- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
almışsın işte canım
baen ınsan sevdıgı ıle canını sıkan konuyu konusmadan guzel bır gun gecırmek ıstıyor
zaten anlatmak ısterse anlatır canım
bak mesela ben cok sevıorum erkek arkadasımı ama ısyerındekı , aılevı ve arkadas sorunlarımı anlatmam bu benım tercıhım
kızlar çıldırmak üzereyim ya aklım almıyor..az önce sevgilimi aradım o iş arkadaşı ıle tatılde ıyı ne güzel.aradım sonra odaya bırısı gırınce çağrı atıp kapatmış gibi oldu.o aradı ben açamadım sonra aradım.dedim naber napıyorsun nıye aradın dedı? kaldım aramamam mı gerekıyor dedım .hayır öyle demedim sen ben tatıldeyım dıye kızgınmısın dedı ne alakası var bende gıdıcem dedım.ne bılım bazen öyle şeyler söylüyorsunki şaşırıp kalıyorum dedi.neymış göya ben dün akşam aradıgımda hakıkaten çok ses vardı.napıyorsun dedım toplantı dedı.bırısıde çok sesli bır sekılde güldü.kaldım.ne toplantısı bodrumda kapattı.bu konuyu açtım neymiş ben kımdı o gülen demişim.o tatılde dıye kıskanıyormuymuşum onu sanki sidik yarıştırıyoruz töbe töbe..ayrıca bende gidicem tatıle bayramda.sinir oldum kızlar aklım almıyor.
cnm inş içindeki bu mutluluk daim olur bende çok mutluyum çünkü aşkıma deliler gibi aşığım
iyiki böyle bi adamla evlenmişim
gerçekten nekadar ballıymışım ben zemuszemus
inşallah bende boyle dıyebılecegım bnırı ıle evlenırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?