tabi ki kendimi savunuyorum ama bu tarz eleştiriler sizi daraltmaya başlıyor.her şeyinizi 2 kere düşünüp yapıyosunuz.eleştirilmekten nefret eden bir insanım.her konuda elimden gelenin en iyisini yaparım.eleştiriyi pek sevmem.ama bu insan sürekli beni eleştiriyo.ne olacak sonu bilmiyorum.

not:tabi ki seviyorum.sevdiğimden katlanıyorum.

Bende çok mutluyum kızlar ya:)
Gönlünü almıştım zaten.Dünn birlikteydik iftar yemeğinde.
Kuzenleride geldi.Sonra kuzenlerine bekleyin ben eve bırakıp gelim dedi:)
Bitanem ya sahil yolundan gittik daha uzun:)Geç kalıcaksın ben giderim dedim dinlemedi.
Sonra birlikte şarkı söledik sohbet ettik:)Cesaretin var mı aşka diyorum var diyor:)Son mektup şarkısı çalıyor.Sen böle geç mesaj dönmeye devam edersen bende sana mektup yazıcam diyorum.Ne yazocaksın diyo elveda diyorum.Gel bakim sen buraya diyoEve yaklaştık sevdiğim benim gel diyo biraz daha dolaşalım diyor.Çok özledim seni diyor:)Aşkım seni şimdi yanakından öpsem kaza yapma olasılığımız kaç diyorumSıfır diyor:)Hemen bir buse:)Ama ben seni öpersem kaçınılmaz diyorO zaman aşkım almiyim diyorumCanım o benim canımm:)Bayramda plan yapmıştım.Canım sen ne yapıcaksın dedim.Benim planım yok ama senle bir şeyler yaparız demiştim araba bende gezeriz diyordum ama sen çoktan planını yapmışsın diyorOlur mu hayatım dedim yaparız bir şeyler:)Sevgilim o benimm bitanem çok seviyorum çokkk:)Ve asla gereksiz konularla gerginlik yaratmıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…